• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım bızım yarın allahın ıznıyle evet dpktorda ıkızlerde çok ıyı dedı herşeyı guzel dedı ama kılosına net bakamayız artık dedı bı kızım obırunun ustunde ezıyor bak şuna dedı dudagını buzmuş eller havada hala donmemış başı aşagıya alttakı donmuş hazır ol da😂ama herzamankı gıbı sırtını donuyor bıze yuzu gostermedı maşallah ya umursamaz ya utangaç usttekıde rahat olacak dıyoruz saglıcakla alalım hepımız ınşallah daha dundu sankı 12gunu nasıl atlatacaz dıye belırtı arıyorduk rabbımın mucızesı maşallah ınşallah hepsı saglıklı hayırlı evlat olsunlar kotuluklerını gormeyelım ınşallah ❤️❤️🙏🙏
Yeni gördüm canım. İnşallah sağlıkla kucağına almışsındır meleklerini 🙏🥰 Bize haber ver çok heyecanlı ama yaaa😍 bizim kızda aylardır yüzünü göstermiyor nazlı bunlar nazlı 🥰 çok şükür Rabbim bugünlere kadar ulaştırdı bizi 🙏 bu forumdaki herkes çok emek harcayarak bu yola girdi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🧿🥰 çok güzel bir anne olacaksın sen canım bebişlerin çok şanlı 🙏

Hayırlısı ıle alalım mınnoşları canlar ben yarın kavuşuyorum allahın ıznıyle bıze dua edın kızlar saglıcakla alayım kucagıma ınşallah 36+4 de doğmuş olacak mınnaklar doktorum çok ıyı dayandın sen guçlusun maşallah ıkızler bukadar gıtmezdı dedı ben dedım kuveze gırmesınlerde ınşallah gerekırse dayanırım dedım ama açılma ıncelme var dedı artık yeter dedı sabah 7de hastanedeyım ınşallah dun bıde kontrolden sonra nstde bı korkutdu kızlar benı kalp atışları 200e çıktı ama bende çok yorgundum bıde gun verdı heyecenlandım etkı etmış dedı aglama krızıne gırdım ebeler zor sakınleştırdı taşıkardı falan olabılır deyınce ben bıttım ya🥹🥲çok şukur sonra tekrar nstye bagladılar hatta ıkı defa 🤭sen rahatla dıye çok şukur duzeldı ve dunden berı bı tekmeler yıyorum nasıl canım yanıyor❤️🙏🙏❤️
Ayy çok heyecanlı hepimizin doğumlari arka arkaya olacak Allahını izniyle 🤲 Rabbim sağlıcakla kavuştursun sizi canım bizlere de dua et bende sana dua edicem bugün Regaip kandili çok güzel bir gün isteklerin red olmadığı bir gece🤲🥰 bizde 37+1 gün olduk bugün heyecanla bekliyorum inşallah Allah'm hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah 🫶❤️

Ay bende işten izne ayrıldığımdan beri eksikler ev işleri falan çok yatamıyorum. Eşimde ellerinden ameliyat olmuştu henüz iyileşmedi hiçbir şeye yardım edemiyor. Doğumdan birkaç gün önce dinlenip bol uyuyabilsem keşke 😂 Doktorum sezaryen dedi ama epidural mi spinal mi konuşmadık. Biraz araştırdım Spinal daha iyi diyenler var. Senin nasıl olacak canım konuştunuz mu ?
Bende spinal tercih ettim... Spinal epidural dedi anestezi doktoru, ikisi birden olacak sanırım. Benim normalde migren problemim var, hamileliğimde azalmıştı, en büyük korkum spinal doğum sonrası baş ağrısı... Daha evvel spinal oldum çok konforluydu baş ağrım olmamıştı, umarım yine rahat geçer

Bende spinal tercih ettim... Spinal epidural dedi anestezi doktoru, ikisi birden olacak sanırım. Benim normalde migren problemim var, hamileliğimde azalmıştı, en büyük korkum spinal doğum sonrası baş ağrısı... Daha evvel spinal oldum çok konforluydu baş ağrım olmamıştı, umarım yine rahat geçer
İnşallah canım 🙏 Stres yapmamak lazım. İnşallah önceki ameliyatın gibi olur sorunsuz sıkıntısız bebişini kucağına alırsın 🥰🙏

Aynen valla canım çok az kaldı 🥰 büzüşmüş dudaklara çatılmış kaşlara🥰 kavuşacağız inşallah 🙏 senin ne zaman belli oldu mu canım?
İnşallah 🥰🥰 benim normal gözüküyor şuan canım o yüzden tarih konuşmadık, küçük beyin keyfine bağlı yani 🙈 kontrollerimiz haftada bire düştü, baş aşağı döndü 3 hafta önce ama daha kanala girmemiş, nasip bakalım 🌸

Yeni gördüm canım. İnşallah sağlıkla kucağına almışsındır meleklerini 🙏🥰 Bize haber ver çok heyecanlı ama yaaa😍 bizim kızda aylardır yüzünü göstermiyor nazlı bunlar nazlı 🥰 çok şükür Rabbim bugünlere kadar ulaştırdı bizi 🙏 bu forumdaki herkes çok emek harcayarak bu yola girdi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🧿🥰 çok güzel bir anne olacaksın sen canım bebişlerin çok şanlı 🙏
Evet evet pek nazlilar bizim bebeler, biz de ilk kez 36.haftada gördük yüzünü 😄 ilk aylar her kontrolde ultrason fotoğrafımız oluyordu, geç haftaya kadar 2 ay boyunca fotoğraf veremedi doktor 😂 ben artık doğumda görürüz diye kabullenmistim ama yandan gösterdi sagolsun 🙈 çok şükür Rabbim emeklerimizin karşılığını veriyor, bu mübarek gecenin hatrina henüz bekleyenlere de Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah ❤️

İnşallah 🥰🥰 benim normal gözüküyor şuan canım o yüzden tarih konuşmadık, küçük beyin keyfine bağlı yani 🙈 kontrollerimiz haftada bire düştü, baş aşağı döndü 3 hafta önce ama daha kanala girmemiş, nasip bakalım 🌸
İnşallah gönlüne göre hayırlısıyla sağlıkla gelir. Ben de çok istedim normal doğumu ama benim kız iki kez baş aşağı baş yukarı sağda solda dolandı durdu şimdi başı yukarda yine 🥰 hayırlısıyla vakti saati gelince alalım kucağımıza inşallah 🙏🥰

Kızlar benımkıler doğdu şukur ama kuvezealdılar 1hafta kalsınlar dedı goremedım daha bıtek dogumhanede gordugum şmdı kaldırdılar benı bırazdan gıdıcem gorecem kızlarımı ya çok guzel bışeyevlat rabbım sızlerede saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınşallah çok agrım var bıraz kendıme geleyımyazarım canşar❤️❤️🙏🙏

Kızlar benımkıler doğdu şukur ama kuvezealdılar 1hafta kalsınlar dedı goremedım daha bıtek dogumhanede gordugum şmdı kaldırdılar benı bırazdan gıdıcem gorecem kızlarımı ya çok guzel bışeyevlat rabbım sızlerede saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınşallah çok agrım var bıraz kendıme geleyımyazarım canşar❤️❤️🙏🙏
Oh maşallah canım. 🧿 1 hafta geçer gider sen iyi olda ağrıların tez zamanda geçsin gitsin bebişlerine doya doya sarılır öpersin 🙏🥰 darısı bizlere 🙏❤️

Ahh gözünaydin canim😥 sağlıkla doğdular ya şükür doktorun önlem amaçlı almıştır yarına birşeyin kalmaz inşallah 🤗🧿

Hayırlı olsun canım gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun. kendini toparlayinca eğer sütun gelmediyse göğsünü 3 saatte 1 20ser dakika sağ. Zaten vermislerdir sagma makinesi. Ben ilk dogumda sagmadim 4.5 gün sonra geldi. 2.dogumda sagdim 2 gün sonra geldi.

Ayrıca doğuma gideceklere tavsiyem aktardan rezene tohumu alin. Bir de küçük elktrikli cezve ile çay kaşığı. Hastaneye bunlarla gidin. Rezene süt kanallarını açıyor. 2 fincan kadar için. Su kaynadiktan sonra bardakta 5 dakika demlensin. iki çay kaşığı rezenenin üzerine dökün. Birde üçü bir arada kahve lazım olacak. Bende aşırı bir uğultu ve baş ağrısı oldu günde 3 defa içeceksin dediler. Anesteziyi vücuttan atmaya yardımcı oluyormuş. Ben 10 günde zor kurtuldum uğultudan. Kahve ise yariyordu rahatlatıyordu

Bebegi kuvozde olanlar için ve benim gibi sütü az olanlar için lansinohun çift sağımli elektrikli pompasıni tavsiye ederim. Gögus aparatı lastikli olduğu için acıtmıyor ve göğsü kavriyor. Tecrübelerimi yazmak istedim ama çoğu anneninde sutu hemen geliyor telaş etmeyin. Süt gelmemesi gibi birsey zaten söz konusu değil her annenin sütü muhakkak gelir. Lansinohun çatlak kreminide muhakkak yanınizda götürün çünkü bebek emincede sagincada çatlıyor ve çok acıyor. Ama kremi düzenli kullanırsanız hiç catlamiyor.

Canım benim hayırlı olsun gözünüz aydın ❤️ ağrıların inşallah çabucak geçer, bebisler de güzelce toparlar sağlıkla evinize gidersiniz ailecek 🥰

Hepinizin kandilini kutluyorum. Hayırlara vesile olsun inşallah. Benim Bir buçuk aydır kuvozde olan bebisim içinde dualarınızı bekliyorum. Durumu iyiye gidiyor inşallah bir an evvel solunum desteğinden kurtulur🤲
İnşallah en kısa zamanda hastaneden çıkmaya hazır olur canım benim, sağlıkla evine gelsin huzur getirsin inşallah 🥰

İnşallah gönlüne göre hayırlısıyla sağlıkla gelir. Ben de çok istedim normal doğumu ama benim kız iki kez baş aşağı baş yukarı sağda solda dolandı durdu şimdi başı yukarda yine 🥰 hayırlısıyla vakti saati gelince alalım kucağımıza inşallah 🙏🥰
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerinin önemi yok 🥰 sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah ❤️

Bebegi kuvozde olanlar için ve benim gibi sütü az olanlar için lansinohun çift sağımli elektrikli pompasıni tavsiye ederim. Gögus aparatı lastikli olduğu için acıtmıyor ve göğsü kavriyor. Tecrübelerimi yazmak istedim ama çoğu anneninde sutu hemen geliyor telaş etmeyin. Süt gelmemesi gibi birsey zaten söz konusu değil her annenin sütü muhakkak gelir. Lansinohun çatlak kreminide muhakkak yanınizda götürün çünkü bebek emincede sagincada çatlıyor ve çok acıyor. Ama kremi düzenli kullanırsanız hiç catlamiyor.
Tecrübelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler canım.😊 Rabbim tez zamanda şifa versin bebişine de sağlıcakla evinize götür kuzunu inşallah 🙏

Back