• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli
Mindooo bilgilerinden yararlanmak istiyorum.Dün muayeneden sonra 2 kere açık kırmızı az kanama oldu bugün hiç bişey yok selpağa silince çoook az pembelik görüyorum nolcak düşer mi böyle niye durdu ki kanama belimde ağrıyor Salı başka doktora gözükeceğim

Sevgili anne adayları herkese merhaba🥰. Kimimizin ilk tedavisi olacak👏. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız👍💯. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım😄😍. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin🤲💓
Merhaba bugün transferimin 8. Günü pembe renkte hafif lekelenmeye var gebelik testim 0.100 sonradan yükselen var mı acaba morelim çok bozuk lütfen yardım edin

Evet doktorum söylemişti her hafta kan verdim 3 ay boyunca ve sürekli ilaç dozu değişti normal referans aralığında tuttu doktorum dozlarla şükür düzeldi 3. Ayda bırakmıştım ilacı umarım bunda öyle bişey olmaz ama baktiracagim pazartesi randevum var ilk randevumuz yeni doktorumla umarım iyi gider herşey 🤲🤗
Trioid benimde önceki gebeliğimde düşük çıkıyordu tsh yani 0,36 gibi bir değerdi. Doktor birşey dememişti. Benim dikkatimi çekmişti ancak doktor bşy demeyince normal demekki diye düşünmüştüm. TSH ın normal değerinin kaç olması gerekiyor? Merak ettim. Muhtemelen şuanda da düşüktür benim.

Trioid benimde önceki gebeliğimde düşük çıkıyordu tsh yani 0,36 gibi bir değerdi. Doktor birşey dememişti. Benim dikkatimi çekmişti ancak doktor bşy demeyince normal demekki diye düşünmüştüm. TSH ın normal değerinin kaç olması gerekiyor? Merak ettim. Muhtemelen şuanda da düşüktür benim.
Benim gebelik pozitif olunca devlet hastanesindeki doktor istemişti sana foto atayım orada referans aralığında yazıyor benimki onda normal ama şuan ne durumdadır bilmiyorum hiç.

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-16-22-45-00-656_cn.wps.moffice_eng.jpg
    Screenshot_2023-06-16-22-45-00-656_cn.wps.moffice_eng.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı. Dedim siteye gireyim arkadaşlar beni merak etmişlerdir. Netice ne oldu diye. Ama kimse sormamış 🤪 Yine de sizinle yaşadığım mutluluğu paylaşayım dedim. Rabbime şükürler olsun. Bana bir mucize yaşattı bugün. Biliyorsunuz betalarım hiç düzenli artmıyordu. İki güne bir katlamadı gereken beta değeri %10 bile artmıyordu. Kese bozuktu. Tüm bunlara rağmen bugün kontrolde kalp atışını duydum. Ve şükürler olsun bebeğim ordaydı ve durumum gayet iyi ilerliyormuş sadece bir hafta geriden geliyor dedi doktor onunda kapanacağını söyledi. Rabbim inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Niye bunu böyle uzun uzun yazdım. Çünkü bazı arkadaşlar bu beta artışını çok fazla kafaya takıyorlar. Ama görüyorsunuz beta artış hızı herşey demek değilmiş. Moral bozmaya gerek yok. Fakat burada Mindamin Mindamin hakkını ödeyemem bana bunu o söylemişti. Bebeğinden vazgeçme diye. Tekrar teşekkür ederim 🤩 😍🥰😘
Maşallah Maşallah 🧿🧿🧿 Çok sevindim.yasadigimiz korkular endiseler doktorun agzindan duyacagimiz iki guzel kelime beklentisi,o kalp atışını duymamızla yasanan heyecanlar.Allahim ne zor seyler yaşıyoruz..Mucizeler hiç beklenmedik zamanlarda gerçekleşir diye boşuna dememişler.siz buna guzel bir örnek oldunuz ne mutlu🙏 sağlıkla ilerlesin inşallah.

Son düzenleme:
Mindooo bilgilerinden yararlanmak istiyorum.Dün muayeneden sonra 2 kere açık kırmızı az kanama oldu bugün hiç bişey yok selpağa silince çoook az pembelik görüyorum nolcak düşer mi böyle niye durdu ki kanama belimde ağrıyor Salı başka doktora gözükeceğim
Kuzum bencede başka doktor görüşü de almalısın..düşük başlasaydı kanama devam ederdi..acaba muayene kaynaklı mı oldu kanama diye soru işareti oluştu beynimde

Merhaba bugün transferimin 8. Günü pembe renkte hafif lekelenmeye var gebelik testim 0.100 sonradan yükselen var mı acaba morelim çok bozuk lütfen yardım edin
Canım benim kanda 8.günde 5 in üzerinde çıkması gerekirdi..ama bence 10.günü kan ver tekrar..rabbim isteyen uğraşan herkese evladına kavuşmayı nasip etsin🤲

Canım çok erken daha. Kanama yerleşme kanaması olabilir buradaki arkadaşların %80 ini 8-10 arasında hafif kanama gördü. Merak etme

Kuzum bencede başka doktor görüşü de almalısın..düşük başlasaydı kanama devam ederdi..acaba muayene kaynaklı mı oldu kanama diye soru işareti oluştu beynimde
Ben Pesperuu Pesperuu dan da bir mucize haber bekliyorum. Pesperuu Pesperuu ben bu süreçte arı sütlü polen karışımı aldım. Pazartesi sonuca göre sende bu tür takviyeler alabilirsin belki

Tiroid çok önemli canım mutlaka kontrol altında olsun..direkt olarak bebeğin zekasını etkiliyor, o yüzden ilaç ayarlaması çok önemli
Bende de 8yıldır hashimato hipotiroidi var ve Levotiron 75lik kullanıyordum.tup bebege baslamadan once tsh 5e yakin cikmisti.bende endokrinoloji uzmanina gidip durumumu anlattim.100lük ilac basladi.ben tedaviye basladim yumurta gelistirici igneler benim degerimi daha da yukseltmis doz az kalmis degerim 6 cikinca ogrendim doktordan.sonra haftasonu dozu 150 ic dedi bana.neyse yumurta toplandı rahim dinlendirme sürecinde de bana aynı şekilde devam ettirdi. ben tüp bebek ile ilgili ilaç kullanmadığım icin bu sefer tsh değerim o kadar yerlere düşmüş ki neredeyse sıfırlanacakmıs.gittigim doktor proftu üstelik.ben transferi bir ay erteledim değerlerim dengesiz olduğu için.ve bir daha o doktora gitmedim.gidip sağlık ocağında kan verdim 15günde bir ve dozumu kendim ayarladım. Şuan da tıp fakultesi hastanesine gidiyorum.gebelikten hemen önce 3tü tsh.mayis sonu 2,37 oldu.suan 1,09bugün tüp bebek doktorum bunun çok güzel bir değer olduğunu söyledi gebelikte.haftaici 100lük haftasonu 75olarak devam ediyorum.ama 6aydir çok saçma sapan şeyler yaşadım.tiroidinizi asla ihmal etmeyin.doktorlar bile bazen yanilabiliyor tüp bebek tedavisinde değerler inişli çıkışlı aman dikkat

Ben ben ben been yaşadım çok kötü bir durum yeni yeni geçti hikayem şöyle heyecanlandım smdi 😄 canım benim 20 yumurtam toplandı bunun 15'i döllendi 8 tanesi en iyi boyuttaydı yumurta toplama işlemine giderken de karnım zaten şişti ve böyle ağrılarım çok hafif vardı Ama ona rağmen taze transfer yapıldı 5 gün transferi yapıldı o haftayı çok rahat geçirdim transferden sonraki bir haftayı ama Pazar günü karnım şişmeye başladı karın ağrım başladı nefes darlığın başladı tansiyonum düştü çok çok kötü oldum sana doktora yazdım çağırdı muayene etti ve karnımda sıvı birikmesi var bunun adı OHSS hafif seyrediyorsun dedi ilaçlarımı aynen devam ettim kan sulandırıcıya vesaire sadece progestan ampulü iğne olarak vurulmadım bundan sonraki 10 gün benim için çok zor geçti çok ağrılı ve sancılıydı özellikle 4 hafta bitip 5 haftaya girerken ki o adet döneminde sancılardan uyuyamadım ama 10 gün falan sürdü yani dün bir bugün iki iyiyim ağrılarım azaldı karnım inmeye başladı belim normalde 70 santimden 79'a kadar çıkmıştı şu an 75'lere düştü kilom normalde 56 60'ları gördüm şu an 57 kilo falan gösteriyorum bebeğe bir zararı yok sadece bizler çok acı çekiyoruz sende de geçecek rahat ol bol su iç protein ye günde 5 bir yumurtanın beyazını yedim haşlayıp et yedim tavuk yedim bildiğim proteini bastım ve böylelikle geçti çok şükür şu an çok iyiyim 🙏🏻🌺 Allah düşmanımın başına vermesin çok çok kötü bir şey ki ben hafif atlatmışım
Allah razı olsun, inanın öyle zor bişey ki anlatsam kimse anlamazdı çok güzel tarif etmişsiniz. Ben de 5+3 e girdim ve 3 gündür canım çekiliyor resmen. Wc ye girmeye korkuyorum yumurtalıklarım patlayacak gibi ağrıyor. Çekmeye razıyım yeter ki bebeğime zararı olmasın☺️ çok çok teşekkür ediyorum. Ben Progestanı fitil olarak alıyorum, ilaçlara aynen devam et dedi. Bana da hafif düzeyde dedi ama oturup kalkarken çok zorlanıyorum. İnşallah tez zamanda geçer. Allah razı olsun içime su serptiniz ☺️

Evet kuzum olabiliyor hiç merak etme geçecek ve bebeğe hiçbir zararı yok..sadece sen biraz ağrı çekip biraz rahatsız olacaksın ama geçince rahatlayacaksın..sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲🤲🤲
Aminnn Allah razı olsun saolun. Darısı sizinle birlikte tüm isteyenlere ağrısız sızısız nasip olsun inşallah 🙏🏻

Canım benim kanda 8.günde 5 in üzerinde çıkması gerekirdi..ama bence 10.günü kan ver tekrar..rabbim isteyen uğraşan herkese evladına kavuşmayı nasip etsin🤲
Teşekkür ederim
Canım çok erken daha. Kanama yerleşme kanaması olabilir buradaki arkadaşların %80 ini 8-10 arasında hafif kanama gördü. Merak etme
peki değerim çok düşük Protestanım da çok düşük 1.6 çıktı vallahı korkuyorum iğne yapıldı bir kere 500 mg bir kere 50 mg pazartesi tekrar test yapılacak bakalım

Sevgili anne adayları herkese merhaba🥰. Kimimizin ilk tedavisi olacak👏. Kimimiz defalarca denedik belki olumsuz tecrübelerimiz oldu ama hiçbir zaman umutsuz olmamalıyız👍💯. Ben 3 kez denedim, 3 ü de negatif oldu. 4.denemem mayıs ayında dondurulmuş embriyolarla olacak nasipse❤. Gelin, tecrübelerimizi paylaşalım ve birbirimize destek olalım😄😍. Rabbim isteyen ve bunun için uğraşan herkese anneliği nasip etsin🤲💓
Tüp bebek tedavisi için gitmediğimiz araştırmadığımız yer kalmadı en sonunda Doc. Dr. Şule Yıldırım Köpük hocamız ile tanıştık çok naif ve sevecen yapısı ile ilk karşılaşmada bizi çok rahatlattı ve yanında tüp bebek tedavisi gördük. Süreç boyunca sorduğumuz bütün soruları en ince detayına kadar anlattı hiçbir zaman kafamızda soru işareti bırakmadı. Sayesinde tüp bebek tedavimiz olumlu sonuçlandı.

kızlar benim de kanamam durdu gibi kahve rengine döndü damla leke gibi geliyo peçete koyuyorum anlamak için. tuvalete gidince sadece çok salyalı bir akıntı oldu. bilgisi olan var mı sizde akıntı oldu mu salya gibi.
hala kasıklarım da ağrı var hafif inşallah geçer 😵‍💫🤲🏻
Benımde canım smük gıbı o normal dedı doktor bıde uzun ıncecık damar gıbı bışeyler çıkıyordu ama ıkı gundur yok sadece smük salya gıbı var bıde fıtıl gerı gelıyordu artık gelmıyor ıçerdekıler yıyor heralde😂😂🙏❤️

Back