10 güncuk bişey değil az kaldı inşallah
Kavuşmaya günü belli olunca artık daha rahat olursun sen yinede dikkat et yorma kendini uyku depolamaya bak gündüz gece fark etmez göğüs uçlarını nemli tutmaya çalış daha kolay emzirirsin bencede küveze alınmaz çünkü genelde ciğerleri gelişmediği için alıyorlar ama seninkiler erkenden oldu iğnelerini inşallah doğumdan sonra eve getireceksin kuzucuklarini
birde birşey eksik olur mu paniğine girme ne kadar hazırlıklı olsakta bazen bişeyler unutulabiliyor hallolur hemen doktorun sezaryen mi normal mi dedi doğum için bilmiyorum ama her ikiside anne olmak için yeterli kafana takma hiç
bende dün gittim nst muayne oldum sıkıntı yok şükür ara ara lekelenmeler devam ediyor doktor doğuma kadar bile olabilir bu durum kendi kendine gelip geri gidiyor bebek aşağıda baş geliş doğum pozisyonunda
sancım çıkmadı hiç eve geldim sancım oldu garip şeyler yaşıyorum bu sefer her hamilelik farklı gerçekten hedef 1 ay daha durması dün gittiğim doktor Ocak sonuna kadar bekler yerin var daha içerde dedi hayırlısı inşallah