• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

18 Mayıs transfer tarihim 6. Hafta bugün ilaçlarımı içmedim doktordan geldikten sonra da kanama başladı ufak ufak kürtajsız düşmesi beni mutlu eder Şuan dileğim o
Ah Canım Allah gönlüne göre versin. Eğer sağlıksızsa kürtaja gerek kalmadan düşsün zaten sağlıksız bebek ilerde de kalbi durabilir. Ama pazartesiye kadar düşmezse sen yine de bir şans ver ona kısa süreli 🤲

Benim bel ağrım çok sık oluyor ama kasık ağrısıni ilk kez yaşıyorum , dakika başı kontrol ediyorum kanama olur mu diye , eşim de telaş yaptı hastaneye gidelim diyor ama hastanede yapılacak bişey yok ki
Kızlar kasık ağrısını doktorlar normal karışlıyor. Çünkü rahim büyüyor büyürken ağrı yapıyormuş. 10-12 haftalık gebelerde de oluyor kasık ağrısı

Üreme hormonlarının hepsi birbirleriyle bağlantılı, kadında biri artarken diğeri azalıyor..hormonlar yumuryalıklardan ve beyinde hipofizden sağlanır ama bazan birbirlerinden bağımsız salgiliyorlar bu da adet düzensizliğine sebep oluyor..hepsi normalse de ilginç gerçekten🙈 boşver normal olsun da hormonlar yeterki..inşallah hayırlısıyla evladına kavuşursun🤲🤲🤲🥰
Amin amin amin teşekkür ederim 🤲🏻

Günaydın herkese,bir süredir girmiyordum. Mindamin Mindamin öncelikle üzüldüm hayırlısı şuan degilmis demekki senin bebis zamanını bekliyor.Sende bu inanç ve pozitiflik varken eninde sonunda olacağına inanıyorum sen çok tatli bir anne olacaksin❤️. Pesperuu Pesperuu canim sana da gecmis olsun durumunu merak etmistim hatta ayni gundu randevumuz belki karsilasiriz tanisiriz diyordum ama erken gitmissin sen.hayislisi buymus olacaksa saglikli olsun da geç olsun.Allah seni evladına bağışlasın.Diger kalp sesi duyan kese gören canım kadınlarında gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah.Hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz hemen hemen. Allah'ım bize yardım etsin bu sınavların sonu en hayirlisina en guzeline çıksın inşallah.Benim de 2Haziran ilk kese ve kalp atışı duyuldu ve ertesi gün kanamam oldu baya ama bebek saglikliydi biliyorsunuz.sonra kanamam kesildi sükür neyse.Bugün ikinci randevum var.Ve çok tedirgin ve heyecanlıyım yine çünkü benim belirtilerim yok oldu birkaç gündür.mide bulantim,tansiyon düşüklüğüm,koku hassasiyetim kalmadı hiç garip bir şekilde.sadece göğüs hassasiyeti var.bu da beni acaba bebeğin kalbi mi durdu diye tedirgin ediyor açıkçası.bugün 8+4 ve ben hicbirsey hissedemiyorum birkaç gündür.oluyor mu böyle bu normal mi acaba?uyku girmiyor gözüme düşünmekten:(

Günaydın herkese,bir süredir girmiyordum. Mindamin Mindamin öncelikle üzüldüm hayırlısı şuan degilmis demekki senin bebis zamanını bekliyor.Sende bu inanç ve pozitiflik varken eninde sonunda olacağına inanıyorum sen çok tatli bir anne olacaksin❤️. Pesperuu Pesperuu canim sana da gecmis olsun durumunu merak etmistim hatta ayni gundu randevumuz belki karsilasiriz tanisiriz diyordum ama erken gitmissin sen.hayislisi buymus olacaksa saglikli olsun da geç olsun.Allah seni evladına bağışlasın.Diger kalp sesi duyan kese gören canım kadınlarında gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah.Hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz hemen hemen. Allah'ım bize yardım etsin bu sınavların sonu en hayirlisina en guzeline çıksın inşallah.Benim de 2Haziran ilk kese ve kalp atışı duyuldu ve ertesi gün kanamam oldu baya ama bebek saglikliydi biliyorsunuz.sonra kanamam kesildi sükür neyse.Bugün ikinci randevum var.Ve çok tedirgin ve heyecanlıyım yine çünkü benim belirtilerim yok oldu birkaç gündür.mide bulantim,tansiyon düşüklüğüm,koku hassasiyetim kalmadı hiç garip bir şekilde.sadece göğüs hassasiyeti var.bu da beni acaba bebeğin kalbi mi durdu diye tedirgin ediyor açıkçası.bugün 8+4 ve ben hicbirsey hissedemiyorum birkaç gündür.oluyor mu böyle bu normal mi acaba?uyku girmiyor gözüme düşünmekten:KK43:
Sevgili baby3434 baby3434 bence kendini ve bebeğini tedirgin etme. İnşallah sapasağlam duruyordur ve büyümeye çalışıyordur. Bugün mutlu sonucu alır ve bizimle paylaşırsın inşallah 🥰😉

Günaydın herkese,bir süredir girmiyordum. Mindamin Mindamin öncelikle üzüldüm hayırlısı şuan degilmis demekki senin bebis zamanını bekliyor.Sende bu inanç ve pozitiflik varken eninde sonunda olacağına inanıyorum sen çok tatli bir anne olacaksin❤️. Pesperuu Pesperuu canim sana da gecmis olsun durumunu merak etmistim hatta ayni gundu randevumuz belki karsilasiriz tanisiriz diyordum ama erken gitmissin sen.hayislisi buymus olacaksa saglikli olsun da geç olsun.Allah seni evladına bağışlasın.Diger kalp sesi duyan kese gören canım kadınlarında gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah.Hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz hemen hemen. Allah'ım bize yardım etsin bu sınavların sonu en hayirlisina en guzeline çıksın inşallah.Benim de 2Haziran ilk kese ve kalp atışı duyuldu ve ertesi gün kanamam oldu baya ama bebek saglikliydi biliyorsunuz.sonra kanamam kesildi sükür neyse.Bugün ikinci randevum var.Ve çok tedirgin ve heyecanlıyım yine çünkü benim belirtilerim yok oldu birkaç gündür.mide bulantim,tansiyon düşüklüğüm,koku hassasiyetim kalmadı hiç garip bir şekilde.sadece göğüs hassasiyeti var.bu da beni acaba bebeğin kalbi mi durdu diye tedirgin ediyor açıkçası.bugün 8+4 ve ben hicbirsey hissedemiyorum birkaç gündür.oluyor mu böyle bu normal mi acaba?uyku girmiyor gözüme düşünmekten:KK43:
Belirtiler azalıyor olabilir bence benim kızımda şuan yaşadığım belirtiler hiç yoktu ultrasonda görünce inanıyordum hamile olduğuma iyi olduğuna bazen sağlık ocağına giidp kalp atışını dinliyordum hareket bile etmezdi çok şimdi de yerinde durmuyor 😂😂😬 Artik tevekkül zamanı kardeşim elimizden geleni yaptık rabbim verecekse kucağımıza ne şükür sebebi ama vermeyeceksede onada hamd olsun diyeceğiz dilerim bebeğin çok çok iyidir randevunda görürsün artık iyice büyümüş maşallah 🧿🤗💪

Belirtiler bir azalır bir artar,o çok normal.Belirtiye göre Bebek iyidir diyemeyiz , inşallah iyidir bebişin ❤️Benimde bugün randevum var transfere göre 9+0 olduk , bende tedirginim ama birşey olsa bile yapacak hiçbir şeyimiz yok 🥺

kızlar sabah karnıma ağrı girdi vajinanın oralara ve kaşıklara . üstüne düşmedim oğlumu giydirdim okula gittim bir tuvalete gideyim dedim kan geliyor. hemen doktora geçtim baktı kese bebek dırıyp kalp atılı var ama dinlenmen gerekiyor dedi. düşük riski var dedi. kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor . bebeğim düşecek gibi hissediyorum

açık pembeydi ilk şimdi koyulaşmış eve gelene kadar.
Kahveye dönmüşse korkma benımde bayagı pembeydı aşırıydı kanamam hastaneye yattık 3gün şmdı çok şukur bışeyımız yok ama yatman lazm zorlama kendını bana tek wcye kalk hep yat dedı❤️🙏ınşallah bışey olmaz bebeğıne🙏🙏

Kahveye dönmüşse korkma benımde bayagı pembeydı aşırıydı kanamam hastaneye yattık 3gün şmdı çok şukur bışeyımız yok ama yatman lazm zorlama kendını bana tek wcye kalk hep yat dedı❤️🙏ınşallah bışey olmaz bebeğıne🙏🙏
hastaneye yatırsam da ekstra bir şey olmayacak dedi doktorum. iki gün yat evde pazartesi gel dedi. açık pembeydi şimdi sümüksü gibi koyu oldu. parça gelirse hemen haber ver dedi. bebeğin kesesinde kendisinde bir şey yok dedi ama ilk defa böyle bir şey oldu. oğlumda da bir akşam açık pembe kanama oldı ama tek peçete sildim gittik doktora devam olmadı . bu adet sancısı gibi sancılı ve geliyo 😔 umarım siz de ben de hayırla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı.

Kanamam ufak ufak başladı, en başından yolunda gitmiyordu bu sefer kısmet değilmiş ama ben iyiyim 💪🏻
Benim de kanamam var bugün başladı. bakalım hayırlısı önce çok üzüldüm ama şimdi akışına bıraktım. oğlumdan önce de bir bebeğimi kaybetmiştim doktor sağlıksız olan bebekler yaşayamıyor. eğer tutunup yaşarlarsa o engelli çocuklar oluyor demişti. Allahım öyle şeylerle bizi sınamasın böyle üzülürüm ama öbür türlü bir ömür yavruma bakıp çaresizlik ile daha çok üzülürüm. hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize.

Belirtiler bir azalır bir artar,o çok normal.Belirtiye göre Bebek iyidir diyemeyiz , inşallah iyidir bebişin ❤️Benimde bugün randevum var transfere göre 9+0 olduk , bende tedirginim ama birşey olsa bile yapacak hiçbir şeyimiz yok 🥺
Evet haklısınız elden birsey gelmiyor yapacaklarımızı yapıyoruz zaten.Gerisi takdiri ilahi.Yoldayiz bakalım inşallah sağlıklı olduğunu tekrar duyabilirim anca içim rahata erecek birazda olsa.sizde insallah sağlıklı haberlerini alırsınız bebeğinizin.🙏🤗

Belirtiler azalıyor olabilir bence benim kızımda şuan yaşadığım belirtiler hiç yoktu ultrasonda görünce inanıyordum hamile olduğuma iyi olduğuna bazen sağlık ocağına giidp kalp atışını dinliyordum hareket bile etmezdi çok şimdi de yerinde durmuyor 😂😂😬 Artik tevekkül zamanı kardeşim elimizden geleni yaptık rabbim verecekse kucağımıza ne şükür sebebi ama vermeyeceksede onada hamd olsun diyeceğiz dilerim bebeğin çok çok iyidir randevunda görürsün artık iyice büyümüş maşallah 🧿🤗💪
Ben tecrubesizim ilk defa yaşıyorum bunlari ve yaşayan birilerini burdan okumak birazda olsa içimi rahatlatıyor.sizede teşekkür ederim tecrubelerinizle birazda olsa pozitif kalmamı sagliyorsunuz.genelde hep başıma birsey gelince yazıyorum burda çok fazla takılmıyorum.insallah hepimiz için herseyin hayırlısı🙏.güzel haberlerde buluşmak üzere ❤️😊

kızlar sabah karnıma ağrı girdi vajinanın oralara ve kaşıklara . üstüne düşmedim oğlumu giydirdim okula gittim bir tuvalete gideyim dedim kan geliyor. hemen doktora geçtim baktı kese bebek dırıyp kalp atılı var ama dinlenmen gerekiyor dedi. düşük riski var dedi. kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor . bebeğim düşecek gibi hissediyorum
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ikinizde iyi olursunuz

Evet haklısınız elden birsey gelmiyor yapacaklarımızı yapıyoruz zaten.Gerisi takdiri ilahi.Yoldayiz bakalım inşallah sağlıklı olduğunu tekrar duyabilirim anca içim rahata erecek birazda olsa.sizde insallah sağlıklı haberlerini alırsınız bebeğinizin.🙏🤗
inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın. Maalesef bizim gibi zor bebek sahibi olanlar hep diken üstünde. ilk çocuğumda da tek derdim çocuğumu canlı şekilde dünyaya getirmekti. şimdi de kanamam var bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın. sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin

slm kizlar bir sorum olucak ben 6 haziranda 5.gün embryosu transfer oldum bugn test günümdi doktor hem kan birde idrar almak istedi idrar testi ikinci cizgi cok hafif belirgindi buyuzden dr bsy diyemem kan sonucna bakicam dedi oda ögleden snra cikarmis sonuc byle olupda kanda yüksek cikan oldumu merak ettim

inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın. Maalesef bizim gibi zor bebek sahibi olanlar hep diken üstünde. ilk çocuğumda da tek derdim çocuğumu canlı şekilde dünyaya getirmekti. şimdi de kanamam var bakalım hayırlısı. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın. sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin
Benimde 2hafta önce oldu kanamam.sizi anlayabiliyorum doktor benide hastaneye yatırma teklifinde bulunmuştu ama ben evde yattım.zaten birkaç gün sürüp kesilmişti bir daha da olmadı.yatin dinlenin sadece wc için kalkmistim ben.o korku birseye benzemiyor.jnsallah sizde iyi olacaksınız bu günler geçecek.hepsi hepimiz için birer anı kalacak.Allah bebelerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.🙏

Benimde 2hafta önce oldu kanamam.sizi anlayabiliyorum doktor benide hastaneye yatırma teklifinde bulunmuştu ama ben evde yattım.zaten birkaç gün sürüp kesilmişti bir daha da olmadı.yatin dinlenin sadece wc için kalkmistim ben.o korku birseye benzemiyor.jnsallah sizde iyi olacaksınız bu günler geçecek.hepsi hepimiz için birer anı kalacak.Allah bebelerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.🙏
çok sağ olun inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🤲🏻🤲🏻

Back