• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Doktorlarda problem var sanırım 🥴 9. Gün 65 11. Gün yapsaydiniz 130 larda çıkacaktı demek mi 12. Günde 160 civari ee düşük degil iyi ben bebeğimi 12. Gün 65 ile öğrendim doktorum bana gözün aydın gayet iyi demişti ben o gazla kanat takmış uçuyordum 😂😂 doğdu şükür yani doktor dediğin evet hakikatperest olsun ama böyle de olmasın.
Bende anlamıyorum bu doktorları 9. Gün zaten erken daha ne çakacaktı ki. Çok normal çıkmış oysaki. Niye böyle moral bozuyorlarsa.

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
Bende ancak bu saatte girebildim siteye, telefonum köyde çıkmıyordu ama inanki bugün hep aklımdaydın ve hep dua ettim, çok şükür ki güzel haber verdin😍❤ o kadar çok sevindim ki canım benim, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲

Kızlar benden eklem ağrıları başladı varmı böyle bir durum yaşayan hamileliğin ileri aylarında olur genelde çok kosturdum bu ara ev taşınma telaşına git eksik al gel evde yemek çamaşır çocuk derken yoruldum ondanda olabilir belki.🥴🙁

slm kizlar bir sorum olucak ben 6 haziranda 5.gün embryosu transfer oldum bugn test günümdi doktor hem kan birde idrar almak istedi idrar testi ikinci cizgi cok hafif belirgindi buyuzden dr bsy diyemem kan sonucna bakicam dedi oda ögleden snra cikarmis sonuc byle olupda kanda yüksek cikan oldumu merak ettim
Evet kuzum genelde kanda çıkan doğrudur..hayırlısıyla bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana inşallah 🤲🤲🤲

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
Çok sevindim canım.🤲🥰 gerçekten mucizevi şeyler bunlar. İnşallah sağlıkla da kucağına alacaksın. Senden yana içim hep umutluydu. İnşallah böyle güzel güzel büyümeye devam eder. ❤️🧿

Arkadaşlar ben elendim. Gen sonuçları bu akşam geldi. 3 embriyomda da trizomi sorunları varmış. Dr um o an deneyerek bulacağız sağlıklı olanı dedi ve ben hiçbir şey diyemedim buna ne psikoloji dayanır ne de cüzdan. Kromozomal bir bozukluk var ve ben en baştan ama nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. Neremize neyimize baktıracağız hiç fikrim Bile yok koca bir kara deliğin içindeyiz şuan. Herkese bol şans çok zormuş süreö acayip sancılı

kizlar bir sorum var bugn test günmdü 5 gün embrysu 6 hazirnda transfer oldm ve degerm 18 cikms pazartesi birdaha bakicam dedi ama unutlu konusmadi byle olpda yükselen oldmu neolur yazarmisniz 😞 bu ikinci denememdi.. bir ümit belki cikar ya
Canım böyle olup yükselen de oldu..eğer geç tutunma olduysa olabilir böyle sonradan hızlı yükseliyor beta..insallah seninki de yükselir güzel güzel🤲🤲🤲

kızlar benim de kanamam durdu gibi kahve rengine döndü damla leke gibi geliyo peçete koyuyorum anlamak için. tuvalete gidince sadece çok salyalı bir akıntı oldu. bilgisi olan var mı sizde akıntı oldu mu salya gibi.
hala kasıklarım da ağrı var hafif inşallah geçer 😵‍💫🤲🏻
Oh şükür kanamanın durmasına sevindim canım.🙏 bende kanama sonrası böyle bir akıntı olmadı ama oluyormuş bu sitede okumuştum normalmiş yani.

Bende ancak bu saatte girebildim siteye, telefonum köyde çıkmıyordu ama inanki bugün hep aklımdaydın ve hep dua ettim, çok şükür ki güzel haber verdin😍❤ o kadar çok sevindim ki canım benim, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin🤲🤲
Amin. İnşallah Rabbim sana da mucize yaşatır ve hemen aramıza katılırsın. Bende sana dua ediyorum İnan 🥰😍❤️

Dün doktordan geldikten sonra kanama oldu biraz ama bugün gün boyu gelmedi selpağa silince görebiliyorum.Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim zaten çok ara vermeden diğer embriyoyu transfer ettiririm yetişirim belki size ❤️
İnşallah kuzum inşallah 🤲🤲🤲 keşke benim de embriyom olsaydı ama kalmadı, eşim de bir ay yurtdışına gidecek, benimki yeniden başlangıç olacak..inşallah bu sefer pozitif olsun da 🤲

Kızlar benden eklem ağrıları başladı varmı böyle bir durum yaşayan hamileliğin ileri aylarında olur genelde çok kosturdum bu ara ev taşınma telaşına git eksik al gel evde yemek çamaşır çocuk derken yoruldum ondanda olabilir belki.🥴🙁
Geçmiş olsun canım🙏. Benim bacaklarım komple çok ağrıyor. Yürüsem de yürümesem de arada bir kaç ağrıyor sonra geçiyor bir kaç gün sonra yine başlıyor. Sanki 20 km yol yürümüşüm gibi sızlıyor.

Çok sevindim canım.🤲🥰 gerçekten mucizevi şeyler bunlar. İnşallah sağlıkla da kucağına alacaksın. Senden yana içim hep umutluydu. İnşallah böyle güzel güzel büyümeye devam eder. ❤️🧿
Çok çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte mutlu sona ulaşırız. Rabbim istemeyen dileyen herkese nasip etsin. 😍🥰😘

Evet arkadaslar bebekte sıkıntı yokmus kalbini dinledik şükür Allah'a 185 atiyordu🙏.tabi o ana kadar da benimde kalbim yerinden cikacakti heyecandan.doktor cıkışı eşim beni biraz fircaladi hep moral bozukluguyla bizi buraya getiriyorsun biraz rahat olsan nolur diye😄.ben ne kadar stresliysem o o kadar rahat bir karakter işte..prolutex iğneden de 10.hafta kurtuluyorum doktor öyle söyledi.ve kanaman yoksa progestanida bırak dedi.artik kontrollerime Edirne'de devam edeceğim,istanbula gidip gelme yok şükür.zaten doktorum da Bahçeciden ayrılıp muayenehane açacakmış. Pazar günü bizim 1.evlilik yildönümümüz bize bu bebisin şuan sağlıklı olması en güzel hediye oldu😍.Allahim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏❤️
Çok sevindim canım, güzel bir gebelik geçirirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🤲🤲😍

Kızlar merhaba bende 27 Mayıs transfer olmuştum 5.gun embriyosu idi sonucum pozitifti yarın ilk doktor kontrolüne gidiyoruz. Keseyi göreceğiz inşallah internetteki hesaplamaya göre 5+4 gün diyor kalp atışında duyablir miyiz acaba
Bazen duyuluyor ama internet hesabı ile uymayabilir haftası, daha küçük olabilir o yüzden duyulmayabilir..ama genelde 2 hafta sonra tekrar çağırıyorlar🥰

Arkadaşlar ben elendim. Gen sonuçları bu akşam geldi. 3 embriyomda da trizomi sorunları varmış. Dr um o an deneyerek bulacağız sağlıklı olanı dedi ve ben hiçbir şey diyemedim buna ne psikoloji dayanır ne de cüzdan. Kromozomal bir bozukluk var ve ben en baştan ama nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. Neremize neyimize baktıracağız hiç fikrim Bile yok koca bir kara deliğin içindeyiz şuan. Herkese bol şans çok zormuş süreö acayip sancılı
Ah canım ya çok üzüldüm. Vardır bir çaresi. Biraz kafan rahatladığında araştırırsın belki de kolay bir çözümü vardır. Rabbim yardımcın olsun 🤲 gerçekten çok zor bu süreçler. Bu işe girişmeden önce bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Millet o kadar kolay hamile kalıp doğurup doğurup atıyor. Bizde uğraşıyoruz. Tabi herkesin imtihanı farklı. Ama Rabbim kimseyi darda koymaz canım sende vakti saati gelince yavrularına kavuşursun inşallah 🤲💙

Canım benim kızkardeşimde de erken başlamıştı ve halen ağrıyor doktor magnezyum verdi..kontrole gittiğinde söyle mutlaka

İnşallah kuzum inşallah 🤲🤲🤲 keşke benim de embriyom olsaydı ama kalmadı, eşim de bir ay yurtdışına gidecek, benimki yeniden başlangıç olacak..inşallah bu sefer pozitif olsun da 🤲
İnşallah canım. İnşallah senin de hızlı bir şekilde embriyoların toplanır da sağlıklı bebişlerinle aramıza gelirsin 🤲🥰

Geçmiş olsun canım🙏. Benim bacaklarım komple çok ağrıyor. Yürüsem de yürümesem de arada bir kaç ağrıyor sonra geçiyor bir kaç gün sonra yine başlıyor. Sanki 20 km yol yürümüşüm gibi sızlıyor.
Bende aynı bugün ayağımın üstüne basamadim resmen anlamadım neden böyle yorgunlukta etkili belki ama şimdiden bu kadar garibime gitti.

Merhaba, çok geçmiş olsun umarım bir dahaki transferinizde yavrunuz size sımsıkı tutunur🤲
Beta hcg değeriniz ilk kaçtı, ve embriyonuz kaçıncı gündü acaba?
Benim de 5. Gün embriyosu, dün transfer günü hariç 9 günümdü 64.1 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi, kimyasal mı acaba diye kafayı yedim dünden beri ondan soruyorum size.
Canım 11.gün değerinin katlanma durumu önemli..moralini bozma, 64 kötü bir sonuç değil..inşallah güzel güzel yükselir beta🤲

Canım benim kızkardeşimde de erken başlamıştı ve halen ağrıyor doktor magnezyum verdi..kontrole gittiğinde söyle mutlaka
Aklıma direk o geldi zaten magnezyum takviyesimi alsam acaba diye gidince diyeceğim hemen. Kanda isteyeceğim tam kan bakıldı ama 2 hafta önce benim ilk bebeğimde tiroid sıkıntım düşük çıkıyordu hep onun için ilaç alıyordum ona baktırmam lazım.

Back