2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ya bunca ışlem yaptırdım ama gel gör dogumdan korkuyorum uyuyamadım hem oksuruk var goguste hırıltı 2gyndur hem heyecan korku butun duyguları yaşıyorum hakkımızda hayırlısı ınşallah saglıcakla alalım bebışlerımızı hepımız ınşallah

oyy maşallah ya ben kılo aldıklarına emınım bayagı agırlaştılar maşallah doktor dedı net bakamıyoruz ama ıyı herşey dedı sabah gıdecez bakalım ne dıyecek benım otursam kalksam alta agırlık bastırıyor artık aureklı wcye gıtme ıstegı var aşırı belımden tak tak ses gelıyor dun ılk defa karnımda agrı sancı hıssettım 3-4defada çamaşır degıştırıyorum süreklı ıslanıyor valla dedım 10una dogum yapayım desemmı artık ne uyku var ne başla bışey çok şukur 37haftayı gördük saglıcakla alalım hepımız mınnoşlarımızı

Kızlar doktor kontrolum vardı bugün oraya gidiyorum 2 hafta önce kontrolde 1100 TL ödediğimiz muayene ücreti 2350 olmuş %100 den fazla sizde böyle bir durum oldumu ya zam yapılacağını biliyordum zaten ama bu kadarı fazla değil mi bana mı garip geliyor

Acıbadem miydi sizinde? Bende en son nst ile birlikte 1600 ödemiştim... Bu defa 2400 ödedim... Üstelik ben Acıbadem sigortalıyım, dolayısı ile %50 bir indirim yapıyorlar... Doktorumu hem çok seviyor, hem çok güveniyorum. Devam etmek için tek sebebim bu... Ağustos'da sigortamı başka bir sigorta ile yenileyip, arkama bakmadan Acıbadem'den kaçacağım. Bir daha yakınından geçmem...

Benim doktorum da özel muayenehanede Ankaradaki tedavilerimi yapan çok sevdiğim doktorum arkadaşı o yönlendirdi diye geldim Haziran'da 850 ile başladık temmuz zamminda 1100 oldu Ocak zamminda 2350 çıktı % özel sigortam var ama gebelik karşılamıyor aydan kaybettik ben kızımda Ankara'da doktorum yine özel muayenehanede takip oluyordum 9 ay ayni fiyata gittim hatta normal zammını yaptı devamlı hastalarına yapmadi hiç bir zaman bende İstanbul'dan kaçarak uzaklaşmak istiyorum

Kızlar bugün kontrole gittik bir hafta sonra tekrar gideceğim sonrada Allah nasip ederse 26 ocakta doğum tarihimizi aldık 38+3 yapıyor kızımda 38+3 te doğmuştu aynı zamanda abiminde doğum günü 26 Ocak sayısı ile aynı gün doğsun dedik eğer beklerse benim minnak 36 hafta 2900 olmuş boyu 46,5 da kalmış yanlışmi ölçtü acaba 10 günde hiç mi uzamaz ?

Maşallah miniğine canım bana da 18 Ocak’a gün verdi doktor 39+0 olacak. Benim kız hala fır dönüyor suyu fazlaymış rahat dönebiliyormuş yine başı yukarı gelmiş. Yaş ve tüp bebek olduğu için riske atmayalım sezaryen yapalım dedi ama inansam mı bilmiyorum başı aşağı dönerse normal doğum hala risk mi acaba benim için. Bizimki de 36 haftada boyu 47 ydi canım 37+4 de gittim 50 cm olmuş. Kilosu da iyi bence bebişinin maşallah az kaldı ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Senin doğumun ne zaman olacak canım. Maşallah sana 37 yi gördün ikizlerle sağlıkla gelsinler inşallah.

Çok geçmiş olsun çok az kalmış inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Bence sakin olup olumlu düşün herşey çok güzel olacak bir bakacaksın bebişin kucağında

Selamlar herkese, bana da 17 Ocak planlı sezeryan tarihi verildi. Bugün 36+1.. Sanırım 38+6 ya denk geliyor, bakalım o kadar bekleyecek mi..
Bana da 18 Ocak’a gün verildi. Seninle aynıydık canım. Artık sonuna geldik şaka gibi bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan da uykusuz zor günler beni bekliyor diyorum

Ah bişey kalmamış doğuma çok heyecanlı geri sayımlar hep başladı grupta arka arkaya doğumlar olacak tüp bebek olunca doktorlar zaten genelde direk sezaryene doğru kayıyor garanti olsun diye yani benim bebiste tam baş aşağı yüzü aşağı dönük normal doğum pozisyonunda ama ilki sezaryen birde catim çok dar benim çok zor bir doğum olur olursada riske atmak istemiyorum açıkçası o yüzden sezaryen olacak spinal .

Bana da 18 Ocak’a gün verildi. Seninle aynıydık canım. Artık sonuna geldik şaka gibi bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan da uykusuz zor günler beni bekliyor diyorum
Aynı şekilde bende, iş yerinden izine ayrıldığımdan beri sürekli yatıyorum uyuyorumm... Senin nasıl olacaktı doğum? Spinal Sezeryan mı?

Hayırlısı ıle alalım mınnoşları canlar ben yarın kavuşuyorum allahın ıznıyle bıze dua edın kızlar saglıcakla alayım kucagıma ınşallah 36+4 de doğmuş olacak mınnaklar doktorum çok ıyı dayandın sen guçlusun maşallah ıkızler bukadar gıtmezdı dedı ben dedım kuveze gırmesınlerde ınşallah gerekırse dayanırım dedım ama açılma ıncelme var dedı artık yeter dedı sabah 7de hastanedeyım ınşallah dun bıde kontrolden sonra nstde bı korkutdu kızlar benı kalp atışları 200e çıktı ama bende çok yorgundum bıde gun verdı heyecenlandım etkı etmış dedı aglama krızıne gırdım ebeler zor sakınleştırdı taşıkardı falan olabılır deyınce ben bıttım yaçok şukur sonra tekrar nstye bagladılar hatta ıkı defa sen rahatla dıye çok şukur duzeldı ve dunden berı bı tekmeler yıyorum nasıl canım yanıyor

Senin doğumun ne zaman olacak canım. Maşallah sana 37 yi gördün ikizlerle sağlıkla gelsinler inşallah.
Canım bızım yarın allahın ıznıyle evet dpktorda ıkızlerde çok ıyı dedı herşeyı guzel dedı ama kılosına net bakamayız artık dedı bı kızım obırunun ustunde ezıyor bak şuna dedı dudagını buzmuş eller havada hala donmemış başı aşagıya alttakı donmuş hazır ol daama herzamankı gıbı sırtını donuyor bıze yuzu gostermedı maşallah ya umursamaz ya utangaç usttekıde rahat olacak dıyoruz saglıcakla alalım hepımız ınşallah daha dundu sankı 12gunu nasıl atlatacaz dıye belırtı arıyorduk rabbımın mucızesı maşallah ınşallah hepsı saglıklı hayırlı evlat olsunlar kotuluklerını gormeyelım ınşallah

Ayyy maşallah size hayırlısıyla sağlıkla kavusun inşallah canım ben bile heyecanlandım

Zaman su misali, çok çok şükür

Ayy tarihler geliyor benim de 36da 2800 olctu dr, 34te 2300 civariydi. 2 kontrolde de 48 cm dedi bize de. Ama artık olcumlerde yanılma payı var ya çok detaya takılmamak gerekiyor heralde. Sağlıkla gelsin insallah artık kavusmalar çok yakın

Aynı şekilde bende, iş yerinden izine ayrıldığımdan beri sürekli yatıyorum uyuyorumm... Senin nasıl olacaktı doğum? Spinal Sezeryan mı?
Ay bende işten izne ayrıldığımdan beri eksikler ev işleri falan çok yatamıyorum. Eşimde ellerinden ameliyat olmuştu henüz iyileşmedi hiçbir şeye yardım edemiyor. Doğumdan birkaç gün önce dinlenip bol uyuyabilsem keşke Doktorum sezaryen dedi ama epidural mi spinal mi konuşmadık. Biraz araştırdım Spinal daha iyi diyenler var. Senin nasıl olacak canım konuştunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…