• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Benim 253 çıkmıştı ama arkadaşımın 12.gün 82 çıkmıştı ve bebeği doğdu kocaman oldu ilk değerlerde bazen böyle düşük başlıyor sonradan düzene giriyor endişe etmeyin inşallah bebeğinize kavuşursunuz
İnşaAllah bende de öyle olur, çok sağolun.

Doktorlarda problem var sanırım 🥴 9. Gün 65 11. Gün yapsaydiniz 130 larda çıkacaktı demek mi 12. Günde 160 civari ee düşük degil iyi ben bebeğimi 12. Gün 65 ile öğrendim doktorum bana gözün aydın gayet iyi demişti ben o gazla kanat takmış uçuyordum 😂😂 doğdu şükür yani doktor dediğin evet hakikatperest olsun ama böyle de olmasın.
Doktorum da pek ünlü, videolarından pozitiflik akan Mavi kalp MRA :)
Ben bu kadar ilgisiz, bu kadar hastasına donuk davranan doktor görmedim aynı şekilde asistanı da onun gibi 😬
MaşaAllah sizin evladınız, Rabbim ömrümü uzun etsin.
Darısı başıma İnşaAllah sizin gibi olurum ben de, yarın tekrar kan vereceğim bakalım.

Arkadaşlar merhaba, 14 yumurtam toplanmıştı ve 1 embriyo transferim yapılmıştı,pozitif sonucu aldık şükür.
5+3 olduk bugün ve kese görmeye gittik.
Şükür kesemizi gördüm ama birkaç gündür çok şiddetli karın ağrısı ve şişkinliğim vardı bugün ultrasonda gördü sıvı birikmesi olmuş.
Fazla yumurta toplanan hastalarda görünüyormuş genelde.
Ama çok korkuyorum, bebeğime bir zararı olur mu diye. Aynı durumu yaşayan oldu mu hiç? Pozitif sonuçtan sonra sıvı birikip sorun yaşayan oldu mu acaba ?

Kızlar merhaba bende 27 Mayıs transfer olmuştum 5.gun embriyosu idi sonucum pozitifti yarın ilk doktor kontrolüne gidiyoruz. Keseyi göreceğiz inşallah internetteki hesaplamaya göre 5+4 gün diyor kalp atışında duyablir miyiz acaba
ben de 5+6 ydı gittiğimde kalp atışını tam net duyamadık. ama kalp atışı görünüyordu .

Merhaba, çok geçmiş olsun umarım bir dahaki transferinizde yavrunuz size sımsıkı tutunur🤲
Beta hcg değeriniz ilk kaçtı, ve embriyonuz kaçıncı gündü acaba?
Benim de 5. Gün embriyosu, dün transfer günü hariç 9 günümdü 64.1 çıktı doktorum düşük olduğunu söyledi, kimyasal mı acaba diye kafayı yedim dünden beri ondan soruyorum size.
Ben 10.gunumde kan vermiştim 34 çıkmıştı, hemşire bekledigimizden düşük tekrar bakalım demişti. 14.gun 293 çıktı doktorum çok iyi her şey yolunda dedi 😊 yani degerden ziyade artış miktarı daha önemli. Biz keseyi gördük nasipse pazartesi kalp atışını duyucaz, benim yaklaşık 7 haftalık şuan 🌸 kalp atışında tam haftayı soyleyebiliyormus doktor

Ben bu kadar ilgisiz, bu kadar hastasına donuk davranan doktor görmedim aynı şekilde asistanı da onun gibi 😬
Darısı başıma İnşaAllah sizin gibi olurum ben de, yarın tekrar kan vereceğim bakalım.
İnşallah kardeşim ben o tipleri iyi biliyorum kendisini çok gördüm sosyal medyada sevinçli haber verirken bile samimiyeti geçmiyor kendisinin çok belli donuk biri olduğu darısı sana olsun hiç takma kafana 2 gün sonra inşallah güzel artışın olur.🤲🤲🤗

Arkadaşlar merhaba, 14 yumurtam toplanmıştı ve 1 embriyo transferim yapılmıştı,pozitif sonucu aldık şükür.
5+3 olduk bugün ve kese görmeye gittik.
Şükür kesemizi gördüm ama birkaç gündür çok şiddetli karın ağrısı ve şişkinliğim vardı bugün ultrasonda gördü sıvı birikmesi olmuş.
Fazla yumurta toplanan hastalarda görünüyormuş genelde.
Ama çok korkuyorum, bebeğime bir zararı olur mu diye. Aynı durumu yaşayan oldu mu hiç? Pozitif sonuçtan sonra sıvı birikip sorun yaşayan oldu mu acaba ?
Ben ben ben been yaşadım çok kötü bir durum yeni yeni geçti hikayem şöyle heyecanlandım smdi 😄 canım benim 20 yumurtam toplandı bunun 15'i döllendi 8 tanesi en iyi boyuttaydı yumurta toplama işlemine giderken de karnım zaten şişti ve böyle ağrılarım çok hafif vardı Ama ona rağmen taze transfer yapıldı 5 gün transferi yapıldı o haftayı çok rahat geçirdim transferden sonraki bir haftayı ama Pazar günü karnım şişmeye başladı karın ağrım başladı nefes darlığın başladı tansiyonum düştü çok çok kötü oldum sana doktora yazdım çağırdı muayene etti ve karnımda sıvı birikmesi var bunun adı OHSS hafif seyrediyorsun dedi ilaçlarımı aynen devam ettim kan sulandırıcıya vesaire sadece progestan ampulü iğne olarak vurulmadım bundan sonraki 10 gün benim için çok zor geçti çok ağrılı ve sancılıydı özellikle 4 hafta bitip 5 haftaya girerken ki o adet döneminde sancılardan uyuyamadım ama 10 gün falan sürdü yani dün bir bugün iki iyiyim ağrılarım azaldı karnım inmeye başladı belim normalde 70 santimden 79'a kadar çıkmıştı şu an 75'lere düştü kilom normalde 56 60'ları gördüm şu an 57 kilo falan gösteriyorum bebeğe bir zararı yok sadece bizler çok acı çekiyoruz sende de geçecek rahat ol bol su iç protein ye günde 5 bir yumurtanın beyazını yedim haşlayıp et yedim tavuk yedim bildiğim proteini bastım ve böylelikle geçti çok şükür şu an çok iyiyim 🙏🏻🌺 Allah düşmanımın başına vermesin çok çok kötü bir şey ki ben hafif atlatmışım

aynen öyle mide bulantısı falan olunca seviniyor insan. ben daha önce iki kere gebelik yaşadım ilk gebeliğim gelişimi sıkıntılıydı hiç bulantı falan olmadı kalbi durdu kürtaj oldum. sonra oğlumda midem bulandı herkes ağlarken ben seviniyordum bulandıkça diyordum ay iyi demek ki midem bulanıyor her şey kokuyor diye 😂 benim arkadaşlarımda böyle kanaması olan çok olmuş bugün okulda olunca herkesin haberi oldu hali ile. bir çok kişi kanama yaşamış sağlıklı çocukları var çok şükür. Bir tanesi geçen sene bir ay yatmıştı kanama yüzünden çok şükür 1 yaşına girecek çpcığu. yani yiyecek ekmeği olan gelecek bu dünyaya biz istediğimizi yapalım edelim. korkalım olacak olan oluyor.
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın. inşallaj bu tehlikeli dönem de hemen geçsinl.
ilk üç aydan sonraki dönem daha rahat oluyor 🙏🏻🤲🏻🌸
Ay ınşallah canım benımde 4uncu gebelıgım son ıkıde aşırı mıdem bulandı burun belırtılerı yaşadım ondada ama o boş gebelık ıdı hayırlısı ımşallah sadece yatıyorum bende kalkmadım camı açık bıraktık mılletın sıgara yemek butun kokularını alıyorum şu an mıdem kalkıyor😔hayırlısı ıle şu bıkaç ayı atlatsak ınşallah❤️🙏

Doktorlarımız maşallah videolarda hep gülüyorlar hep sıcacıklar. 🙂🙂

Dün doktordan geldikten sonra kanama oldu biraz ama bugün gün boyu gelmedi selpağa silince görebiliyorum.Kendiliğinden düşmesini bekleyeceğim zaten çok ara vermeden diğer embriyoyu transfer ettiririm yetişirim belki size ❤️
İnşallah canım. Kendini hazır hissetmene sevindim. Rabbim gönlüne göre versin 🙏❤️ yeni transferinde değerlerin katlana katlana gelsin bize yetişirsin 🥰

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘

Günaydın herkese,bir süredir girmiyordum. Mindamin Mindamin öncelikle üzüldüm hayırlısı şuan degilmis demekki senin bebis zamanını bekliyor.Sende bu inanç ve pozitiflik varken eninde sonunda olacağına inanıyorum sen çok tatli bir anne olacaksin❤️. @Pesperuu canim sana da gecmis olsun durumunu merak etmistim hatta ayni gundu randevumuz belki karsilasiriz tanisiriz diyordum ama erken gitmissin sen.hayislisi buymus olacaksa saglikli olsun da geç olsun.Allah seni evladına bağışlasın.Diger kalp sesi duyan kese gören canım kadınlarında gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah.Hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz hemen hemen. Allah'ım bize yardım etsin bu sınavların sonu en hayirlisina en guzeline çıksın inşallah.Benim de 2Haziran ilk kese ve kalp atışı duyuldu ve ertesi gün kanamam oldu baya ama bebek saglikliydi biliyorsunuz.sonra kanamam kesildi sükür neyse.Bugün ikinci randevum var.Ve çok tedirgin ve heyecanlıyım yine çünkü benim belirtilerim yok oldu birkaç gündür.mide bulantim,tansiyon düşüklüğüm,koku hassasiyetim kalmadı hiç garip bir şekilde.sadece göğüs hassasiyeti var.bu da beni acaba bebeğin kalbi mi durdu diye tedirgin ediyor açıkçası.bugün 8+4 ve ben hicbirsey hissedemiyorum birkaç gündür.oluyor mu böyle bu normal mi acaba?uyku girmiyor gözüme düşünmekten:KK43:
Amin canım inşallah bebeğimle kavuşuruz ben de🤲🤲🤲kuzum inşallah bebeğin seninledir canım benim🤲🤲🤲

Evet arkadaslar bebekte sıkıntı yokmus kalbini dinledik şükür Allah'a 185 atiyordu🙏.tabi o ana kadar da benimde kalbim yerinden cikacakti heyecandan.doktor cıkışı eşim beni biraz fircaladi hep moral bozukluguyla bizi buraya getiriyorsun biraz rahat olsan nolur diye😄.ben ne kadar stresliysem o o kadar rahat bir karakter işte..prolutex iğneden de 10.hafta kurtuluyorum doktor öyle söyledi.ve kanaman yoksa progestanida bırak dedi.artik kontrollerime Edirne'de devam edeceğim,istanbula gidip gelme yok şükür.zaten doktorum da Bahçeciden ayrılıp muayenehane açacakmış. Pazar günü bizim 1.evlilik yildönümümüz bize bu bebisin şuan sağlıklı olması en güzel hediye oldu😍.Allahim dileyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏❤️
Maşallah. Çok sevindim canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲 çok da güzel bir hediye olmuş. Yavrunla nice seneleriniz olsun🤲🧿

kızlar sabah karnıma ağrı girdi vajinanın oralara ve kaşıklara . üstüne düşmedim oğlumu giydirdim okula gittim bir tuvalete gideyim dedim kan geliyor. hemen doktora geçtim baktı kese bebek dırıyp kalp atılı var ama dinlenmen gerekiyor dedi. düşük riski var dedi. kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor . bebeğim düşecek gibi hissediyorum
Kuzum rabbim korusun bebeğini🤲inşallah bir şey olmayacak🤲🤲🤲

Ay ınşallah canım benımde 4uncu gebelıgım son ıkıde aşırı mıdem bulandı burun belırtılerı yaşadım ondada ama o boş gebelık ıdı hayırlısı ımşallah sadece yatıyorum bende kalkmadım camı açık bıraktık mılletın sıgara yemek butun kokularını alıyorum şu an mıdem kalkıyor😔hayırlısı ıle şu bıkaç ayı atlatsak ınşallah❤️🙏
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım. geçecek bugünlerde inşallah. onlar iyi olsun 💓🌸

hafta sonuna geliyor kapali oldugu icin bugne vermisti 19. pazartesiye geliyor aslinda o gün adet tarihim ve pazartesi yine vericem katlanmis mi diyr bakicak ama ümitli konusmadi anlamadim
Allahtan ümit kesilmez. Rabbim dünyaya gelmesini istediyse mutlaka hayata tutunur. Bu grupta değerleri sizin gibi olup yükselenler oldu. Sağlıkla yükselsin değerlerin inşallah 🤲💙

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
ay çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alın. benim oğlum da 4 gün geriden geliyordu sonra kapattı arayı ☺️ inşallah sizin de öyle olur sağlıkla gelsin

hastaneye yatırsam da ekstra bir şey olmayacak dedi doktorum. iki gün yat evde pazartesi gel dedi. açık pembeydi şimdi sümüksü gibi koyu oldu. parça gelirse hemen haber ver dedi. bebeğin kesesinde kendisinde bir şey yok dedi ama ilk defa böyle bir şey oldu. oğlumda da bir akşam açık pembe kanama oldı ama tek peçete sildim gittik doktora devam olmadı . bu adet sancısı gibi sancılı ve geliyo 😔 umarım siz de ben de hayırla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.
Amin canım inşallah 🤲🤲🤲

Back