• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım aktarlarda kuruyemiş satan yerlerde bulabilirsin bazı marketlerde bile var migrosa falanda bakabilirsin geçenlerde bime gelmiş ben kaçırmadım aldım hemen çok faydasını gördüm ben. Tablet olarakta var bu arada tercihe bağlı. Bu süreçte taşınma işi de zor olmuştur canım senin için yeni bir şehir yeni bir hayat tabi birde bebek😄🥰hayırlı uğurlu olsun inşallah🤲

Canım aktarlarda kuruyemiş satan yerlerde bulabilirsin bazı marketlerde bile var migrosa falanda bakabilirsin geçenlerde bime gelmiş ben kaçırmadım aldım hemen çok faydasını gördüm ben. Tablet olarakta var bu arada tercihe bağlı. Bu süreçte taşınma işi de zor olmuştur canım senin için yeni bir şehir yeni bir hayat tabi birde bebek😄🥰hayırlı uğurlu olsun inşallah🤲
Saolasin canım daha imametkah bile aldirmadik sağlık ocağı nerde bilmiyorum 🤦 ay ne zor yeni bir şehir hiç birşey bilmiyormussun gibi geliyor.

ayy inşallah hepimiz için güzel olsun sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi razıyım ben bokuna 😀🥰 rabbim kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip etsin 🤲☺️ sende inşallah biran önce rahatlar güzel güzel geçirirsin vaktini bebisinle 🥰
Ay ınşallah canım bakalım bugun çıkarsın belkı dedıler ama hala doktor yok🙄

Valla aynı ben canım ya tatlıya bayılırım normalde ama yok yani canım istemiyo hiç ekşi ne varsa onu yemeye çalışıyorum yeşil eriği bende çok severim yiyorum bende😄midem hassas ya canım ekşi tuzlu bişeyler istiyor hep. Sen neden duyamadın canım duysan rahatlardın tabi en azından
Aynen ya tuz dokuyorum domatese herşeye oyle yıyorum valla mıdem bulanıyor şmdıde ılk defa sıyah zeytın tatdım hıç sevmem sankı bıraz hoşuöa gıttıde😁hayırlısı ınşallah guzel olsun sonuçlarımız❤️🙏🙏

Hoşbulduk❤️Geçen hafta pazartesi keseyi gördük onun dışında bir gelişme yok,perşembe günü randevum var bakalım neler olacak 🙈
Güzel haberler alırsın inşallah canım alırız🥰🤲benimde yarın randevum varr heyecan gittikçe artıyor benim keseden sonra zaman geçmek bilmedi🤦🏻‍♀️😄

Güzel haberler alırsın inşallah canım alırız🥰🤲benimde yarın randevum varr heyecan gittikçe artıyor benim keseden sonra zaman geçmek bilmedi🤦🏻‍♀️😄
Ben ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler bilmiyordum boş dış kimyasal 😭bazen cahillik mutluluk oluyor… Bende çok stresliyim transfer tarihin kaçıydı benim 18 Mayıs

Ben ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler bilmiyordum boş dış kimyasal 😭bazen cahillik mutluluk oluyor… Bende çok stresliyim transfer tarihin kaçıydı benim 18 Mayıs
Gerçekten bazen çok araştırmakta insanı strese sokuyor malesef çünkü olumsuz olayları okudukça insan ister istemez etkileniyor canım zaten hassas bir süreçteyiz🤦🏻‍♀️benimde 18 mayıs canım aynıyız😊

bende kalitede sıkıntı yoktu. yolk kesesiyle ilgilide birşey demedi kese var dedi sadece 26 si pazartesiye kalp atışı için randevu aldım nasıl geçecek zaman bilmiyorum. bir yandan da boş olma ihtimali olsa kalp atışı için 2 hafta sonra gel demezdi diyorum kafamda deli sorular 🤦🏻‍♀️
Boş olmaz inşallah kötü şeyler düşünme canım. Ben ilk gittiğimde keseyi gördüm. Sonra acile gittiğimde vajinal baktı kalp atışı var ama duyulmuyor dedi doktor ama orda hareket eden kalp gibi çarpan bişey vardı çok küçük bak bu kalp atışı dedi. Bir hafta sonra gittiğimde normal ultrasonda duyduk çok şükür. Doktorlar neyi ne zaman görüp duyacağımızı biliyor. Boş olsa zaten ileri bir tarihe randevu vermezdi en uzak haftaya gel derdi çünkü boş olduğu kalp atışından çok önce anlaşılabiliyor. Sen içini ferah tut duyacaksın inşallah bebişinin sesini 🤲

Canım nıye oyle kotu duşunuyorsun neden boş olsunkı bende geçen sefer oyle oldu dıye bu sefer embrıolar çok ıyı kalıte dedı embrılog yanı bu bızım elımızde degıl bız sabredecez ınşallah sonu hayrolur guzel olur ben geçen sefer kendım oyle bekledım yoksa hoca boş hemen kurtaj demıştı ben ıkı hafta bekledım başka doktora bıle gıttım ama kendıme ettım kese bayagı buyumuştu düşüğüm çok zor geçtı kurtaj yapmadıgıma pışman oldum😔yanımda yatan kadın ıkız gebelıkmış dun gelmış sabah kese gormuşler gıtmış evıne kahvaltı yapıyordum kanama oldu dıye gerı gelmış gelene kadar bı bebegı gıtmış yanı bı sıkıntıda yokmuş ne agrı ne sızı dıyor 5haftalık oda öbür kese rahmın ust bolgesınde korkma demış dün bayagı kötüydu kalkmadı kadın kanaması durmuş ya ne olcagı bellı degıl demek ıstedıgım rahat ol ınşallah guzel olur hepımızın sonu bebeklı çokça boklu dıyorum 🙈🙈❤️🙏
Bugün nasılsın canım?

Iyıyım canım sagol yatıyoruz hala çıkarsalar ıyı olurdu evınde rahat olur ınsan sen nasılsın nasıl gıdıyor🙏🙏❤️❤️
İyi maşallah canım iyi ol🧿💙. Çıkarırlar inşallah en kısa sürede hastanede zor gerçekten evin gibi olmuyor. Bende iyiyim canım işe gidiyorum kafam dağılıyor biraz yoksa zaman geçmiyor 😂

Benımde aynı canım ıştah sıfır ama ıkı gundur yeşıl erıge taktım onu yıyorum bıde tatlı yıyemıyorum tuhaf normalde bayılırım tatlı herşeye🙈kasık sagda tek şmdı soldada başladı yavaş arada ıgne batar gıbı ama yorgan ıgnesı kesın😁bende kalp atış duyamadım bıtek doktor var kalp atışı dedı sırf onu duymak ıçın doktor bulacam ozel gıdecem ınsan guvenmıyor ana olunca hıçkımseye bunu anladım🙏🙏🙏❤️❤️
Tatlı yemiyorsan kızın olacak demektir😅

Back