Günaydın herkese,bir süredir girmiyordum.
Mindamin öncelikle üzüldüm hayırlısı şuan degilmis demekki senin bebis zamanını bekliyor.Sende bu inanç ve pozitiflik varken eninde sonunda olacağına inanıyorum sen çok tatli bir anne olacaksin
.
Pesperuu canim sana da gecmis olsun durumunu merak etmistim hatta ayni gundu randevumuz belki karsilasiriz tanisiriz diyordum ama erken gitmissin sen.hayislisi buymus olacaksa saglikli olsun da geç olsun.Allah seni evladına bağışlasın.Diger kalp sesi duyan kese gören canım kadınlarında gebelikleri sağlıkla ilerlesin inşallah.Hepimiz aynı sınavlardan geçiyoruz hemen hemen. Allah'ım bize yardım etsin bu sınavların sonu en hayirlisina en guzeline çıksın inşallah.Benim de 2Haziran ilk kese ve kalp atışı duyuldu ve ertesi gün kanamam oldu baya ama bebek saglikliydi biliyorsunuz.sonra kanamam kesildi sükür neyse.Bugün ikinci randevum var.Ve çok tedirgin ve heyecanlıyım yine çünkü benim belirtilerim yok oldu birkaç gündür.mide bulantim,tansiyon düşüklüğüm,koku hassasiyetim kalmadı hiç garip bir şekilde.sadece göğüs hassasiyeti var.bu da beni acaba bebeğin kalbi mi durdu diye tedirgin ediyor açıkçası.bugün 8+4 ve ben hicbirsey hissedemiyorum birkaç gündür.oluyor mu böyle bu normal mi acaba?uyku girmiyor gözüme düşünmekten