• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Oh şükür kanamanın durmasına sevindim canım.🙏 bende kanama sonrası böyle bir akıntı olmadı ama oluyormuş bu sitede okumuştum normalmiş yani.
ay teşekkür ederim. normalde de akıntım olur ama bu çok salya gibi su gibi. fitil kullanmaya başladığımdan beri su gibi ıslanıyordum ama normal diye düşünüyorum onu. bu kanama sonrası bildiğin salya korktum yine bir şey mi başlayacak diye.
siz nasılsınız şimdi sizin kanamanız ne kadar sürmüştü ? inşallah bir daha olmaz

Bende aynı bugün ayağımın üstüne basamadim resmen anlamadım neden böyle yorgunlukta etkili belki ama şimdiden bu kadar garibime gitti.
Ben bunun şimdiden başlamasının bile anormal olduğunu bilmiyordum. 😄 Bir kaç gün ağrıyıp geçince ya ilaçlardan ya da hamilelikten diyordum. Ama sen çok yorulmuşsundur da canım. Taşınmak ev yerleştirmek zor ve çocuğunda var normal geldi şimdi bu açıdan bakınca. İnşallah hemen geçer canım 🤲

Arkadaşlar merhaba, 14 yumurtam toplanmıştı ve 1 embriyo transferim yapılmıştı,pozitif sonucu aldık şükür.
5+3 olduk bugün ve kese görmeye gittik.
Şükür kesemizi gördüm ama birkaç gündür çok şiddetli karın ağrısı ve şişkinliğim vardı bugün ultrasonda gördü sıvı birikmesi olmuş.
Fazla yumurta toplanan hastalarda görünüyormuş genelde.
Ama çok korkuyorum, bebeğime bir zararı olur mu diye. Aynı durumu yaşayan oldu mu hiç? Pozitif sonuçtan sonra sıvı birikip sorun yaşayan oldu mu acaba ?
Evet kuzum olabiliyor hiç merak etme geçecek ve bebeğe hiçbir zararı yok..sadece sen biraz ağrı çekip biraz rahatsız olacaksın ama geçince rahatlayacaksın..sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🤲🤲

Ben bunun şimdiden başlamasının bile anormal olduğunu bilmiyordum. 😄 Bir kaç gün ağrıyıp geçince ya ilaçlardan ya da hamilelikten diyordum. Ama sen çok yorulmuşsundur da canım. Taşınmak ev yerleştirmek zor ve çocuğunda var normal geldi şimdi bu açıdan bakınca. İnşallah hemen geçer canım 🤲
Son aylarda olur genelde canım ağırlasinca doğumdan bir hafta önce ağrıdan ağlamıştım ben 🫣 magnezyum eksikliği olabilir umarım geçer hiç bir iş yapamıyorum yemeği zor yaptım.

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰demekki umutsuz olmamak gerekiyor Allah büyük❤️

kızlar benim de kanamam durdu gibi kahve rengine döndü damla leke gibi geliyo peçete koyuyorum anlamak için. tuvalete gidince sadece çok salyalı bir akıntı oldu. bilgisi olan var mı sizde akıntı oldu mu salya gibi.
hala kasıklarım da ağrı var hafif inşallah geçer 😵‍💫🤲🏻
Ohh canım benim inşallah olmaz bir daha kanaman, o akıntı olabilir kanama olmasın yeterki..ama yine de yat dinlen kalkma

ay teşekkür ederim. normalde de akıntım olur ama bu çok salya gibi su gibi. fitil kullanmaya başladığımdan beri su gibi ıslanıyordum ama normal diye düşünüyorum onu. bu kanama sonrası bildiğin salya korktum yine bir şey mi başlayacak diye.
siz nasılsınız şimdi sizin kanamanız ne kadar sürmüştü ? inşallah bir daha olmaz
Teşekkür ederim. İyi olduğumu umuyorum😀 benim kanama biraz olmuştu sonra kesildi üç gün sonra yine oldu ve bu kez pıhtı gibi parça gibi bişey gelmişti çok korkmuştum ama geçti çok şükür🤲 en son geçen cuma gittiğimde kalp atışını duyduk iyi dedi doktor. Ama benim bulantım bir veya iki kez oldu. Göğüs hassasiyeti dışında pek bir belirtim olmuyor. Bu aralar eklem ağrıları eklendi ama o belirti mi bilmiyorum. Bulantı vs olmayınca da bebiş nasıl acaba diye merak ediyorum sürekli 🙈 her geçen süreç başka bir süreci getiriyor çok zormuş gerçekten. Rabbim herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🧿

Son aylarda olur genelde canım ağırlasinca doğumdan bir hafta önce ağrıdan ağlamıştım ben 🫣 magnezyum eksikliği olabilir umarım geçer hiç bir iş yapamıyorum yemeği zor yaptım.
Hadi ya 🙄 Bende doktora gittiğimde söyleyeyim değerlerime baksın. İnşallah tez zamanda geçer canım. Ayaklarını uzat bol bol.

İnşallah canım. Kendini hazır hissetmene sevindim. Rabbim gönlüne göre versin 🙏❤️ yeni transferinde değerlerin katlana katlana gelsin bize yetişirsin 🥰
İlk negatifi aldığımda hiç dondurulmuşum yoktu ve ara vermeden regl ile başladık 🙈inşallah canım biz elimizden geleni yapalım gelirse gelir 😘

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
Yaaaaaa ben baktım gün içinde seni online göremedim muhteşem bir haber çok sevindim canım gözün aydın ❤️❤️❤️❤️❤️

Arkadaşlar ben elendim. Gen sonuçları bu akşam geldi. 3 embriyomda da trizomi sorunları varmış. Dr um o an deneyerek bulacağız sağlıklı olanı dedi ve ben hiçbir şey diyemedim buna ne psikoloji dayanır ne de cüzdan. Kromozomal bir bozukluk var ve ben en baştan ama nereden başlayacağım hiç bilmiyorum. Neremize neyimize baktıracağız hiç fikrim Bile yok koca bir kara deliğin içindeyiz şuan. Herkese bol şans çok zormuş süreö acayip sancılı
Canım biryerlerinize baktırmak embriyoların neden trizomi olduğunu açıklamaz maalesef..deneyerek üst üste embriyo geliştirerek sağlıklı bulunacak..evet çok ama çok külfetli oluyor ama rabbim bir dahaki denemenizde sağlam embriyoyu nasip etsin ve o embriyoyu evladin olarak kucağına almayı nasip etsin 🤲🤲🤲

İlk negatifi aldığımda hiç dondurulmuşum yoktu ve ara vermeden regl ile başladık 🙈inşallah canım biz elimizden geleni yapalım gelirse gelir 😘
Çok yorucu çok yıpratıcı hem madden hem manen canım ama azimli olmak bu işte. Sen güçlü bir kadınsın burdan biraz tanıdığım kadarıyla. İnşallah tez zamanda bebişine kavuşacaksın canım 🤲🥰❤️

Teşekkür ederim. İyi olduğumu umuyorum😀 benim kanama biraz olmuştu sonra kesildi üç gün sonra yine oldu ve bu kez pıhtı gibi parça gibi bişey gelmişti çok korkmuştum ama geçti çok şükür🤲 en son geçen cuma gittiğimde kalp atışını duyduk iyi dedi doktor. Ama benim bulantım bir veya iki kez oldu. Göğüs hassasiyeti dışında pek bir belirtim olmuyor. Bu aralar eklem ağrıları eklendi ama o belirti mi bilmiyorum. Bulantı vs olmayınca da bebiş nasıl acaba diye merak ediyorum sürekli 🙈 her geçen süreç başka bir süreci getiriyor çok zormuş gerçekten. Rabbim herkesin bebeğini korusun sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🧿
Herkesin bulantısı olmuyor ki? benim arkadaşım mesela hamile olduğunu öğrendi etti hiç bir şey olmadı. normal hayatına devam etti şu an 41 haftada bugün yarın doğuracak. benim de şu an çok bulantım yok. hafif böyle tiksinme gibi. burnumdan böyle iğrençlik hissi geliyor ama yemek yiyorum. öyle öğürme falan yok. bazı şeylere tiksinti geliyor.
inşallah sizin de bir daha kanamanız olmaz sağlıklı rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz .
kaç haftalık oldunuz biz 6+2 galiba .

Aklıma direk o geldi zaten magnezyum takviyesimi alsam acaba diye gidince diyeceğim hemen. Kanda isteyeceğim tam kan bakıldı ama 2 hafta önce benim ilk bebeğimde tiroid sıkıntım düşük çıkıyordu hep onun için ilaç alıyordum ona baktırmam lazım.
Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli

Herkesin bulantısı olmuyor ki? benim arkadaşım mesela hamile olduğunu öğrendi etti hiç bir şey olmadı. normal hayatına devam etti şu an 41 haftada bugün yarın doğuracak. benim de şu an çok bulantım yok. hafif böyle tiksinme gibi. burnumdan böyle iğrençlik hissi geliyor ama yemek yiyorum. öyle öğürme falan yok. bazı şeylere tiksinti geliyor.
inşallah sizin de bir daha kanamanız olmaz sağlıklı rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz .
kaç haftalık oldunuz biz 6+2 galiba .
İnşallah inşallah 🤲 evet herkesin bulantısı olmuyor. Aslında benim en nefret ettiğim ve korktuğun şeydir bulantı ve istifra etmek çok şükür seviniyorum olmadığına şanslıyım bu konuda belki de. Ama işte tüp bebek olunca insan hep bir diken üstünde oluyor. Bugün 8+1 olduk çok şükür🤲 bebişlerimiz inşallah sağlıkla büyürler 🤲🧿

Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli
Evet doktorum söylemişti her hafta kan verdim 3 ay boyunca ve sürekli ilaç dozu değişti normal referans aralığında tuttu doktorum dozlarla şükür düzeldi 3. Ayda bırakmıştım ilacı umarım bunda öyle bişey olmaz ama baktiracagim pazartesi randevum var ilk randevumuz yeni doktorumla umarım iyi gider herşey 🤲🤗

İnşallah kuzum inşallah 🤲🤲🤲 keşke benim de embriyom olsaydı ama kalmadı, eşim de bir ay yurtdışına gidecek, benimki yeniden başlangıç olacak..inşallah bu sefer pozitif olsun da 🤲
İnşallah yeni bir sayfada pozitif pozitif buluşuruz ☺️heyecan yaşıyoruz ama bu sefer sonu bebişli olsun 🙏🏻

Back