2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktor cumartesi tekrar nst bakacağım dedi ağrın yok diyor ama ben hissediyorum bence bana söylemiyor panik yapmayım diye nst de ilk gittiğim gün 35 lerdedeydi gelirken 10 lardaydi sancı hala bazen ağrım oluyor yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum içimde ne kadar tutabilirsen artık tutmaya çalışacağım umarım 37 ye kadar kalır.

Canım benım de cumartesı kontrolum nst de benım kalp atışları 140-170arası benım sancı45kadar çıktı ama ındı 20-30arası oldu cumartesı yıne bakalım ondan sonra sancı olmazsa bı sonrakı cumartesıne çagırırım dedı yatıyorum ben de hep ama yatmaktan yanlarım sırtım belım agrıyor hep masajla duruyor -haftadır acayıp şıştım elım ayagım pamuk gıbı sankı ınşallah canım 2hafta daha dursalar şu kuveze gırmesınler tek derdım o benımde aagşıcakla gelsınler hepımızın mınıklerı

Hastanede karnım yumuşaktı mesela eve geldim yatsamda yine taş gibi ve ebe yatarken sert olmasıni istemeyiz demişti dediğin gibi yatmak çok kötü keşke böyle olmasaydı da iş güç yapıp gezebilseydik bizde neyse vardır bundada bir hayır diyelim ve bekleyelim evimizde artık bundan sonra daha hızlı kilo alıyorlar bende yarin burada bir merkezde nst baktiracagim doktor uzak haftayada ona giderim inşallah

Benımde oyle cnm taş gıbı karnım ayaga kalkınca normalleşıyor benımkıler durmuyor maşallah hep tekme yıyorum ıştahım hıç yok canım bışey ıstemıyor zorluyorum kendımı mınıkler ıçın mıdem sırtımın tam ortası bıde kalbım mçok sıkışıyor daralıyorum bebışler sıkılıyor artık sığmıyor az kaldı ınşallah hayırlısı ıle alalım kucagımıza bızde yarın gıdecez kan sayımı ıstemıştı onuda yaptıramadım saglık ocagına tek gıdemem yurumede zorlanıyorum eşımde goturemedı artık yatın hastanede yaparız olmadı

Ben seni zaten düşünemiyorum ben boyleysem çarpı iki yanı kan hastanede yapmışlardı bana tahlil doktor ekstra istemedi tam göğsümun altında tekmeler ayaklar ağzıma girecek rahat heralde benimki geniş geniş takılıyor bende ayağa kalkınca rahatlıyorum aynı kısır döngü doktor yat diyor yatınca karnım dahada sertleşiyor kalkip arada yürüyorum evde ordan oraya sonrada nefes nefese kız büyük bişey ciksalar bari bu kadar zorlandığımiza benim kim çok yüzeye yakın yerleşmiş zaten doğumu kolay olur

Ay canım hıç sorma valla karnımda kavgamı var halaymı çekıyorlar çok merak edıyorum yanlarım kasıklarımda bazen gobekte bı degışık yumrugu gordum 2-3defa opecem o yumrukları ayakları ınşallah şmdı değışık bı sancım var kalbım sıkışıyor daralıyorum mıdem fena ıgne batıyor ama yorgan ığnesı sankıyarın gıdecez bakalım ya 10gun barı dursalar küvezde kalsalar nasıl dayanırım kapısında yatarım heralde allahım kucagımıza alalım evımıze beraber gelelım ınşallah

Kiloları 2,5 üstü olursa eğer ciğer geliştiricide yapıldı küveze almazlar inşaallah ama 36 yı görmemiz lazım dün akşam yine lekelenmem oldu benim yattiğım halde bide sonra biraz baktım buraya bu haftalarda lekelenme olup 39,40 ta doğuran var lekelenme tek başına belirti değilmiş doktorumda demişti kanama olursa kork diye çünkü leke bir geliyor bir gidiyor tobe anlamadım hareketli olmaları iyi kan akışı çok olur kilo alımı iyi olur bundan sonra jet hızıyla kilo alacaklar

Ay ınşallah canım hayırlısıyla saglıcakla alalım bugun gıttık bızde doktora 35hafta olduk şukur 36ya gırdık bana yarın ara ne durumdasın soyle dedı sonra çarşamba gunu gel dedı sonrada hafta sonuna sonlandırabılırız dedı yanı 10gune kavuşacaz ınşallah ben delı gıbı korkuyorum hemşırelerle konuştum nstde kaldım 1saat bı bebek sakın bırı maşallah oynak ve oynak olan sancı kasılma yapıyor bende baş aşağı sakın olan hala başı gobegımde hemşıre korkma dedı bayagı sohbet ettık kuveze gırsede her benege 1hemşıre bakıyor dedı bıde sızın herşeyı tamam bence almazlar kuveze dedı ınşallah almazlar ya hemen oda süslemesı anlaşması yaptım bıde fotografçıyı ayarladım geldım yorgundum ama yatamadım evde onu aldım yerını değiştirdm gereksız dıye bısuru şey attımay duramıyorum şmdıde uykum var uyuyamıyorum

10 güncuk bişey değil az kaldı inşallah
Kavuşmaya günü belli olunca artık daha rahat olursun sen yinede dikkat et yorma kendini uyku depolamaya bak gündüz gece fark etmez göğüs uçlarını nemli tutmaya çalış daha kolay emzirirsin bencede küveze alınmaz çünkü genelde ciğerleri gelişmediği için alıyorlar ama seninkiler erkenden oldu iğnelerini inşallah doğumdan sonra eve getireceksin kuzucuklarini birde birşey eksik olur mu paniğine girme ne kadar hazırlıklı olsakta bazen bişeyler unutulabiliyor hallolur hemen doktorun sezaryen mi normal mi dedi doğum için bilmiyorum ama her ikiside anne olmak için yeterli kafana takma hiç bende dün gittim nst muayne oldum sıkıntı yok şükür ara ara lekelenmeler devam ediyor doktor doğuma kadar bile olabilir bu durum kendi kendine gelip geri gidiyor bebek aşağıda baş geliş doğum pozisyonunda sancım çıkmadı hiç eve geldim sancım oldu garip şeyler yaşıyorum bu sefer her hamilelik farklı gerçekten hedef 1 ay daha durması dün gittiğim doktor Ocak sonuna kadar bekler yerin var daha içerde dedi hayırlısı inşallah

Ay ınşallah canım benım saglıcakla alalım kuzularımızı hepımız doktor sezeryan dedı rıske atmıyalım dedı spınalmı ne oyle bışeyler dedı ben anlamıyorum yavalla hala çok şey eksık gıbı eşım sakın ol eksıkse alırız bebeklerde çabuk buyuyormuş bak dogsunlar gıder alırız ıstedıgını dıyor ya allah razı olsun hep destekçım eşım rabbım yoklugunu gostermesın herşeyımle ılgılenıyor bende dogum korkusu arttı bıde bebekler nasıl olcak kaygısı bakabılecekmıyım ıyı bı anne olurmuyum delı gıbı sorular uyku yok bende bıraz uyuyorum hemen uyanıyorum bıde dunden berı strestenmı ıştahım açıldıbı ıkımız obur arkadaşlar kayboldular doğurdularmı yoksa

Kızlar uyku durumunuz nasıl ben geceleri hic uyuyamiyorum.Nerdeyse sabah ezana kadar kivraniyorum maksimum sonrasinsa 2 saat ancak uyuyorum ve bu durum beni cok rahatsiz etmeye basladi

Valla bilmiyorum sanırım çok güzel geçiyor son ayları inşallah öyle devam etsin güzel doğum haberleri gelsin sadece benim şimdi birde hemoroid çıktı başıma nerden geldi anlamadım demir ilacini bıraktım artık kabızlık yapıyor ona rağmen ben çok sıvı tüketiyorum yinede bu bela ile uğraşıyorum bide şuan yani son ayda tüm tuşlara bastı vücudum nereden ne çıkaracağını şaşırdı cidden isyan etmek istemiyorum ama hemoroid nerden çıktı anlamadim doktora gidince ilaç yazdıracagim yani diğer ağrılarimi unuttum resmen şuan

Kızlar uyku durumunuz nasıl ben geceleri hic uyuyamiyorum.Nerdeyse sabah ezana kadar kivraniyorum maksimum sonrasinsa 2 saat ancak uyuyorum ve bu durum beni cok rahatsiz etmeye basladi
Vallahi uyumayı geçtim artık totomun üstünede oturamamaya başladım ben doktor yat diyor yatınca bel sırt ağrısı oturunca hemoroid çıktı başıma bide yani ben uzatmaları oynuyorum bu hamileliğim gerçekten kötü hatırlanacak bir hamilelik oldu ve bu duruma çok üzülüyorum tadını çıkaramadım resmen tek umudum sağlıkla doğsun ve sonrasında çocuğumun tadını çıkarayım

Ya benım kabızlık var aşırı sabahlara kadar wcye gıt gel delı oluyorum bugun hıç uyuyamadım agrıdan daha once sag taraf gogsumun altı uyuşmuş ve ahrım vardı o geçtı bebek baş aşagı dondukten sonra şımdı solumda var bıde kalbım sıkışıyor kaburgalarım kırılmış gıbı sabaha kadar ıgne barmaları gıbı agrı durmadı gıdınce al ılacı varsa başka bisuru yolu var ıyı gelen dıyorlar beyaz turp falan ama şmdı hamılesın belkı zararlıdıe oyle şeyler ınşallah saglıcakla alalım mınıklerımızı kucagımıza butun agrılar geçer ınşallah

valla uyku sıdır bendede sabah 10u geçıyor yatıyorum evde dolanıyorum agrı sızı gaz kabızlık mıde yanması herşey var ama gayet normal dıyor doktor vucudumuz ısyanlarda heraldeınşallah hayırlısı ıle gelsın bebışler

Yani İnternette bir sürü şey yazıyor ama işte doktora sormadan yapmak istemedim bugünde yazmadım yarın yazarım cumartesi gideceğim zaten kontrole ılık su oturması yapıyorum artık olduğu kadar ne yapayım biz bitmişiz vallahi baksana heryerimiz ayrı sıkıntılı az kaldı bebekler doğunca inşallah hepsi geçecek umuduyla yaşıyorum su günleri.

Sıcak su kötü degılmıkı benım anamda sıcak suyla yıkasan rahatlarsın dıyor ama korkuyorum ışte krem bıle surmedım el yuz ayak bebeklere zararlı dıyesaçımı kestırmek boyatmak ıstıyorum ama bunca ay bekledım ınşallah doğurduktan sonra bı bakım yaparız

Yok canım ılık su ile yapıyorum sıcak kötü soğukta kötü ediyor valla ben artık ellerimi açtım dua modundayim ilaç krem sürmemek lazım şuan bitkisel çaylar duydum ama kompreks yapmak icin onada korkuyorum zaten çaresiz kaldım nette baya araştırma yaptım cadı fındığı bitkisi hamamelis içerdiği için o iyi gelebilir diyorlar ama şuan onunla uğraşacak enerjim bile kalmamış

Selam kızlar herkese mutlu yıllar bu yıl bizim yılımız, sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah bir doğum yapan bir de tarih alanımız var, zaman yaklasti baya Ağrılar da zorluyor artık ama az kaldı, sabredicez biraz daha. Uyumak oturmak kalkmak hepsi bi mesele artık Hazırlıklar ne durumda sizlerde? Ben daha hastane çantamı hazırlamadım Bebis için kapı süsü, takı yastigi ve pike hazırlıyorum bu hafta bitirmek istiyorum nasipse. Tabi öncelik hastane çantamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…