• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Genoks ve Faesttest
İntergen de yaptrdm fetal dna. 7500 Dü doktor indirimi 6bın verdık. maili yolladılar banada ve doktoruma da mail gtms doktorum aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi.
Genoks burda bir arka cınsıyeti bıle söylememiş indirimde yok neymıs yasakmış cınsıyet soylemek böyle sacma geldi. Memnun kaldığım ıcın yazdım 2 3 yer var Ankarada yapan fetal dna. İntergen de aklınızda olsun.
Allah mutlu haberler almayı nasip etsin.

İntergen de yaptrdm fetal dna. 7500 Dü doktor indirimi 6bın verdık. maili yolladılar banada ve doktoruma da mail gtms doktorum aradı sonucları ve cınsıyeti söyledi.
Genoks burda bir arka cınsıyeti bıle söylememiş indirimde yok neymıs yasakmış cınsıyet soylemek böyle sacma geldi. Memnun kaldığım ıcın yazdım 2 3 yer var Ankarada yapan fetal dna. İntergen de aklınızda olsun.
Allah mutlu haberler almayı nasip etsin.
Evet doktorum maalesef Turkiyede erkek bebege olan ilgi yüzünden cinsiyet belirtmek istemiyorlar dedi bana da.siz öğrenmek istiyorum diye belirtin onlar benimle iletişime geçip bana söyleyecekler ben de size söylerim dedi.belirtmezseniz asla söylemezler diye bilgi verdi.

Çok sagol canım allah razı olsun ınşallah hıç uyumamışım bayılacam bıde kalktım dedım evı toparlım yavaştan zaman geçsın çok zor gerçekten allah kımseye yaşatmasın🙏🙏🙏
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babamda benzer durum yaşadık. Biyopsi sonucu temiz çıktı inşallah sizde de öyle olur.doktor yine de alalım sıkıntı çıkartmasın dedi ufak bir delikle girip alıyorlar. Rabbim şifa versin çocuklarınıza size bağışlasın inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Çok geçmiş olsun🥺gerçekten yaşadığımız süreç hiç kolay değil ister istemez yıpranıyoruz önce test sonucu sonra kese sonra kalp atışı derken bir de devam edecek mi korkusu stresi sarıyor insanı..Allah size sabır versin bir an önce toparlanıp yolunuza devam edersiniz hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza bebeğinizi almakta nasip olsun inşallah🤲

Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum 😔
Çok geçmiş olsun😔Allah sabır versin size hiç kolay değildir yaşadıklarınız eminim üzüntünü tabi ki yaşa ama bundada vardır bir hayır diyoruz hep Allah büyük❤️hayırla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alacağınız günlerde yakındır inşallah🤲

Kızlar dün kötü bir gün yasadim çok stresliydim eşim yok şehir dışında annem yanımdaydı anneannem vefat etti cenazeye gitti dudağımda uçuk çıktı daha önce lohusaykenn çıkmıştı bir kere bağışıklıgim düştü sanırım yiyemiyorum onunda etkisi olabilir her neyse karnıma bir ağrı ve sancı girdi stresten büyük ihtimalle gece bir kabusla uyandım yatak kan içinde rüyamda çocuk düşmüş yatakta öyle gerçekciki böyle küçük bir parça ama heryeri belli erkekmis diyorum eşime bak diyorum ağlıyorum sonra uyandım korkuyla gerçek sandım psikolojim çok bozuldu😥 cumartesiye çektim randevumu eşim gelince hemen gideceğim.

Dün gece ilaçlara başladım. Doktorum hem alttan hem ağızdan birer saat ara ile 10 tane içmemi, ertesi gün 5 tane içmemi söyledi. 3. Saatte 6.yı almıştım ki. Aşırı üşüme, ishal, kusma ve sancı başladı. Ölüyorum sandım. Doktor ilaçları kes bekle dedi. Hastaneye gittim. Serum verdiler. Onun etkisiyle biraz uyuyabildim. Biraz önce kanama geldiğini farkettim hemen tuvalete gittim. Ve küçük keseyi çıkardım. Düşük sancılı olmadı ama dün gece benim için kabustu . Sanırım ilaç dokundu
Dün gece ilaçlara başladım. Doktorum hem alttan hem ağızdan birer saat ara ile 10 tane içmemi, ertesi gün 5 tane içmemi söyledi. 3. Saatte 6.yı almıştım ki. Aşırı üşüme, ishal, kusma ve sancı başladı. Ölüyorum sandım. Doktor ilaçları kes bekle dedi. Hastaneye gittim. Serum verdiler. Onun etkisiyle biraz uyuyabildim. Biraz önce kanama geldiğini farkettim hemen tuvalete gittim. Ve küçük keseyi çıkardım. Düşük sancılı olmadı ama dün gece benim için kabustu . Sanırım ilaç dokundu bana.
Hımm bende dediğin gibi içtim ama toplam 4 tane içtim hafif kanama başlayınca aspirasyonla kürtaj oldu.belki dozu fazla gelmiştir çok geçmiş olsun 😢umarım şimdi iyisindir

Hımm bende dediğin gibi içtim ama toplam 4 tane içtim hafif kanama başlayınca aspirasyonla kürtaj oldu.belki dozu fazla gelmiştir çok geçmiş olsun 😢umarım şimdi iyisindir
Evet daha iyiyim. Ama doktorum ilaçlara devam iyice kana ki içerisi temizlensin dedi. İçiyorum ama öyle aman aman bir kanamam yok

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim babamda benzer durum yaşadık. Biyopsi sonucu temiz çıktı inşallah sizde de öyle olur.doktor yine de alalım sıkıntı çıkartmasın dedi ufak bir delikle girip alıyorlar. Rabbim şifa versin çocuklarınıza size bağışlasın inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Öok teşekkur ederım ınşallah oyledır babanızada şıfalar dılerım ınşallah allah kımseye yaşatmasın nukller tıpdan bı test ıstedıler pazartesı onu yapacak sonra bıopsı dedıler sonra bellı olur dedı 6doktora gıttık dunku çok korkutmuştu bugunku daha guzel konuşmuş ılk once moral beslenme spor demış zaten ıçkısı sıgarası yok kolu yapar anlamadım ışte bakmıyormuş olacaksa olurmuş ınşallah guzel çıkar sonuçlarımız çok sagolun❤️🙏🙏

İlaçla deneyecez bizde önce düşmezse kürtaj yaparız dedi doktor. İlk gebeliğimde kürtajla sonlanmıştı kanama yüzünden. İlaçla nasıl olcak bilmiyorum ondan da bi korkuyorum çok ağrı yapar mı diye
Ya ılaçla çok çok zor allah yardımcınız olsun kurtaj yaptırın derım ben normalde çok dayanıklı bırıyım ama ılaçla düşük yaptım ölecektım bıde o keseyı gormek daha çok can yakıyor küçük degıl artık benım 8haftalık boş gebelıktı😔🥲🥲

Evet daha iyiyim. Ama doktorum ilaçlara devam iyice kana ki içerisi temizlensin dedi. İçiyorum ama öyle aman aman bir kanamam yok
Cabım bana geçen boş gebelıkte fıtıl vermıştı 2tane verdı koydum bışey yoktu 3uncu gun gece uyuydum düşük yaptım ama yarısı gelmıştı ertesı doktora gıttık yıne 2fıtıl verdı onuda koydum yıne 2gun sonra parça geldı 3buyuk parça geldı ama knamam çok fazlaydı hap degıldı bana verdıgı🥲

Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. En korktuğum şeydi ve başıma geldi. İsyan etmiyorum ama dün biri yazmıştı kırgınım diye . Tarifi yok bunun . Bu kadar umut bu kadar çaba... 8+2 olmuştu. Bayramdan önce tek kese gören doktor bugün diğer keseyi de gördü. ikisi de hareketsiz duruyorlardı. Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyorum.

Ya ılaçla çok çok zor allah yardımcınız olsun kurtaj yaptırın derım ben normalde çok dayanıklı bırıyım ama ılaçla düşük yaptım ölecektım bıde o keseyı gormek daha çok can yakıyor küçük degıl artık benım 8haftalık boş gebelıktı😔🥲🥲
Birer saat arayla iki fitil 3 hap verdiler kanama başlayınca kürtaja aldılar hemen rahim ağzını açmak için ilaç verdiklerini söylediler. Şimdi eve geldim kalbim kırık elim kolum yok gibi hissediyorum ama geçecek biliyorum . Bunsayfa da böyle kapandı Allahım hepinize kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bir daha ki sefere nasip eder inşallah

Bugün bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim. En korktuğum şeydi ve başıma geldi. İsyan etmiyorum ama dün biri yazmıştı kırgınım diye . Tarifi yok bunun . Bu kadar umut bu kadar çaba... 8+2 olmuştu. Bayramdan önce tek kese gören doktor bugün diğer keseyi de gördü. ikisi de hareketsiz duruyorlardı. Fazla ilaçtan olduğunu düşünüyorum.
Çok üzüldüm kötü haberler sıraya bindi sanki grupta .Bende 9+2 de öğrendim çok zor ama galiba biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz zamanla toparlayacağız

Cabım bana geçen boş gebelıkte fıtıl vermıştı 2tane verdı koydum bışey yoktu 3uncu gun gece uyuydum düşük yaptım ama yarısı gelmıştı ertesı doktora gıttık yıne 2fıtıl verdı onuda koydum yıne 2gun sonra parça geldı 3buyuk parça geldı ama knamam çok fazlaydı hap degıldı bana verdıgı🥲
Cytotec diye bir ilaç verdi. Zor bulunuyormuş. Hatta açıktan satılması yasaklandı dedi. Bu sebeple olsa gerek ilaç baya pahalı bir ilaçtı. Hemşire bana yürüyüş yapmalısınız kanama çoğalmalı diyor. Ama dün gece yaşadıklarımdan sonra değil yürüyüş yapmak kolumu kıpırdatacak halim yok. 😟

Öok teşekkur ederım ınşallah oyledır babanızada şıfalar dılerım ınşallah allah kımseye yaşatmasın nukller tıpdan bı test ıstedıler pazartesı onu yapacak sonra bıopsı dedıler sonra bellı olur dedı 6doktora gıttık dunku çok korkutmuştu bugunku daha guzel konuşmuş ılk once moral beslenme spor demış zaten ıçkısı sıgarası yok kolu yapar anlamadım ışte bakmıyormuş olacaksa olurmuş ınşallah guzel çıkar sonuçlarımız çok sagolun❤️🙏🙏
Doktorlar bize de en kötüsünü söyledi. O parça temiz gelene kadar mahvolduk zaten kanser geçmişi de var. Sizi çok iyi anlıyorum dualarım sizinle hamilelerin duaları kabul olur inşallah bol bol dua edelim 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Rabbim sabır versin tez vakitte yeniden sağlıklı gebelikler diliyorum, fazla dediğiniz ilaç nedir acaba şu an bizim de kullandığımız tüp bebek ilaçları mı?

Canım çok geçmiş olsun. Bizim için böyle hayırlıymış demek ki. Rabbim en kısa zamanda kavuşturur inşallah bizi de bebeklerimize 😔

Çok üzüldüm kötü haberler sıraya bindi sanki grupta .Bende 9+2 de öğrendim çok zor ama galiba biz tüp bebek anneleri çok güçlüyüz zamanla toparlayacağız
Bana dün doktor genetik olduğunu düşünüyorum dedi. Bende dedim ki hocam bu süreçte evdeydim ve mecbur kadın programlarını izledim. Kadınların sağlıklı hiç bir hayatları yok uyuşturucu alkol üstelik doğru dürüst yaşayacakları evleri bile yok. Babaları farklı boy boy çocuk yapıyorlar. Onların genetikleri bozuk olmuyor. Düzgün sağlıklı yaşamaya çalışıyoruz. İçki yok uyuşturucu yok. Bizim genetiğimiz bozuk oluyor 🤷‍♀️

Rabbim sabır versin tez vakitte yeniden sağlıklı gebelikler diliyorum, fazla dediğiniz ilaç nedir acaba şu an bizim de kullandığımız tüp bebek ilaçları mı?
Günde üç defa progestan fitil
Yine üç defa estrofem hab
Progestan iğne günde bir
Kan sulandırıcı günde 1
Onun yanında folik asit bide Demir eksikliği ilacı .
Transfer öncesinde bunlara başladım . Bir buçuk aydır . Saatini bile kaçırmadım. Herkese aynı tedavi olmaz ki . Belki bünye ilacı kaldıramıyor. Bazıları iğneyi üç günde bir kullanıyordu . Ve ayrıca benim çok iyi geçiyordu artışlarım iyiydi .kanamam bile olmadı. İlkinde tek kese iken bugün ikinci kese var dedi. Neyse her ikisi için vajinal yoldan baktı. Ses yok. Doktor karnıma vurdu falan yine ses yok . En son ilaçları bırak . Kalpleri durmuş dedi

Back