• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba kızlar, beni hatırladınız mı bilmiyorum.benim tüp bebek değilde iğneleri hakkında bir sorum olucak bilgisi olan vardır belki diye
Geçen ay tüp bebek denedim tutmadı, bu ay koltuk altımda bir sertlik şişlik fark ettim. Doktor antibiyotikli krem verdi ama tam geçmedi. İnternette tüp bebek İğnelerinin yan etkileri yazıyor bilginiz var mı ya
Hormon alındığı için mi şişti acaba, yani tüp bebekten birdahaki ay sonra böyle olması beni korkutuyor çok mu kötü bu aldığımız hormonlar bilgisi olan var mı ya korkuyorum
Merhaba. Evet ben hatırlıyorum sizi. İnşallah en kısa zamanda tekrar dener ve bebişinizi kucağınıza alırsınız.🙏 ben ilaçların yan etkilerini bilmiyorum ama benim de koltuk altında beze şişlik var ama o benim ldl kolestrol yüksekliğimden oluşmuş.

Merhaba,ben güzel haberlerle geldim bebeğin kalbini dinledik bugün.ama doktoru beklerken kendimi nasıl sıktıysam bir ağlama krizine girdim zor sakinlestim.bebegi görüp kalp atışını hareketlerini görünce rahatladım neyseki.engel olamıyorum kendime nasıl yenicem bu korkuları bilmiyorum.1ay önce 1,09 olan tsh değerim 4,55e yükselmiş maalesef bu defa da buna taktım.haftaici 100 haftasonu 75lik levotiron içiyordum ama gebelikte oluyormuş oynamalar.dozum yükselebilir randevu aldım dahiliyeye bakalım.birde 42yasinda olduğum için direkt nipt yaptırmayı düşündüm 2li 3lü taramalarla canım sıkılmasın diye.iki firma önerdi doktorum ikisiylede gorustum fiyat aldim.birinde karar kıldım evden gelip alacaklar haftaya kanımı.iki firma arasında 700tl gibi bir fark vardı.biri dolar olarak soyluyor 300dolar dedi inip cikabilir yani.digeri 8500tl.ikiside Ankara firmasi biri 10 is gününde diğeri 5 iş gününde sonuç veriyor .cinsiyetide biz istersek bize değil ama doktoru arayarak teyit aldıktan sonra doktorla paylasiyorlarmis.doktor bana şimdilik ben erkeğe benzettim dedi.ama çok erken kordonda olabilir diye söylemişti bugün.ne olursa başım gözüm üstüne sağlıklı olması en önemlisi.hamilelik belirtisi kalmadı diye korktum hepsi bosaymis meğer.bebegide strese sokuyorum maalesef.guzel haberlerde görüşmek üzere.🙏
Çok sevindim bebişin iyi olmasına 🥰 sağlıkla ilerlesin büyüsün inşallah 🙏 nipt testi için hangi firmalarla görüştünüz.

Aynen canım ya benımde ev yuksek gırış bı kedı dadanmış sıneklık olmasa eve gırecek hergun yeöek yıyor alt komşu motoru var onun ustunde bızım eve atlıyor yaramaz bu arada doktora gıttım herşey yolunda ıkılı test dedı onerırım dedı ama ben yaptırmıcam arıyacaz randevu verıcez dedı
🥰😀 yaramaz kediş. Maşallah canım sevindim herşeyin yolunda olduğuna böyle de devam eder inşallah 🙏

Benım 3-4gundur ıçımde sıkıntı vardı degışım ruyalar bude sag gozum oynuyırdu hanı sag uzuntu sol sevınç derler gerçekten bende takıntılıyım buna dedım olmadı bu seferde kendımı hazırladım kotu habere ama maşallah bebekler ıyı o sırada eşım goğus cerrahısıne gıtmıştı 10gundur oksuruk sırt gogus agrısı 4doktora gıttı araya bayram gırdı tabı bugun 5ncı doktor dedı dayanamıyorum bırazda kılo verdı adam tomografıye bakmış akcıgerde kıtle var bayagı buyuk demış yarın parça alacaklar bısuru test falan yaptık şmdı bırazdan yıne gıdecek tansıonu 24/13ıdı en son 19/[12de gezıyor kordıolojı gormelı acıl yoksa narkoz veremeyız dıye şmdı dunyam başıma yıkıldı kabus sevınemedık bıle dedım aklımızda olmayan bışey sıgara ıçmez ıçkı ıçmez anlamadım rabbımın ımtıhanımı dayanamıyorum duşunmekten şeytan dıyor at kendını ordan oraya ama gunah bebeklerıme çok zor sabr edıyorum🥲🥲🥲🥲
Çok geçmiş olsun canım 😢 sen sakin kalmaya çalış. Herşeyin bir tedavisi var. Kötü şeyleri düşünme. İnşallah bebekler uğurlu gelir ufak bir sorundur geçer gider. Aşı olduysa eşin aşılardan kaynaklı herkeste bir hastalık çıkıyor maalesef. Ama Rabbim dermansız hastalık vermesin. Dua edelim tez zamanda iyileşsin inşallah eşin.🤲

Çok geçmiş olsun canım 😢 sen sakin kalmaya çalış. Herşeyin bir tedavisi var. Kötü şeyleri düşünme. İnşallah bebekler uğurlu gelir ufak bir sorundur geçer gider. Aşı olduysa eşin aşılardan kaynaklı herkeste bir hastalık çıkıyor maalesef. Ama Rabbim dermansız hastalık vermesin. Dua edelim tez zamanda iyileşsin inşallah eşin.🤲
Çok sagol canım şmdı kardıolojıye gıttı yatın narkoz ıçın hazırlıcakmış doktorlar onu bende yanında gıdemıyorum çogu yere hamıle dıye sokmuyorlar delırcem valla sabahtan berı dıyorum kafamı duvarlara vursam ama dıyorum bebeklerım var eşım de sankı kotu bışey olcakmış gıbı bak allah bıze onları verır ınşallah dıyor bızım parçalar dıyor adam kuçucuk kaldı erıdı gozumun onunde resmen ya allahım kımseye yaşatmasın rabbım bıze bagışlasın eşımı 🙏🙏🙏🙏❤️

Bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum 😔

Çok sagol canım şmdı kardıolojıye gıttı yatın narkoz ıçın hazırlıcakmış doktorlar onu bende yanında gıdemıyorum çogu yere hamıle dıye sokmuyorlar delırcem valla sabahtan berı dıyorum kafamı duvarlara vursam ama dıyorum bebeklerım var eşım de sankı kotu bışey olcakmış gıbı bak allah bıze onları verır ınşallah dıyor bızım parçalar dıyor adam kuçucuk kaldı erıdı gozumun onunde resmen ya allahım kımseye yaşatmasın rabbım bıze bagışlasın eşımı 🙏🙏🙏🙏❤️
Canım çok çok geçmiş Rabbim tez zamanda şifa versin eşine korktuğuna uğramasin sen bebeklerinide düşünmek zorundasın güç kuvvet diliyorum sana 🤲🤲

Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum 😔
🙁 Bugün kötü haberler alıyoruz derdinden hissediyorum kırgınlığıni kocaman sarılıyorum sana en kısa zamanda hayırla sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim inşallah 🤲

Çok üzgünüm ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum Allah sabır versin. yarın kürtaja alınacağım ptgli sağlıklı bir embriyo. Kalbi neden durur bunu araştırcaz biz artık bir Hematolojiye görüncez. Toparlanıp önümüze bakacağız

Benım 3-4gundur ıçımde sıkıntı vardı degışım ruyalar bude sag gozum oynuyırdu hanı sag uzuntu sol sevınç derler gerçekten bende takıntılıyım buna dedım olmadı bu seferde kendımı hazırladım kotu habere ama maşallah bebekler ıyı o sırada eşım goğus cerrahısıne gıtmıştı 10gundur oksuruk sırt gogus agrısı 4doktora gıttı araya bayram gırdı tabı bugun 5ncı doktor dedı dayanamıyorum bırazda kılo verdı adam tomografıye bakmış akcıgerde kıtle var bayagı buyuk demış yarın parça alacaklar bısuru test falan yaptık şmdı bırazdan yıne gıdecek tansıonu 24/13ıdı en son 19/[12de gezıyor kordıolojı gormelı acıl yoksa narkoz veremeyız dıye şmdı dunyam başıma yıkıldı kabus sevınemedık bıle dedım aklımızda olmayan bışey sıgara ıçmez ıçkı ıçmez anlamadım rabbımın ımtıhanımı dayanamıyorum duşunmekten şeytan dıyor at kendını ordan oraya ama gunah bebeklerıme çok zor sabr edıyorum🥲🥲🥲🥲
Kuzum çok geçmiş olsun..inşallah çabucak geçer iyileşir 🤲🤲🤲

Çok çok geçmiş olsun benim anneminde akcigerinde böyle birsey göründü 2sene önce ama parça alinacak derecede değildi.annem astım hastası ve hep kontrol altındaydı korona gecirdik ailecek sonra gittiğimizde olusmustu kitle.3 dozda aşısı vardi.biz onlara bağlıyoruz hep.ilac tedavisi ise yaramadı doktor baya inceledi ve kötü birsey olmadığına karar verdiler hep gel bakalim dediler kendisi zamanla yok oldu 6ay kadar sürdü bu süreç.Insallah sonuclar iyi cikar kötü bir şey düşünmeyin.Daha ikizlerle bir dünya anınız olacak ailecek güzel düşünün çoğu hastalığın tedavisi artık var.asiri üzüntü bebeklere zararliymis. Tekrar geçmiş olsun 🙏

Çok üzüldüm,inşallah kolay atlatirsiniz her an hepimizin başına gelebilecek şeyler,hislerinizi çok iyi anlıyorum o kadar emek sabır çaba ilaclar igneler .Allah sabrinida verecektir.yine olur merak etmeyin daha sagliklisi olur zaman herseyin ilaci iyileşmek için 🙏

Kızlar aranızda sağlıkçı olan var mı? Ya da ne bilim benzer şeyin yaşayan falan . Sağlık ocağında kan testi yaptım anti cmv ıg pozitif 228 falan çıktı bende . İnternet bakıyorum gebelikte engelli olur enfeksiyon bebeğe geçer bibi şeyler yazıyor.var mı bilgisi olan
Cmv igg bunu geçirdiğini ve bağışıklık olduğunu gösterir..doktorun sana daha detaylı açıklar canım

Amin canım inşallah 🙏 başarılı bir şekilde geçer inşallah operasyonu🙏 düzelir herşey canım pozitif düşünmeye çalış. Rabbim şifa versin 🙏❤️

Merhaba kızlar, beni hatırladınız mı bilmiyorum.benim tüp bebek değilde iğneleri hakkında bir sorum olucak bilgisi olan vardır belki diye
Geçen ay tüp bebek denedim tutmadı, bu ay koltuk altımda bir sertlik şişlik fark ettim. Doktor antibiyotikli krem verdi ama tam geçmedi. İnternette tüp bebek İğnelerinin yan etkileri yazıyor bilginiz var mı ya
Hormon alındığı için mi şişti acaba, yani tüp bebekten birdahaki ay sonra böyle olması beni korkutuyor çok mu kötü bu aldığımız hormonlar bilgisi olan var mı ya korkuyorum
Canım kremle küçüldüyse hormon etkisiyle olmamıştır

Back