- 19 Mayıs 2023
- 256
- 407
- 23
- 49
Sabır canım sabır.. Rabbim inşallah korktuğunuza uğratmasın. Bak ben Kahramanmaraş’ta yaşıyorum. Burda biz ne acılara şahit olduk. Tüm ailesini kaybedip tek başına kalan insanlar var. Bak yakın bir dostumuz o gün okullar kar tatili olduğu için çocuklarını dayılarına bırakmışlar. Sadece kendi çocukları değil tüm kuzenler o gece orda kalmışlar ve tüm aile çocuksuz kaldı. Hepsini kendi elleriyle toprağa verdiler. Tüm bunları yaşayınca ben kendi durumuma üzülmeye haya ediyorum. Sende sabır et lütfen tüm bunlar geçecek inşallah en güzel şekilde.Benım 3-4gundur ıçımde sıkıntı vardı degışım ruyalar bude sag gozum oynuyırdu hanı sag uzuntu sol sevınç derler gerçekten bende takıntılıyım buna dedım olmadı bu seferde kendımı hazırladım kotu habere ama maşallah bebekler ıyı o sırada eşım goğus cerrahısıne gıtmıştı 10gundur oksuruk sırt gogus agrısı 4doktora gıttı araya bayram gırdı tabı bugun 5ncı doktor dedı dayanamıyorum bırazda kılo verdı adam tomografıye bakmış akcıgerde kıtle var bayagı buyuk demış yarın parça alacaklar bısuru test falan yaptık şmdı bırazdan yıne gıdecek tansıonu 24/13ıdı en son 19/[12de gezıyor kordıolojı gormelı acıl yoksa narkoz veremeyız dıye şmdı dunyam başıma yıkıldı kabus sevınemedık bıle dedım aklımızda olmayan bışey sıgara ıçmez ıçkı ıçmez anlamadım rabbımın ımtıhanımı dayanamıyorum duşunmekten şeytan dıyor at kendını ordan oraya ama gunah bebeklerıme çok zor sabr edıyorum