• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Benım 3-4gundur ıçımde sıkıntı vardı degışım ruyalar bude sag gozum oynuyırdu hanı sag uzuntu sol sevınç derler gerçekten bende takıntılıyım buna dedım olmadı bu seferde kendımı hazırladım kotu habere ama maşallah bebekler ıyı o sırada eşım goğus cerrahısıne gıtmıştı 10gundur oksuruk sırt gogus agrısı 4doktora gıttı araya bayram gırdı tabı bugun 5ncı doktor dedı dayanamıyorum bırazda kılo verdı adam tomografıye bakmış akcıgerde kıtle var bayagı buyuk demış yarın parça alacaklar bısuru test falan yaptık şmdı bırazdan yıne gıdecek tansıonu 24/13ıdı en son 19/[12de gezıyor kordıolojı gormelı acıl yoksa narkoz veremeyız dıye şmdı dunyam başıma yıkıldı kabus sevınemedık bıle dedım aklımızda olmayan bışey sıgara ıçmez ıçkı ıçmez anlamadım rabbımın ımtıhanımı dayanamıyorum duşunmekten şeytan dıyor at kendını ordan oraya ama gunah bebeklerıme çok zor sabr edıyorum🥲🥲🥲🥲
Sabır canım sabır.. Rabbim inşallah korktuğunuza uğratmasın. Bak ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum. Burda biz ne acılara şahit olduk. Tüm ailesini kaybedip tek başına kalan insanlar var. Bak yakın bir dostumuz o gün okullar kar tatili olduğu için çocuklarını dayılarına bırakmışlar. Sadece kendi çocukları değil tüm kuzenler o gece orda kalmışlar ve tüm aile çocuksuz kaldı. Hepsini kendi elleriyle toprağa verdiler. Tüm bunları yaşayınca ben kendi durumuma üzülmeye haya ediyorum. Sende sabır et lütfen tüm bunlar geçecek inşallah en güzel şekilde.

Çok üzgünüm ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum Allah sabır versin. yarın kürtaja alınacağım ptgli sağlıklı bir embriyo. Kalbi neden durur bunu araştırcaz biz artık bir Hematolojiye görüncez. Toparlanıp önümüze bakacağız
Benimki başından beri sorunluydu zaten beta artışları beklenenden çok çok azdı. Kalp atışını duymamız bile bir mucizeydi. Büyük ihtimal genetik dedi doktor. O yüzden kürtaj önermedi. İlaçla kendiliğinden düşsün endemedyuma zarar vermeyelim dedi. Şimdi ilaç aldım bekliyorum.😔

Canım çok çok geçmiş Rabbim tez zamanda şifa versin eşine korktuğuna uğramasin sen bebeklerinide düşünmek zorundasın güç kuvvet diliyorum sana 🤲🤲
Çok sagol canım allah razı olsun ınşallah hıç uyumamışım bayılacam bıde kalktım dedım evı toparlım yavaştan zaman geçsın çok zor gerçekten allah kımseye yaşatmasın🙏🙏🙏

Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum 😔
Ahh kuzum yaa çok üzgünüm..ben çok inanmıştım..benimki baştan olmadı, negatif çıktı ama bu kadar büyüyüp kalp atışını duyup kaybetmek çok üzücü..rabbim kalbine serinlik versin🤲🤲🤲

Benimki başından beri sorunluydu zaten beta artışları beklenenden çok çok azdı. Kalp atışını duymamız bile bir mucizeydi. Büyük ihtimal genetik dedi doktor. O yüzden kürtaj önermedi. İlaçla kendiliğinden düşsün endemedyuma zarar vermeyelim dedi. Şimdi ilaç aldım bekliyorum.😔
İnşallah çok kolay olur herşey canım🤲🤲🤲

Sabır canım sabır.. Rabbim inşallah korktuğunuza uğratmasın. Bak ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum. Burda biz ne acılara şahit olduk. Tüm ailesini kaybedip tek başına kalan insanlar var. Bak yakın bir dostumuz o gün okullar kar tatili olduğu için çocuklarını dayılarına bırakmışlar. Sadece kendi çocukları değil tüm kuzenler o gece orda kalmışlar ve tüm aile çocuksuz kaldı. Hepsini kendi elleriyle toprağa verdiler. Tüm bunları yaşayınca ben kendi durumuma üzülmeye haya ediyorum. Sende sabır et lütfen tüm bunlar geçecek inşallah en güzel şekilde.
Çok sagol canım amın amın ınşallah ya aynen oyle ışte ama ınsanız bıde bu aralar boyle dengesız durumdayız ya ben normalde bışey yokken eşım horlamazsa bışeymı oldu dıye kontrol eden bırıyım bu geldı başımıza allahtan umut kesılmez ınşallah ıyı huylu çıkarda geçer gıder ınşallah allah sabır versın o aılelere rabbım meleklerını aldı yanına hepımızın sonu onun yanı ya allah herşeyın hayırlısı nasıp etsın ınşallah🙏🙏❤️❤️

İnşallah canım inşallah basit birşeydir🤲🤲🤲
Inşallah ama doktor açık açık konuşacam demış baya korkutmuş ınanmadık ben başka yerlerede dedım gıt ıkı yere daha tomografıyı gosterdı onlarda oyle demış ama bakırkoy sadı konukmu ne var devletın oradada bışeyın yok deyıp yolladılar eşımı dedım ıyıleşsen boyle gıdecektın allahtan agrı oksuruk geçmedıdı gıttı anladık ne oldugunu ınşallah kabustur dıyorum geçsın rabbım onu bebeklerımı bana bağışlasın ınşallah🙏🙏❤️❤️❤️

Bende bugün bebeğimi kaybettiğimi öğrendim. Bende 10.haftaya girmiştim. İsyan etmiyorum. Ama derin bir kırgınlık hissediyorum 😔
Yaa çok uzuldum gerçekten guzel gıdıyordu ne oldukı boyle allah en kısa zamanda verır ınşallah ısteyen herkese çok zor çok kotu ya valla çok kotu oldum🥲🥲

İlaçla deneyecez bizde önce düşmezse kürtaj yaparız dedi doktor. İlk gebeliğimde kürtajla sonlanmıştı kanama yüzünden. İlaçla nasıl olcak bilmiyorum ondan da bi korkuyorum çok ağrı yapar mı diye

Burada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim

Inşallah ama doktor açık açık konuşacam demış baya korkutmuş ınanmadık ben başka yerlerede dedım gıt ıkı yere daha tomografıyı gosterdı onlarda oyle demış ama bakırkoy sadı konukmu ne var devletın oradada bışeyın yok deyıp yolladılar eşımı dedım ıyıleşsen boyle gıdecektın allahtan agrı oksuruk geçmedıdı gıttı anladık ne oldugunu ınşallah kabustur dıyorum geçsın rabbım onu bebeklerımı bana bağışlasın ınşallah🙏🙏❤️❤️❤️
Amin canım benim iyileşip gelecek yuvamıza inşallah 🤲🤲🤲

Burada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim
Eğer teki tuttunursa erken olur, 8.günü beklemek daha iyi olur bence

Ben çiftide tekide transfer hariç 5.günde öğrendim hem kaset test hem erken gebelik testinde .Ama herkesin beta hcg salgılama oranı farklı oluyor, idrara geç geçebilir

Pcos da aşırı uyarılıyor yumurtalık ve çok yumurta büyüyebiliyor..senin ilacı kestiği için sayı olarak fazla olsa da büyüme durmuş..yumurtalar 20 mm nin üzerine çıkınca çatlıyor normalde..çatlatma iğnesi de olmadın sen yumurtaların çatlamaz..o yüzden doktor takip edecek seni
Merhaba canım. doktora gittiğimde 12 mm idi yumurtalarim. Doktorum iğne vurma, ertesi gün yine gel dedi. Gittigimde yumurtalarim, 16 mm idi. Daha sonra bayram girdi araya. Doktorum haliyle kontrol edemedi. Bende tatile gittim. Ne oldu sonradan bilmiyorum. Ama 16 mm olduktan sonra ki 2 gün de kasiklarimda ağrı oldu. Daha sonra neler oldu bilmiyorum. Yumurtalarim.sonmusmudur:) doktorum belli tarihler verdi. O tarihlerde ilişki yaşama dedi. Çoklu gebelik yaşarsın. Riskli olur dedi.

İlaçla deneyecez bizde önce düşmezse kürtaj yaparız dedi doktor. İlk gebeliğimde kürtajla sonlanmıştı kanama yüzünden. İlaçla nasıl olcak bilmiyorum ondan da bi korkuyorum çok ağrı yapar mı diye
Çok üzüldüm ama elimizden geleni yaptık… bu arada ben kürtaj oldum ilaç verdiler hem vajina hem ağızdan kanamam başlamadı sonrasında 2 ilaç daha aldım biraz kanama başladı ve işleme alındım. Benim hiç sancım ağrım öncesinde sonrasında olmadı umarım sizinde olmaz 🙏🏻

Çok üzüldüm ama elimizden geleni yaptık… bu arada ben kürtaj oldum ilaç verdiler hem vajina hem ağızdan kanamam başlamadı sonrasında 2 ilaç daha aldım biraz kanama başladı ve işleme alındım. Benim hiç sancım ağrım öncesinde sonrasında olmadı umarım sizinde olmaz 🙏🏻
Dün gece ilaçlara başladım. Doktorum hem alttan hem ağızdan birer saat ara ile 10 tane içmemi, ertesi gün 5 tane içmemi söyledi. 3. Saatte 6.yı almıştım ki. Aşırı üşüme, ishal, kusma ve sancı başladı. Ölüyorum sandım. Doktor ilaçları kes bekle dedi. Hastaneye gittim. Serum verdiler. Onun etkisiyle biraz uyuyabildim. Biraz önce kanama geldiğini farkettim hemen tuvalete gittim. Ve küçük keseyi çıkardım. Düşük sancılı olmadı ama dün gece benim için kabustu . Sanırım ilaç dokundu bana.

Back