- 15 Ekim 2022
- 2.650
- 2.882
- 63
- 44
Kuzum acele etme yat, kanaman olmasın yeterkiAy ınşallah canım bakalım bugun çıkarsın belkı dedıler ama hala doktor yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum acele etme yat, kanaman olmasın yeterkiAy ınşallah canım bakalım bugun çıkarsın belkı dedıler ama hala doktor yok
yaa çok teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi inşallah herkes yaşar o duyguyuBoş olmaz inşallah kötü şeyler düşünme canım. Ben ilk gittiğimde keseyi gördüm. Sonra acile gittiğimde vajinal baktı kalp atışı var ama duyulmuyor dedi doktor ama orda hareket eden kalp gibi çarpan bişey vardı çok küçük bak bu kalp atışı dedi. Bir hafta sonra gittiğimde normal ultrasonda duyduk çok şükür. Doktorlar neyi ne zaman görüp duyacağımızı biliyor. Boş olsa zaten ileri bir tarihe randevu vermezdi en uzak haftaya gel derdi çünkü boş olduğu kalp atışından çok önce anlaşılabiliyor. Sen içini ferah tut duyacaksın inşallah bebişinin sesini
Ahahha bende kilo kilo tuzlu yiyorum bide şistim ödem yapıyor kızımdada yemiştim tatlı canım çekmiyor çok zaten çok paketli ürün yemek istemiyorum ondanda olabilir tabi.Benımde aynı canım ıştah sıfır ama ıkı gundur yeşıl erıge taktım onu yıyorum bıde tatlı yıyemıyorum tuhaf normalde bayılırım tatlı herşeyekasık sagda tek şmdı soldada başladı yavaş arada ıgne batar gıbı ama yorgan ıgnesı kesınbende kalp atış duyamadım bıtek doktor var kalp atışı dedı sırf onu duymak ıçın doktor bulacam ozel gıdecem ınsan guvenmıyor ana olunca hıçkımseye bunu anladım
Bana da keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atisi için gel dedi. Belki daha erken de duyulabiliyordur vardır doktorunun bir bildiğiSelam canım seninle de aynı gündü transferimiz. Biz de bu pazartesi gördük keseyi haftaya gel dedi bana kalp atışı için. sizi neden 2 haftaya çağırdı acaba. Beni mi erken çağırdı ki doktorum ? Kaç haftalık dedi sana?
İnşallah inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinyaa çok teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi inşallah herkes yaşar o duyguyu
Sen yine gönlünü ferah tut sakin ol, %60 artmış sonuçta bu da önemli. Bakalım doktorun ne diyecekMerhabalar 12.gün beta sonucum 142 14.gün sonucum 239 çıktı düşük gidiyor. Sanırım sıkıntılı olucak çok üzgünüm
Hayırlısı diyelim ne yapalım Allah ın takdiri. Olana razıyız...Sen yine gönlünü ferah tut sakin ol, %60 artmış sonuçta bu da önemli. Bakalım doktorun ne diyecek
sonucun kötü değil gayet güzel artmış bir de bu ilk değerlerde bazen böyle olabiliyor içini ferah tutMerhabalar 12.gün beta sonucum 142 14.gün sonucum 239 çıktı düşük gidiyor. Sanırım sıkıntılı olucak çok üzgünüm
Öyle mi ben umutsuzumda inşallah dediğin gibi olur.sonucun kötü değil gayet güzel artmış bir de bu ilk değerlerde bazen böyle olabiliyor içini ferah tut
Amin Allah.Yok geri gelmedim canım aksine bu defa kk uzak durucam.İn şa Allah sende kalb sesini duyarsınBizlerede dua etSelam kızlar bakamadım 2 gün. Önce kanda pozitifi gören, bebisin kesesini gören, kalp atışını duyan herkese hayırlı olsun hala kan testini bekleyenler de inşallah pozitifleri görürler negatifi görenlere de çok geçmiş olsun, Rabbim bundan sonrasını kolaylaştırsın inşallah en hayırlı vakitte sağlıklı bebisler nasip etsin
Mindamin cok uzgunum canim, pes etmek yok ama daha vakti gelmemiş demek ki bebisin
Niqu Geri gelmene cok sevindim, saglikla gelsin insallah bu sefer bebis
I ilm12 bayramda olmaması belki daha rahat olur senin için belki o kosturmacada rahat dinlenemeyecektin, en hayirli vakitte gelicek bebis inşallah
B bebekyolum aynı zamandaydi transferimiz cok sevindim kalp atışına
mardin gelini insallah bugün hayırlısıyla taburcu olursunuz, gebeliğin saglikla ilerler
Tek tek yazamadığım herkese de sağlıklı mutlu bebisler diliyorum, Rabbim kucagimizi boş bırakmasın sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah Bizimkinin kalp atışını da nasipse 19unda duyacağız
Benim 12. Gün betam 200 14. Gün 320 idi ve doktorum endişe etmememi gayet iyi olduğunu söyledi yolk ve keseyi gördük hemde kese büyüktü baya haftasına göre endişe etmeyin böyle yapıp daha belli olmayan bişey için kendinizi üzmeyin.Merhabalar 12.gün beta sonucum 142 14.gün sonucum 239 çıktı düşük gidiyor. Sanırım sıkıntılı olucak çok üzgünüm
Çok teşekkür ederim. Umut oldunuzBenim 12. Gün betam 200 14. Gün 320 idi ve doktorum endişe etmememi gayet iyi olduğunu söyledi yolk ve keseyi gördük hemde kese büyüktü baya haftasına göre endişe etmeyin böyle yapıp daha belli olmayan bişey için kendinizi üzmeyin.
ben de bugün gittim kese görmeye iki hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışı için. ay valla çok gergin oluyor insan beklerken.Selam canım seninle de aynı gündü transferimiz. Biz de bu pazartesi gördük keseyi haftaya gel dedi bana kalp atışı için. sizi neden 2 haftaya çağırdı acaba. Beni mi erken çağırdı ki doktorum ? Kaç haftalık dedi sana?
6. Hafta itibariyle duyuluyormuş kalp atışı. Kese randevusunda bana 5-6 haftalık demişti doktorum. Ondan yeterli olur diye mi düşündü acaba?ben de bugün gittim kese görmeye iki hafta sonraya randevu verdi doktor kalp atışı için. ay valla çok gergin oluyor insan beklerken.
Kalp atışı ultrasonda göründü bizim sesi çok az boğuk. iki hafta sonra netleşir dedi ama bir korku geldi bana. oğlumda kese görmek için gittiğimizde kalp atışını da duymuştuk ve çok netti. 5+6 da 6 haftaya yakın aslında . gittiğimizde 8 haftaya yakın olacak. korktum acaba gerilik bir şey mi var diye sevindim ama içimde de bir korku oldu?6. Hafta itibariyle duyuluyormuş kalp atışı. Kese randevusunda bana 5-6 haftalık demişti doktorum. Ondan yeterli olur diye mi düşündü acaba?