Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun kuzum kaç haftaliktin Allah'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsinKızlar benim nişanım geldi sanırım önce kahverengi lekelenme arttı sonra kanliya döndü artık doktorumu aradım haber bekliyorum hastaneye gideceğim lütfen dua edin bana umarım saga salim dogar
34+0 erken doğum olacağını tahmin ediyordum ama baya kanlı akıntı geldi her yerde de doğum başlangıcı diyor doktoruma gidiyorum şimdiGecmis olsun kuzum kaç haftaliktin Allah'ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Dualarımız sizinle, hepinizle inşallah sağ salim alıcaksın kucağına panik olma Allah'ın izniyle canim34+0 erken doğum olacağını tahmin ediyordum ama baya kanlı akıntı geldi her yerde de doğum başlangıcı diyor doktoruma gidiyorum şimdi
Geçmiş olsun canım dur panik olma. Nişan gelmesi tek başına yeterli değil diye biliyorum. Doktorun ne dedi. İnşallah bir kaç hafta daha dayanırsın canım en azından 36-37 yi görsen keşke. Şimdi doğacaksa da sağlıkla gelsin canım 34 de kötü değil sen iyi düşün kendini rahatlat. Dualarımız seninle34+0 erken doğum olacağını tahmin ediyordum ama baya kanlı akıntı geldi her yerde de doğum başlangıcı diyor doktoruma gidiyorum şimdi
Sabah gelen kanli akıntım durdu, açılma yok hastaneye yatısimi yaptı bazen nisandan sonra 2 gün bazen 1 hafta sonra olabilir dedi belli olmaz dedi evede gönderemedi bişey olursa diye bebekte sorun yok nst bağladi iki kere sancı yok ama benim karnımda belimde ağrı var anlamadım onu iğne yaptılar ciğerleri için hap veriyorlar serum bağlandı bu gece hastanede takip edecekler yarın inşallah eve çıkarım evde yatacağım bence oğlan bana uyarı yaptı dur diye 37 ye kadar dursa yeter en azından prematüre olmaz şuan prematür diye geçiyor kilosu 2400 işteGeçmiş olsun canım dur panik olma. Nişan gelmesi tek başına yeterli değil diye biliyorum. Doktorun ne dedi. İnşallah bir kaç hafta daha dayanırsın canım en azından 36-37 yi görsen keşke. Şimdi doğacaksa da sağlıkla gelsin canım 34 de kötü değil sen iyi düşün kendini rahatlat. Dualarımız seninle
Buna şükür canım bebek iyi açılma yok sancı yok çok şükür senin yorulmaman yatman lazım. Az kaldı inşallah bir kaç hafta daha dayansa süper olur. Sen sakin kalmaya çalış canım sadece yat iyi olacak inşallahSabah gelen kanli akıntım durdu, açılma yok hastaneye yatısimi yaptı bazen nisandan sonra 2 gün bazen 1 hafta sonra olabilir dedi belli olmaz dedi evede gönderemedi bişey olursa diye bebekte sorun yok nst bağladi iki kere sancı yok ama benim karnımda belimde ağrı var anlamadım onu iğne yaptılar ciğerleri için hap veriyorlar serum bağlandı bu gece hastanede takip edecekler yarın inşallah eve çıkarım evde yatacağım bence oğlan bana uyarı yaptı dur diye 37 ye kadar dursa yeter en azından prematüre olmaz şuan prematür diye geçiyor kilosu 2400 işte
O yüzden yatırdı zaten doktorumda kızlar sabahki kanama neden oldu hala anlamadım ben baya peçete doldu kanlı akıntıyla meni kivamindaydi çok korktum evde zorladım sanırım biraz kendimi benim oğlan otur oturduğun yere deyip uyarı verdi bana resmenBuna şükür canım bebek iyi açılma yok sancı yok çok şükür senin yorulmaman yatman lazım. Az kaldı inşallah bir kaç hafta daha dayansa süper olur. Sen sakin kalmaya çalış canım sadece yat iyi olacak inşallah
Bugun gıttık canım ıyı dedı herşey kılo net bakamayız artık dedı 2400olmuş her bırı gayet ıyı dedı cumartesı gel dedı bakalım bı dedı sorun olmazsa bı sonrakı cumartesınde planlama yaparız belkı dedı hayırlısı ınşallah ya saglıcakla gelsın mıınoşlarımızDoktordan sonra dahada netleşir bence senin durumun yani küveze kilosu iyiyse almıyorlar diye biliyorum 35 de doğsada alınmayabilir şu minnak kilo aldım acaba senin oda aldıysa sorun olmaz bence.
Ya canım benım bekleme bence gıt doktora hemen bana da dedı su gelse kanama akıntı çogalsa hemen gel dedı saata bakma dedı gece olsa bıle dedı canım ımşallah kotu bışey yoktur ama gıt hemenKızlar sabaha karşı uyandım tuvalete gittim zaten çok fazla akıntım oluyor 30 unda doktor kontrolum var böyle akıntının arasında pembe kan pıhtısı gibi şeyler vardı neden olur acaba 2 gün öncede olmuştu hayır olsun bu durum içimi gıcıkladi
Çk sagol canım ınşallah saglıcakla gelsın mınnoşlarımızA Annelig inşallah bir sorun olmaz sağlıcakla kucağına alırsın bu arada diğer arkadaşlar hepimiz sağlıcakla kucağımiza alırız mardin gelini sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizde 34+5 günlük olduk hayırlısıyla kucağima alırım Allahın izniyle Mindamin Abla sende hayırlısıyla tedavini en güzel şekilde karşılığını alırsın dualarım seninle
Ya canım benım yat ınşallah bışey olmaz hayırlısı ıle al kucagına paşayı ınşallah bıraz yormuşsun kendını bende bugun ıyı dedı dıye geldm bıraz utu yaptım belım kırıldı sankı yataktayım yıne sızlıyor heryerım ya bız sabrsız annnışlerız dualarım senınle cnm ınşallah herşey çok guzel olur hepımız ıçın ısteyenlerede 2024de anne olmalarını dılıyorum ınşallahhhhSabah gelen kanli akıntım durdu, açılma yok hastaneye yatısimi yaptı bazen nisandan sonra 2 gün bazen 1 hafta sonra olabilir dedi belli olmaz dedi evede gönderemedi bişey olursa diye bebekte sorun yok nst bağladi iki kere sancı yok ama benim karnımda belimde ağrı var anlamadım onu iğne yaptılar ciğerleri için hap veriyorlar serum bağlandı bu gece hastanede takip edecekler yarın inşallah eve çıkarım evde yatacağım bence oğlan bana uyarı yaptı dur diye 37 ye kadar dursa yeter en azından prematüre olmaz şuan prematür diye geçiyor kilosu 2400 işte
Saolasin canım ama bizim gerçekten sadece tuvalete kalkmamız lazım benim ilk defa lekelenmem oldu öyle kanlı görünce komrtum bekledim gecmedi dahada arttı hemen geldim işte nadilat mi ne diyorlar 4 doz ondan verdi zaten akıntım bu sabah açık kahverenginden sarıya döndü tekrar devam etmedi şükür rahimm ağzı kapalı ama acıladabilirdi şuan dogsalar yaşarlar belki ama prematür işte sana ciğer geliştirici kaç haftalıkken yapıldı.?Ya canım benım yat ınşallah bışey olmaz hayırlısı ıle al kucagına paşayı ınşallah bıraz yormuşsun kendını bende bugun ıyı dedı dıye geldm bıraz utu yaptım belım kırıldı sankı yataktayım yıne sızlıyor heryerım ya bız sabrsız annnışlerız dualarım senınle cnm ınşallah herşey çok guzel olur hepımız ıçın ısteyenlerede 2024de anne olmalarını dılıyorum ınşallahhhh
Ay canım bunla geçmiş gitmiş olsun inşallah bir daha olmasın. Hastaneden çıktın mı şuan durumunuz ne iyisinizdir umarımŞuanda nstdeyim dün gece kalp atışları 110 Lara düştü bir ara stres yaptı uyuyordu genelde 140 lardaydi onu takip ediyorlar iyiki geldim doktora eğer gelmeseydim hem kanamam artabilirdi hem içim içimi yerdi
Çıktım şükür orada bebek iyice stres oldu birde sonu yok bu işin sürekli nst gir herkes kalp atışı dinlemeye başladı bir süre sonra bende gerildim çıkmak istedim kanamam dün akşam durdu zaten kasılmalar içinde nidilat verdi onu içeceğim günde 2 rahim ağzı kapalı cumartesi tekrar bakacak sonra her cumartesi gideceğim işte kızımda evde annem var ama evde yatıyorum şimdi sadece tuvalete kalkıyorum. Böyle devamAy canım bunla geçmiş gitmiş olsun inşallah bir daha olmasın. Hastaneden çıktın mı şuan durumunuz ne iyisinizdir umarım
En iyisini yapmışsın canım hastane ortamı zor. Çok şükür ki anneler var yetişiyorlar imdadımıza iyi yapıyorsun sen hiç kalkma canım hadi bakalım inşallah hemen gelmez bebişin sağlıkla güzel zamanda gelir inşallahÇıktım şükür orada bebek iyice stres oldu birde sonu yok bu işin sürekli nst gir herkes kalp atışı dinlemeye başladı bir süre sonra bende gerildim çıkmak istedim kanamam dün akşam durdu zaten kasılmalar içinde nidilat verdi onu içeceğim günde 2 rahim ağzı kapalı cumartesi tekrar bakacak sonra her cumartesi gideceğim işte kızımda evde annem var ama evde yatıyorum şimdi sadece tuvalete kalkıyorum. Böyle devam
Umarım totem yaptım kapı süsü siparişi verdim o gelmeden doğurmayacagim inşallah Allah razı olsun annem evimin işini kızımla ilgileniyor ben yatış açılma olunca bile normalde 2 haftaya kadar öteleyebiliyorlar bakalım rahim ağzı kapalı idi hedefim Ocak 25 sonrasıEn iyisini yapmışsın canım hastane ortamı zor. Çok şükür ki anneler var yetişiyorlar imdadımıza iyi yapıyorsun sen hiç kalkma canım hadi bakalım inşallah hemen gelmez bebişin sağlıkla güzel zamanda gelir inşallah
Canım çok geçmış olsun şmdı ıyımısınız bıze 30haftada yaptılar 2şer tane her bebege ıgne 1 gün arayla yat cnm kalkma bende dunden barı hep yatıyorum çok agırlaştım 2hafta daha kalsalar bebışlerımız ınşallah saglıcalla gelsınlerSaolasin canım ama bizim gerçekten sadece tuvalete kalkmamız lazım benim ilk defa lekelenmem oldu öyle kanlı görünce komrtum bekledim gecmedi dahada arttı hemen geldim işte nadilat mi ne diyorlar 4 doz ondan verdi zaten akıntım bu sabah açık kahverenginden sarıya döndü tekrar devam etmedi şükür rahimm ağzı kapalı ama acıladabilirdi şuan dogsalar yaşarlar belki ama prematür işte sana ciğer geliştirici kaç haftalıkken yapıldı.?