• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Aynen canım çok kotu zor oluyor tabı çocuk ıçın daba kotu anne babaya bışey olsa çocuga kım bakacak şmdı saglıklı çocuklarına kımse sahıp çıkmaz benım düşüncem oyle tabı allah kımseye vermesın ınşallah rabbım butun çocuklarımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın🙏🙏❤️❤️
Aynen canım. Ömür boyu imtihan oluyor çocuğa ve aileye. Amin canım inşallah hepimizin Bebişleri sağlıkla gelir 🙏🥰

Doktoru biliyorum izliyorum hatta ama gel gelelim düşüncelere söz geçmiyor ki.Cahillik mutluluk gerçekten bazen bunu düşünüyorum.Ve annemin bizi dogururken olan hikayeleri buna en guzel orneklerden..Benim annem 13yasinda başlık parasıyla zorla evlendirilen bir çocuk gelin. Ve hic okula gonderilmemis bir çocuk.16yasinda abimi 19unda beni doğurmuş.abimi sezeyanla doğurduğu için bende sezeryan olacakmışım ama teyzem sen normal dogurursun kestirme kendini dediği için doğum agrilari başlayınca 3gün ağrı kesici içip evde beklemis:)sonra bir komşusu gelip kızmış ona ve babamla hastaneye gidip sezeryane alınmış direkt.bana hamileyken doktor bebek karnında ölmüş alalım demiş 3aylikken annem kürtajdan korktuğu için olmayıp eve gitmiş ve aylarca da doktora gitmemiş.dinleyince anneme kızamıyorum çünkü çok cahilmis bana 5aylik hamileyken ağaca çıkıp incir toplar yere atlarmis.cocuk düşer diye aklına gelmiyormuş.neyse 4kg saglikli doğmuşum ama şansa işte.tüplerini baglatmis üstelik bende.19yasinda şaka gibi doktora çok ısrar etmiş kız olursa bağla diye.Annemin cahil cesaretinden hiç yok bende maalesef.neyse yarın ola hayrola.insallah güzel haberlerle yazarım yine buraya. Allahim hepimizin dualarını kabul etsin İnsallah.iyi ki burası var biraz içimi döktüm kusura bakmayın 🙏
Canım her zaman içini dökebilirsin her zaman..insan böyle rahatlıyor ve anlaşıldığını biliyorsun

Herkese merhaba,ben bugün 11+1 oldum.gecen hafta prolutex ignem bitti doktorum biz 10.haftaya kadar kullandiriyoruz demişti.suan sadece vitamin ve kan ilaci birde tiroid ilacimi iciyorum.10.haftaya dek goguslerim inanılmaz sis ve karnımda aynı şekildeydi.3kg almışım bu zamana kadar iştahsızlık vardı hemde başlarda.ama geçen haftadan beri belirtilerim tamamen geçmiş durumda.gögüslerim indi resmen.karnimdaki şişlik yok oldu,ara ara kasılma batma gibi şeyler oluyordu onlar yok. 1haftadir aynı kilodayim.yarın doktora gideceğim en son 8+5te dinlemistik kalbini.acaba bebege birsey mi oldu kalbi mi durdu diye düşünmeye başladım.yoksa prolutexin yan etkileri miydi yasadiklarim.mide bulantim baslarda vardi ama hic kusmamistim 8.haftada bitmisti zaten..dün sabah ogle aksam üc posta cikardim yediklerimi.bugün cok iyiyim.normal mi acaba?yarın kendimi kötü bir habere hiç hazirlamadim ne yaparım bilmiyorum :KK43:
Merhaba. Bende aynı durumdayım ben de bugün 11+1 oldum. Doktorum sadece estrafemi kesti diğerlerine devam ediyorum. Bende 3 kilo aldım hatta takıntı yapmaya başladım diyetisyene mi gitsem diye. Göğüslerindeki patlayacak gibi olan şişlik indi ama dokununca ağrıyor ve büyüdüler biraz. Kasıklarıma arada sancı ağrı giriyor. Yorgunluk ve uyku hali devam ediyor. Ama olumsuz düşünmüyorum kanamam yok diyorum çok şükür. Olumsuz bişey olsa anneyi de etkilemeye başlıyor öyle bir durumda yok diyorum kendimi teskin ediyorum. Kötüyü düşünme zaten neden kötüyü çağırma Allah’ın izniyle yarın güzel haberler alırsın inşallah için rahatlar 🙏 sanırım bebişlerin hareketlerini hissedene kadar iyi olup olmadıklarından emin olamayacağız.

Yaa ışımız zormuş desene canım bızım zorlıyacak cıvcıvler ınşallah allahın ıznıyle hıçbışeylerı olmaz saglıklı hayırlı akıllı evlat olsunlar şaka maka 2ay geçtı ınşallah dogdu haberlerıde paylaşmak nasıp olsun hepımıze 5aya kadar bışey almıcam sözu verdım eşıme ama bu telefonlarda ınadına sureklı bebek eşyaları reklamı verıyor🙈senınde en kısa zamanda pozıtıfı duyalım ınşallah canım benım🙏🙏❤️❤️
Hahaha 🤣 benim de eşim hadi bebek eşyaları alalım bebek bezi alalım diye beni darlıyor bende onu durduruyorum bebek 5-6 aylık olsun alırız diye 🥰❤️

Bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin.yasadiklarımız zor gerçekten sağlam psikoloji gerektiriyor.bende durmadan olumsuz düşünüyorum.herhangi bir belirtiniz olmuş muydu?benimde belirtilerim yok oldu aynı şeyi yaşayacağımı düşünüyorum ve bunu nasıl karsilayacagimi bile bilmiyorum.Tekrardan sabırlar diliyorum zamanla geçiyor hersey ama yeniden denemek için sebebini doktorunuz araştırıp öyle başlar sanırım.belkide sağlıksız gebelikti bilemeyiz.

Bugün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 10. Haftadaydık çok üzgünüm napıcağımı bilmiyorum yaşadıklarımı kaldıramıyorum artık
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.😢 Rabbim sabrını versin. İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebişiniz olurda kucağınıza alırsınız bugünleri unutturur🤲

🙁😥Rabbim dayanma gücü versin bazen Allah bizi bir sınavın içine koyuyor bizde cebellesiyoruz herşeyin hayırlısı üzücü evet ama yine yaradana sığın kalbin ancak şuan öyle ferahlar keşke olmasaydı ama elden birşey gelmiyor ki bizlerde hergun hop oturup hop kalkıyoruz her kontrolde acabami diye giriyorum gerçekten çok üzüldüm 🙁

Kızlar aranızda sağlıkçı olan var mı? Ya da ne bilim benzer şeyin yaşayan falan . Sağlık ocağında kan testi yaptım anti cmv ıg pozitif 228 falan çıktı bende . İnternet bakıyorum gebelikte engelli olur enfeksiyon bebeğe geçer bibi şeyler yazıyor.var mı bilgisi olan

Kızlar aranızda sağlıkçı olan var mı? Ya da ne bilim benzer şeyin yaşayan falan . Sağlık ocağında kan testi yaptım anti cmv ıg pozitif 228 falan çıktı bende . İnternet bakıyorum gebelikte engelli olur enfeksiyon bebeğe geçer bibi şeyler yazıyor.var mı bilgisi olan
Ben sana yazmıştım diğer topikte, sorun yok merak etme .İgg genelde pozitif çıkar , bağışıklık olduğunu gösterir, igm pozitif ise o sıkıntı olur

Ben sana yazmıştım diğer topikte, sorun yok merak etme .İgg genelde pozitif çıkar , bağışıklık olduğunu gösterir, igm pozitif ise o sıkıntı olur
Ama nasıl korktum anlatamam .bazen Google'dan bakmamak gerekiyormuş .direkt kadınlar kulübü valla .
Çocuk engelli doğar bilmem ne . İnsan korkuyor ya

Merhaba kızlar, beni hatırladınız mı bilmiyorum.benim tüp bebek değilde iğneleri hakkında bir sorum olucak bilgisi olan vardır belki diye
Geçen ay tüp bebek denedim tutmadı, bu ay koltuk altımda bir sertlik şişlik fark ettim. Doktor antibiyotikli krem verdi ama tam geçmedi. İnternette tüp bebek İğnelerinin yan etkileri yazıyor bilginiz var mı ya
Hormon alındığı için mi şişti acaba, yani tüp bebekten birdahaki ay sonra böyle olması beni korkutuyor çok mu kötü bu aldığımız hormonlar bilgisi olan var mı ya korkuyorum

Merhaba,ben güzel haberlerle geldim bebeğin kalbini dinledik bugün.ama doktoru beklerken kendimi nasıl sıktıysam bir ağlama krizine girdim zor sakinlestim.bebegi görüp kalp atışını hareketlerini görünce rahatladım neyseki.engel olamıyorum kendime nasıl yenicem bu korkuları bilmiyorum.1ay önce 1,09 olan tsh değerim 4,55e yükselmiş maalesef bu defa da buna taktım.haftaici 100 haftasonu 75lik levotiron içiyordum ama gebelikte oluyormuş oynamalar.dozum yükselebilir randevu aldım dahiliyeye bakalım.birde 42yasinda olduğum için direkt nipt yaptırmayı düşündüm 2li 3lü taramalarla canım sıkılmasın diye.iki firma önerdi doktorum ikisiylede gorustum fiyat aldim.birinde karar kıldım evden gelip alacaklar haftaya kanımı.iki firma arasında 700tl gibi bir fark vardı.biri dolar olarak soyluyor 300dolar dedi inip cikabilir yani.digeri 8500tl.ikiside Ankara firmasi biri 10 is gününde diğeri 5 iş gününde sonuç veriyor .cinsiyetide biz istersek bize değil ama doktoru arayarak teyit aldıktan sonra doktorla paylasiyorlarmis.doktor bana şimdilik ben erkeğe benzettim dedi.ama çok erken kordonda olabilir diye söylemişti bugün.ne olursa başım gözüm üstüne sağlıklı olması en önemlisi.hamilelik belirtisi kalmadı diye korktum hepsi bosaymis meğer.bebegide strese sokuyorum maalesef.guzel haberlerde görüşmek üzere.🙏

🤣 e olacak tabi biraz ruh halimiz değişecek. Bende bazen fazla sinirleniyorum ve fazla yufka yürekli oldum. 10 gündür falan 4 tane yavru kediye bakıyorum annelerini caninin biri zehirlemiş 20 günlük yavrular balkonumuzda ölmek üzere bulduk kıyamadım da ölmesinler diye üstlerine titriyorum hergün üzülüyorum onlara. Eskiden bu kadar duygusal değildim ya 🙈 ah bu hormonlar. Tabi bir taraftan da toksoya yakalanırım diye de korkuyorum. Allah yardımcımız olsun 😀
Aynen canım ya benımde ev yuksek gırış bı kedı dadanmış sıneklık olmasa eve gırecek hergun yeöek yıyor alt komşu motoru var onun ustunde bızım eve atlıyor yaramaz bu arada doktora gıttım herşey yolunda ıkılı test dedı onerırım dedı ama ben yaptırmıcam arıyacaz randevu verıcez dedı

Canım benim zaten hormonların etkisiyle öyle güçlü falan olamazsın aşırı duygusal olursun ki gebeliğin normali bu
Evet ama bu halimi sevmiyorum ben.esim bugün doktor çıkışı sen böyle miydin evlenmeden önce daha rahattin güçlüydün yoksa beni mi kandırdın dedi :)İki kaşa göze kandık bilsem almazdım seni böyle dedi tabi gülerek şaka yollu :))hem hamilelik hemde normal bir şekilde bebeğim olmadı ki zor seyler yaşadık hepimiz hala yaşıyoruz insan değişiyor yıpranıyor ister istemez.erkekler çok ruhsuz hiç telaş yapmıyorlar keşke bende de öyle bir rahatlık olsa.ama yok işte.

Aynen canım. Ömür boyu imtihan oluyor çocuğa ve aileye. Amin canım inşallah hepimizin Bebişleri sağlıkla gelir 🙏🥰
Benım 3-4gundur ıçımde sıkıntı vardı degışım ruyalar bude sag gozum oynuyırdu hanı sag uzuntu sol sevınç derler gerçekten bende takıntılıyım buna dedım olmadı bu seferde kendımı hazırladım kotu habere ama maşallah bebekler ıyı o sırada eşım goğus cerrahısıne gıtmıştı 10gundur oksuruk sırt gogus agrısı 4doktora gıttı araya bayram gırdı tabı bugun 5ncı doktor dedı dayanamıyorum bırazda kılo verdı adam tomografıye bakmış akcıgerde kıtle var bayagı buyuk demış yarın parça alacaklar bısuru test falan yaptık şmdı bırazdan yıne gıdecek tansıonu 24/13ıdı en son 19/[12de gezıyor kordıolojı gormelı acıl yoksa narkoz veremeyız dıye şmdı dunyam başıma yıkıldı kabus sevınemedık bıle dedım aklımızda olmayan bışey sıgara ıçmez ıçkı ıçmez anlamadım rabbımın ımtıhanımı dayanamıyorum duşunmekten şeytan dıyor at kendını ordan oraya ama gunah bebeklerıme çok zor sabr edıyorum🥲🥲🥲🥲

Back