- 8 Aralık 2022
- 1.480
- 1.437
- 53
- 30
Canım 10.haftadan Sonra belirtilerin azalması çok normal, benimde İlk başlarda ki göğüs hassasiyetim yok mesela çok hafif hissediyorum, ağzımın tadı vs. yine aynı tabi ilaç kullanıyorum bulantı için, benimde tam tersi bir haftadır kasıklarıma ara ara batmalar oluyor, yani herkesin farklı oluyor gebelik süreci böyle düşünürsek hiç çekilmez bu süreç.Bende 11+5 im cumartesi randevum var , ister istemez benimde aklıma binbir türlü senaryo geliyor ama geri gönderiyorum hemen o düşünceleriHerkese merhaba,ben bugün 11+1 oldum.gecen hafta prolutex ignem bitti doktorum biz 10.haftaya kadar kullandiriyoruz demişti.suan sadece vitamin ve kan ilaci birde tiroid ilacimi iciyorum.10.haftaya dek goguslerim inanılmaz sis ve karnımda aynı şekildeydi.3kg almışım bu zamana kadar iştahsızlık vardı hemde başlarda.ama geçen haftadan beri belirtilerim tamamen geçmiş durumda.gögüslerim indi resmen.karnimdaki şişlik yok oldu,ara ara kasılma batma gibi şeyler oluyordu onlar yok. 1haftadir aynı kilodayim.yarın doktora gideceğim en son 8+5te dinlemistik kalbini.acaba bebege birsey mi oldu kalbi mi durdu diye düşünmeye başladım.yoksa prolutexin yan etkileri miydi yasadiklarim.bu normal mi acaba?yarın kendimi kötü bir habere hiç hazirlamadim ne yaparım bilmiyorum