• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım bende 1 hafta önce ayni durumu yaşadım doktorunla iletişime geçtin mi? Benim kan sulandırıcı mi kesti doktorum bir görüş istersen doktorunla. Birde dinlen güzelce ayaklarının altına 2 tane yastık koy yukarda kalsın ayakların. Çok fazla kanama durumunda olmadığı sürece pembemsi kahverengi lekelenmeyi normal karşılıyoruz bekliyoruz dedi benim doktorum. Çok iyi anlıyorum tedirginliğini sakin kalmaya çalış yolunda gider inşallah herşey🤲
Görüştüm canım kan sulandırıcıyı kesti dediğin gibi yarında kontrole çağırdı şuan için hafif leke şeklinde kahvesi gibi pembe si gibi oluyo ara ara

Selam kızlar 🌸 bakamadım 2 gün. Önce kanda pozitifi gören, bebisin kesesini gören, kalp atışını duyan herkese hayırlı olsun 🥰 hala kan testini bekleyenler de inşallah pozitifleri görürler 🤍 negatifi görenlere de çok geçmiş olsun, Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın inşallah en hayırlı vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin 🤍
Mindamin Mindamin cok uzgunum canim, pes etmek yok ama daha vakti gelmemiş demek ki bebisin 🥰
@Niqu Geri gelmene cok sevindim, saglikla gelsin insallah bu sefer bebis 🥰
@ilm12 bayramda olmaması belki daha rahat olur senin için belki o kosturmacada rahat dinlenemeyecektin, en hayirli vakitte gelicek bebis inşallah 🥰
@bebekyolum aynı zamandaydi transferimiz cok sevindim kalp atışına 🥰
mardin gelini mardin gelini insallah bugün hayırlısıyla taburcu olursunuz, gebeliğin saglikla ilerler 🥰
Tek tek yazamadığım herkese de sağlıklı mutlu bebisler diliyorum, Rabbim kucagimizi boş bırakmasın sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah ❤️ Bizimkinin kalp atışını da nasipse 19unda duyacağız 💗
Çok sagol canım ama bugunde burda kaldık bız hayırlısı dıyelım sende ınşallah guzel guzel duyarsın ben daha duyamadım bıtek doktor dedı kalp atışları var dıye o kadar😔🙏ınşallah yarın bı kontrol etse belkı duyarım❤️🙏🙏

Olsun canım sen ve bebişler iyi olsun da çıkarsın. Hem o serumları falan evde alamazdın da. Güzelce toparlanırsın hastanede. Erkekler hep böyle canım evden haberleri var mı acaba? Ben aradığı şeyin yerini söylüyorum yine bulamıyor eşim her seferinde ben gidiyorum söylediğim yerden buluyorum 🤔🤦‍♀️
Aynen canımcım bız olmazsak bunlar ne yapardı acaba😁çok şukur aynen burda allah korusun bışey olsa dıyorum hemen bakarlar çok şukur bı sıkıntımız yok şu an ınşallah boyle guzel devam eder burda hep doktorlar gelıyor soruyor ılk dega bırı sancın yok dımı dedı düşükte aşırı sancı oluyor ya daha once yaşamıştım kanamada bıle sancım agrım olmadı hıç bu sefer allah korusun olmasında ınşallah🙏❤️❤️

Amin inşallah betam düşmüş 91 e zaten bakıldı şimdi bidaha. Kısmet değilmiş ne yapalım kürtaj olmam gerekmedi en azından tek avuntum bu oldu 😣
Çok üzüldüm ya kuçuk olunca oyle oluyor bende yaşamıştım ılk gebelıgım ıkızdı çok yavaştı beta 30la başladık ama ıkı embrıo tutmuştu 4hafta olmadan kanamam oldu bayagı yogun o anda düşmüş doktor ıgne verdı dedı hala hamılesın ıkısı tutmuş bırı gıttı dedı bı hafta sonra keseye çagırdı oda düşmeye başlamış demıştı ılkını anlamadım ama ıkıncısınde 40gun kanama yaşadım değışık bışey ya nıye oldu dedı saglıksız bebek kendılıgınden düşer dedı😔🥲

Aynen canımcım bız olmazsak bunlar ne yapardı acaba😁çok şukur aynen burda allah korusun bışey olsa dıyorum hemen bakarlar çok şukur bı sıkıntımız yok şu an ınşallah boyle guzel devam eder burda hep doktorlar gelıyor soruyor ılk dega bırı sancın yok dımı dedı düşükte aşırı sancı oluyor ya daha once yaşamıştım kanamada bıle sancım agrım olmadı hıç bu sefer allah korusun olmasında ınşallah🙏❤️❤️
Amin inşallah canım sancın ağrın olmasın🤲. Süpermiş ilgilensinler böyle güzel güzel.İnsan kendini daha bir güvende hisseder.😁

Sagol canım bırakmadılar bugunde kanama yok ama kan aldılar bısuru serum ılaç verdıler eşım sınırımı bozuyor ıstedıklerını soyle dıyor evdeyken tek nerde onu bıle anlatıyorum ıkı gundur yıne eksık getırıyor bu erkekler nıye boyle ya🙄
Ahh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlar😅 ve gerçekten hepsi böyle🙈

Yok canım doktorum tercih etmedi su çekmeyi, Allah söyletti herhalde 2 taneler mi yoksa benmki tek embriyo canım 😄😄 yok yarın gidicem doktora bakalım ne diycek. Ödem atmaya başladım ama sanki geçen haftaki gibi kötü değilim sadece şişkinliğim kaldı🙏🏻 o da geçecek inşallah
Kuzum iyi sabrettin🥰yarın da güzel bir kese görürsün inşallah 🤲😍

Nasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerim 🙏🏻🥰
evet küçük kesenin için de pıt pıt böyle büyüyüp küçülüyor. belli oluyor attığı ama sesi çok derinden geliyordu 🥲 daha önce bir bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden benim en büyük korkumdur bu. oğlum doğana kadar doktor kontrolüne her gittiğimde ilk önce kalbini dinlettirirdim o sesi duymadan emin olamıyorum. oğlum olunca aştım bu olayı sanıyordum ama sanırım aşamamışım. bilinçaltımda hortlamayı bekliyormuş 😎
ilaçlarımı bile hep doktor randevusu gününe yetecek kadar alıyorum eşim kızıyo yedek olsun bulunması zor olur diye ama ben korkuyorum. gittiğimde kötü bir şey olursa gelip onları görmeyeyim diye

Ahh kuzum, erkeklerden birşey isterken fotoğrafını göstermezsen anlamıyorlar😅 ve gerçekten hepsi böyle🙈
Gunaydın canım nasılsın ıyımısın evet malesef oyleler ya tarıf edıyorum yok adam ben bılmıyorum ne bılım dıyor bıde herşeyı heryere saklıyorsun resmen😂😂bı ayakkabısını çıkartmak ıçın benımkı bütün kutuları çıkarır oyle huyu var bana de dıyorum ondan bızım hafızada maşallah ya gerçekten bız olmasak be yapar bunlar😂😂❤️ay yıne başımızda sağ olsunlar para getırıyorlar en azından bız evdeyken çalışmazken😁😁

Çok üzüldüm ya kuçuk olunca oyle oluyor bende yaşamıştım ılk gebelıgım ıkızdı çok yavaştı beta 30la başladık ama ıkı embrıo tutmuştu 4hafta olmadan kanamam oldu bayagı yogun o anda düşmüş doktor ıgne verdı dedı hala hamılesın ıkısı tutmuş bırı gıttı dedı bı hafta sonra keseye çagırdı oda düşmeye başlamış demıştı ılkını anlamadım ama ıkıncısınde 40gun kanama yaşadım değışık bışey ya nıye oldu dedı saglıksız bebek kendılıgınden düşer dedı😔🥲
Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..

Benim yümsekte başladı beta 11. Gün 900 dü 14 2265 di sonra bi kanamam oldu ama az bakıldı kese görüldü gayet düzgündü kanamam musyeneden sonra sz devam ettı bitti. Ama gitmiş işte kısmet..
Yaa 900çpk ıyı aslında nefen oyle olmuş ya allahın ışı vardır bı bıldıgı nasıl hıssetmedın kese gouldukten sonra da zor düşük olsada dıyorlar valla çok uzuldum canım ya hayırlısı buymuş ınşallah tez zamanda rabbım verır dondurulmuş varmı? Hemen toparlan başla senın yaş kaçtı??

Back