nasıl yok oluşmamış mı düşmüş mü ? anlamadım.Kızlar benmde 6+2 olması gerekıyomuş ama kese de yok bebekte gitmiş yok olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yok oluşmamış mı düşmüş mü ? anlamadım.Kızlar benmde 6+2 olması gerekıyomuş ama kese de yok bebekte gitmiş yok olmuş
Karından mı bakıldı?Bende transfere göre 5+5 de gittiğimde Karından bebeği ve kalp atışını gördük, çok az derinden ses geldi.Daha çok küçükler bu haftalarda ses net olmazKalp atışı ultrasonda göründü bizim sesi çok az boğuk. iki hafta sonra netleşir dedi ama bir korku geldi bana. oğlumda kese görmek için gittiğimizde kalp atışını da duymuştuk ve çok netti. 5+6 da 6 haftaya yakın aslında . gittiğimizde 8 haftaya yakın olacak. korktum acaba gerilik bir şey mi var diye sevindim ama içimde de bir korku oldu?
vajinal baktı. aynen derinden ses geliyordu kalp atışı net görülüyor ama sesi boğuk geldi. Daha önceki hamileliğimde sesi net almıştık . kıyaslama belki iyi değildir ama ne bileyim bir şey olmaz inşalkah. oğlumdan önce de 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. geriden geliyordu gelişimi öyle bir şey olur diye korkuyorum açıkçasıKarından mı bakıldı?Bende transfere göre 5+5 de gittiğimde Karından bebeği ve kalp atışını gördük, çok az derinden ses geldi.Daha çok küçükler bu haftalarda ses net olmaz
Hayır korkacak bir şey yok bu haftalarda çok normal, önemli olan kalp atışını görebilmek Sağlıcakla kucağınıza alın,her bebeğin gelişimi bir olmaz içinizi rahat tutunvajinal baktı. aynen derinden ses geliyordu kalp atışı net görülüyor ama sesi boğuk geldi. Daha önceki hamileliğimde sesi net almıştık . kıyaslama belki iyi değildir ama ne bileyim bir şey olmaz inşalkah. oğlumdan önce de 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. geriden geliyordu gelişimi öyle bir şey olur diye korkuyorum açıkçası
Yani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere ettinasıl yok oluşmamış mı düşmüş mü ? anlamadım.
Vajinal de baktılar mi çok ilginç, sizin değerlerinz çok güzeldi, çok şaşırdım/Geçmiş olsunYani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere etti
Valla inanın bende şaşkınlıktan üzülemedimVajinal de baktılar mi çok ilginç, sizin değerlerinz çok güzeldi, çok şaşırdım/Geçmiş olsun
Çok şaşırdım ve üzüldüm canım. Tabi herşey Allah’ın takdiri. Tez zamanda inşallah Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip etsinYani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere etti
Çok ilginç ama kese oluştuysa düştüyse mutlaka farkedersiniz diyorlar sarı ya da beyaz renk bişeymiş güçlü kalmanız çok güzel gönlünüzce olsunYani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere etti
Kuzum yüzde 60 ın üzerinde artmış..bazı bebişler böyle yapıyor sonra yakalıyorlarMerhabalar 12.gün beta sonucum 142 14.gün sonucum 239 çıktı düşük gidiyor. Sanırım sıkıntılı olucak çok üzgünüm
Hayırlısıyla tıkır tıkır dünyanın en güzel sesini duyarsın canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için pes etmek yok, rabbin en güzel zamanda verecektirSelam kızlar bakamadım 2 gün. Önce kanda pozitifi gören, bebisin kesesini gören, kalp atışını duyan herkese hayırlı olsun hala kan testini bekleyenler de inşallah pozitifleri görürler negatifi görenlere de çok geçmiş olsun, Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın inşallah en hayırlı vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin
Mindamin cok uzgunum canim, pes etmek yok ama daha vakti gelmemiş demek ki bebisin
@Niqu Geri gelmene cok sevindim, saglikla gelsin insallah bu sefer bebis
@ilm12 bayramda olmaması belki daha rahat olur senin için belki o kosturmacada rahat dinlenemeyecektin, en hayirli vakitte gelicek bebis inşallah
@bebekyolum aynı zamandaydi transferimiz cok sevindim kalp atışına
@mardin gelini insallah bugün hayırlısıyla taburcu olursunuz, gebeliğin saglikla ilerler
Tek tek yazamadığım herkese de sağlıklı mutlu bebisler diliyorum, Rabbim kucagimizi boş bırakmasın sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Bizimkinin kalp atışını da nasipse 19unda duyacağız
Çok sevindim kuzum, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini güzel bir gebelik geçirirsin inşallahBen bugün kese için muayeneye gittim. 5+6 dedi doktorum. bebeği gördük kalp atışı görülüyor ama duyulmadı çok az sadece ses aldık iki hafta sonra duyulur dedi doktorumuz. ilaçlara ds aynen devam estrofemi sadece günde ikiye düşürdü iğneler aynı şekilde devam.
Canım çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorduk ama nasip değilmiş farkedemedin demekki kanama durumunda gitti o zamanAllah en hayırlı doğru zamanda nasip etsin inşallah canımYani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere etti
Nasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerimKalp atışı ultrasonda göründü bizim sesi çok az boğuk. iki hafta sonra netleşir dedi ama bir korku geldi bana. oğlumda kese görmek için gittiğimizde kalp atışını da duymuştuk ve çok netti. 5+6 da 6 haftaya yakın aslında . gittiğimizde 8 haftaya yakın olacak. korktum acaba gerilik bir şey mi var diye sevindim ama içimde de bir korku oldu?
Evet ben bir kere düşürdüm doğal yolla kaldığımda beyazimsi krem renkte idi ve o bile düşerken çok sancim olmuştu benim.Çok ilginç ama kese oluştuysa düştüyse mutlaka farkedersiniz diyorlar sarı ya da beyaz renk bişeymiş güçlü kalmanız çok güzel gönlünüzce olsun
İlk kahverengiydi sonra hafif kırmızı gibi oldu ama sürekli değil sadece peçeteye geliyoKızlar 24 mayısta transfer olmuştum sonucum pozitif şükür 5+3 haftalık fakat bi saattir hafif lekelenmem var korkuyorum ya
Yok kuzum her bebek aynı olmaz bir, ikincisi ultrason probunun yerlestirilmesinden de duyulmayabilir net..neticede atmaya başlamış mı tamamdır Allahın izniyleKalp atışı ultrasonda göründü bizim sesi çok az boğuk. iki hafta sonra netleşir dedi ama bir korku geldi bana. oğlumda kese görmek için gittiğimizde kalp atışını da duymuştuk ve çok netti. 5+6 da 6 haftaya yakın aslında . gittiğimizde 8 haftaya yakın olacak. korktum acaba gerilik bir şey mi var diye sevindim ama içimde de bir korku oldu?
Nasıl yaniKızlar benmde 6+2 olması gerekıyomuş ama kese de yok bebekte gitmiş yok olmuş
İnşallah öyle birşey olmaz kuzum, olumsuz düşünme güzel düşün canım benim, sağlıcakla büyüsün karnındavajinal baktı. aynen derinden ses geliyordu kalp atışı net görülüyor ama sesi boğuk geldi. Daha önceki hamileliğimde sesi net almıştık . kıyaslama belki iyi değildir ama ne bileyim bir şey olmaz inşalkah. oğlumdan önce de 8 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. geriden geliyordu gelişimi öyle bir şey olur diye korkuyorum açıkçası