• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben tecrubesizim ilk defa yaşıyorum bunlari ve yaşayan birilerini burdan okumak birazda olsa içimi rahatlatıyor.sizede teşekkür ederim tecrubelerinizle birazda olsa pozitif kalmamı sagliyorsunuz.genelde hep başıma birsey gelince yazıyorum burda çok fazla takılmıyorum.insallah hepimiz için herseyin hayırlısı🙏.güzel haberlerde buluşmak üzere ❤️😊
İnşallah hep güzel şeyler gelir onları yazarsınız 🤗🤲🥰

Arkadaşlar kasık ağrısı yaşamak normal mi ? 25 Mayıs transfer sonucu pozitif sonuç aldım , bu akşam ağrım var ilk defa kasık ağrım oluyor , baktım kanama vs yok ama kafama takılıyor
Normal canım. Doktorum adet ağrılarına benzer agrilar olabilir dedi, rahme bir bebek yerleştiği için rahimde hareketlilik var sürekli o yüzden kasikta ağrılar oluyor 😊 ağrıyla birlikte kanama yoksa ya da dayanilmayacak seviyede ağrın yoksa panik yapma hiç 🌸

kizlar bir sorum var bugn test günmdü 5 gün embrysu 6 hazirnda transfer oldm ve degerm 18 cikms pazartesi birdaha bakicam dedi ama unutlu konusmadi byle olpda yükselen oldmu neolur yazarmisniz 😞 bu ikinci denememdi.. bir ümit belki cikar ya

hastaneye yatırsam da ekstra bir şey olmayacak dedi doktorum. iki gün yat evde pazartesi gel dedi. açık pembeydi şimdi sümüksü gibi koyu oldu. parça gelirse hemen haber ver dedi. bebeğin kesesinde kendisinde bir şey yok dedi ama ilk defa böyle bir şey oldu. oğlumda da bir akşam açık pembe kanama oldı ama tek peçete sildim gittik doktora devam olmadı . bu adet sancısı gibi sancılı ve geliyo 😔 umarım siz de ben de hayırla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.
Anladım canım benımde ılk az bışey olmuştu gıttım dedı bışey yok korkma sonra 6gun sonra bayagı kanamam oldu yatırdı dedı kanama alanı oluşmuş dedı dün çıkarken de baktı kanama yok dedı ama hep yatacaksın dedı ınşallah bıdaha olmaz ya ınşallah canım hepımız hayırlısıyla alalım kucagımıza ağrı bende hıç olmadı sadece kasıklarda batma var bıde bacaklarda bıraz agrı kramp oluyor bulantı kusma ıştahsızlık bıde gögüsler balon oldu bende başta dönüyor tabı🥹ay hepsıne razıyım dayanırım dıyorum guzel guzel buyusunler ınşallah❤️🙏🙏🙏

Ah Canım Allah gönlüne göre versin. Eğer sağlıksızsa kürtaja gerek kalmadan düşsün zaten sağlıksız bebek ilerde de kalbi durabilir. Ama pazartesiye kadar düşmezse sen yine de bir şans ver ona kısa süreli 🤲
Dün doktordan geldikten sonra kanama oldu biraz ama bugün gün boyu gelmedi selpağa silince görebiliyorum.Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim zaten çok ara vermeden diğer embriyoyu transfer ettiririm yetişirim belki size ❤️

kizlar bir sorum var bugn test günmdü 5 gün embrysu 6 hazirnda transfer oldm ve degerm 18 cikms pazartesi birdaha bakicam dedi ama unutlu konusmadi byle olpda yükselen oldmu neolur yazarmisniz 😞 bu ikinci denememdi.. bir ümit belki cikar ya
Her gebelikte farklı olabiliyor,2. Testin kararlı bir şekilde 2 kat artarsa sanırım daha umut vaat eder inşallah kavuşursun bebeğine 🙏🏻

Anladım canım benımde ılk az bışey olmuştu gıttım dedı bışey yok korkma sonra 6gun sonra bayagı kanamam oldu yatırdı dedı kanama alanı oluşmuş dedı dün çıkarken de baktı kanama yok dedı ama hep yatacaksın dedı ınşallah bıdaha olmaz ya ınşallah canım hepımız hayırlısıyla alalım kucagımıza ağrı bende hıç olmadı sadece kasıklarda batma var bıde bacaklarda bıraz agrı kramp oluyor bulantı kusma ıştahsızlık bıde gögüsler balon oldu bende başta dönüyor tabı🥹ay hepsıne razıyım dayanırım dıyorum guzel guzel buyusunler ınşallah❤️🙏🙏🙏
aynen öyle mide bulantısı falan olunca seviniyor insan. ben daha önce iki kere gebelik yaşadım ilk gebeliğim gelişimi sıkıntılıydı hiç bulantı falan olmadı kalbi durdu kürtaj oldum. sonra oğlumda midem bulandı herkes ağlarken ben seviniyordum bulandıkça diyordum ay iyi demek ki midem bulanıyor her şey kokuyor diye 😂 benim arkadaşlarımda böyle kanaması olan çok olmuş bugün okulda olunca herkesin haberi oldu hali ile. bir çok kişi kanama yaşamış sağlıklı çocukları var çok şükür. Bir tanesi geçen sene bir ay yatmıştı kanama yüzünden çok şükür 1 yaşına girecek çpcığu. yani yiyecek ekmeği olan gelecek bu dünyaya biz istediğimizi yapalım edelim. korkalım olacak olan oluyor.
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın. inşallaj bu tehlikeli dönem de hemen geçsinl.
ilk üç aydan sonraki dönem daha rahat oluyor 🙏🏻🤲🏻🌸

transferin 12 günü istemiyorlar mı belki yükselir. benim doktorum 12 gün istemişti testi canım.

Sevgili baby3434 baby3434 bence kendini ve bebeğini tedirgin etme. İnşallah sapasağlam duruyordur ve büyümeye çalışıyordur. Bugün mutlu sonucu alır ve bizimle paylaşırsın inşallah 🥰😉
Evet arkadaslar bebekte sıkıntı yokmus kalbini dinledik şükür Allah'a 185 atiyordu🙏.tabi o ana kadar da benimde kalbim yerinden cikacakti heyecandan.doktor cıkışı eşim beni biraz fircaladi hep moral bozukluguyla bizi buraya getiriyorsun biraz rahat olsan nolur diye😄.ben ne kadar stresliysem o o kadar rahat bir karakter işte..prolutex iğneden de 10.hafta kurtuluyorum doktor öyle söyledi.ve kanaman yoksa progestanida bırak dedi.artik kontrollerime Edirne'de devam edeceğim,istanbula gidip gelme yok şükür.zaten doktorum da Bahçeciden ayrılıp muayenehane açacakmış. Pazar günü bizim 1.evlilik yildönümümüz bize bu bebisin şuan sağlıklı olması en güzel hediye oldu😍.Allahim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏❤️

hafta sonuna geliyor kapali oldugu icin bugne vermisti 19. pazartesiye geliyor aslinda o gün adet tarihim ve pazartesi yine vericem katlanmis mi diyr bakicak ama ümitli konusmadi anlamadim

Evet arkadaslar bebekte sıkıntı yokmus kalbini dinledik şükür Allah'a 185 atiyordu🙏.tabi o ana kadar da benimde kalbim yerinden cikacakti heyecandan.doktor cıkışı eşim beni biraz fircaladi hep moral bozukluguyla bizi buraya getiriyorsun biraz rahat olsan nolur diye😄.ben ne kadar stresliysem o o kadar rahat bir karakter işte..prolutex iğneden de 10.hafta kurtuluyorum doktor öyle söyledi.ve kanaman yoksa progestanida bırak dedi.artik kontrollerime Edirne'de devam edeceğim,istanbula gidip gelme yok şükür.zaten doktorum da Bahçeciden ayrılıp muayenehane açacakmış. Pazar günü bizim 1.evlilik yildönümümüz bize bu bebisin şuan sağlıklı olması en güzel hediye oldu😍.Allahim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏❤️
ayy çok sevindim rabbim sağlıkla bağışlasın size. umarım stressiz ve sıkıntısız bir hamilelik geçirirsiniz. şu an tek derdimiz çocuğumuzu kucağımıza almak ama doğduktan sonra hamile olduğumuz o günleri özlüyoruz. bir bebeği kendi bebeğini bedeninde hissetmek, eşin sadece bebeği olacağını biliyor görüyor ama sen hissedeceksin sağdan sola döndüğünü. bu çok muazzam bir duygu. umarım her dakikasını güzel ve mutlulukla geçirirsiniz 🙏🏻

Kızlar merhaba bende 27 Mayıs transfer olmuştum 5.gun embriyosu idi sonucum pozitifti yarın ilk doktor kontrolüne gidiyoruz. Keseyi göreceğiz inşallah internetteki hesaplamaya göre 5+4 gün diyor kalp atışında duyablir miyiz acaba
biz gittiğimizde derinden duyduk çok az ama kalp atışı görülüyordu. ama her zaman duyulamıyomuş duymazsanız da üzülmeyin. iki hafta sonra çağırıyor.

Kızlar merhaba bende 27 Mayıs transfer olmuştum 5.gun embriyosu idi sonucum pozitifti yarın ilk doktor kontrolüne gidiyoruz. Keseyi göreceğiz inşallah internetteki hesaplamaya göre 5+4 gün diyor kalp atışında duyablir miyiz acaba
Merhaba tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Daha önce 5+5 duymuştum umarım sende duyarsın yarın

18 Mayıs transfer tarihim 6. Hafta bugün ilaçlarımı içmedim doktordan geldikten sonra da kanama başladı ufak ufak kürtajsız düşmesi beni mutlu eder Şuan dileğim o
Merhaba, çok geçmiş olsun umarım bir dahaki transferinizde yavrunuz size sımsıkı tutunur🤲
Beta hcg değeriniz ilk kaçtı, ve embriyonuz kaçıncı gündü acaba?
Benim de 5. Gün embriyosu, dün transfer günü hariç 9 günümdü 64.1 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi, kimyasal mı acaba diye kafayı yedim dünden beri ondan soruyorum size.

Merhaba, çok geçmiş olsun umarım bir dahaki transferinizde yavrunuz size sımsıkı tutunur🤲
Benim de 5. Gün embriyosu, dün transfer günü hariç 9 günümdü 64.1 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi, kimyasal mı acaba diye kafayı yedim dünden beri ondan soruyorum size.
Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Benim 253 çıkmıştı ama arkadaşımın 12.gün 82 çıkmıştı ve bebeği doğdu kocaman oldu ilk değerlerde bazen böyle düşük başlıyor sonradan düzene giriyor endişe etmeyin inşallah bebeğinize kavuşursunuz

Doktorlarda problem var sanırım 🥴 9. Gün 65 11. Gün yapsaydiniz 130 larda çıkacaktı demek mi 12. Günde 160 civari ee düşük degil iyi ben bebeğimi 12. Gün 65 ile öğrendim doktorum bana gözün aydın gayet iyi demişti ben o gazla kanat takmış uçuyordum 😂😂 doğdu şükür yani doktor dediğin evet hakikatperest olsun ama böyle de olmasın.

Back