- 8 Ocak 2023
- 736
- 1.257
- 43
Kalp gibi atıyor hareket ediyor pazartesi görürsün çok güzelNasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp gibi atıyor hareket ediyor pazartesi görürsün çok güzelNasıl gözüküyor kalp atışı? Siz görebildiniz mi peki? Bakalım haftaya pazartesi sabahtan aldım randevuyu. İnşallah güzel haberler alıp size de söylerim
Aaa çok üzüldüm canım yaa..kanamayla düşse daha çok kanama olurdu farelerin..çok üzüldüm ama Allah en güzel zamanda kucağına alacağın bebeğini nasip etsin sana da canım❤Yani geçen ayın 3 ünde kese göründü kanamam vardı ogün muayeneden sonra çok kısa devam ettı sabaha tamamen bitmişti. Şimdi kese görünmedi rahimde incelmiş ya o aksamki ufak kanamayla gitti ya da gelişimi durdu vücut tolere etti
Canım doktoruna söyledin mi kan sulandırıcıyı kesebilirKızlar 24 mayısta transfer olmuştum sonucum pozitif şükür 5+3 haftalık fakat bi saattir hafif lekelenmem var korkuyorum ya
Amin inşallah betam düşmüş 91 e zaten bakıldı şimdi bidaha. Kısmet değilmiş ne yapalım kürtaj olmam gerekmedi en azından tek avuntum bu olduAaa çok üzüldüm canım yaa..kanamayla düşse daha çok kanama olurdu farelerin..çok üzüldüm ama Allah en güzel zamanda kucağına alacağın bebeğini nasip etsin sana da canım❤
Canım bende 1 hafta önce ayni durumu yaşadım doktorunla iletişime geçtin mi? Benim kan sulandırıcı mi kesti doktorum bir görüş istersen doktorunla. Birde dinlen güzelce ayaklarının altına 2 tane yastık koy yukarda kalsın ayakların. Çok fazla kanama durumunda olmadığı sürece pembemsi kahverengi lekelenmeyi normal karşılıyoruz bekliyoruz dedi benim doktorum. Çok iyi anlıyorum tedirginliğini sakin kalmaya çalış yolunda gider inşallah herşeyKızlar 24 mayısta transfer olmuştum sonucum pozitif şükür 5+3 haftalık fakat bi saattir hafif lekelenmem var korkuyorum ya
Sagol canım bırakmadılar bugunde kanama yok ama kan aldılar bısuru serum ılaç verdıler eşım sınırımı bozuyor ıstedıklerını soyle dıyor evdeyken tek nerde onu bıle anlatıyorum ıkı gundur yıne eksık getırıyor bu erkekler nıye boyle yaİyi maşallah canım iyi ol. Çıkarırlar inşallah en kısa sürede hastanede zor gerçekten evin gibi olmuyor. Bende iyiyim canım işe gidiyorum kafam dağılıyor biraz yoksa zaman geçmiyor
Ay ınşallah o ekşıde erkek dıye bılıyormuşum bendeeşıme dıyorum rabbımın gucune gıtmesın ama kızım olsun hayalım var hep ınşallah ıkısıde olsun bı kerede kurtulayımTatlı yemiyorsan kızın olacak demektir
He bırakmadı enteresan bı şekılde kendısıde gormedı bızı sadece yatsın yarın gorecem demış kan aldılar yıne serum taktılar bayagı buyuk popo gıttı ıkı gundur taş oldukanama yok kahve lekede yok sadece smüksü bişey arada gelıyor okadar ınşallah bı sorun yokturKuzum acele etme yat, kanaman olmasın yeterki
He erıge taktık 2-3gundur ekşılı hoşuma gıdıyor ama koku uzmanı oldum ben nasıl bı burun oldu benımkısı uzaktan alıyorumparfum sıktım yataga heryerı şmdıde o kalınca onun kokusuda rahatsız etmeye başladıAhahha bende kilo kilo tuzlu yiyorum bide şistim ödem yapıyor kızımdada yemiştim tatlı canım çekmiyor çok zaten çok paketli ürün yemek istemiyorum ondanda olabilir tabi.
inşallah öyle olur canım yine de çok sevinip sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum böyle olunca daha üzülüyor insan . her şeye hazırlıklı beklemekte yarar varİnşallah öyle birşey olmaz kuzum, olumsuz düşünme güzel düşün canım benim, sağlıcakla büyüsün karnında
Olsun canım sen ve bebişler iyi olsun da çıkarsın. Hem o serumları falan evde alamazdın da. Güzelce toparlanırsın hastanede. Erkekler hep böyle canım evden haberleri var mı acaba? Ben aradığı şeyin yerini söylüyorum yine bulamıyor eşim her seferinde ben gidiyorum söylediğim yerden buluyorumSagol canım bırakmadılar bugunde kanama yok ama kan aldılar bısuru serum ılaç verdıler eşım sınırımı bozuyor ıstedıklerını soyle dıyor evdeyken tek nerde onu bıle anlatıyorum ıkı gundur yıne eksık getırıyor bu erkekler nıye boyle ya
Kızlar valla
Oh canım iyi olmana sevindim. Karından su çekmelerine gerek kalmadı dimi. Bebişleri gördün mü nasıllarKızlar valla bende geçen hafta çok kotuydum ohss yüzünden karnım davul gibi hicbisey yemek istemiyordum midem bulanıyordu canım sadece tuzlu ve ekşi yemek istiyordu. Bu hafta ohss etkileri azalmaya başladı bende normal midem bulanmadan yemeye başladım tatlı da yedim. Acaba can çekmesi miydi yoksa ohss yüzünden mi yaşadım ben o mide bulantilarini ve ekşi tuzlu muhabbetini?
Birde aman Allahım nasıl bir burun bu olmayan kokuları bile alıyordum 1 haftada geçer mi yoksa psikolojik mi bende ki ya?
Yok canım doktorum tercih etmedi su çekmeyi, Allah söyletti herhalde 2 taneler mi yoksa benmki tek embriyo canım yok yarın gidicem doktora bakalım ne diycek. Ödem atmaya başladım ama sanki geçen haftaki gibi kötü değilim sadece şişkinliğim kaldı o da geçecek inşallahOh canım iyi olmana sevindim. Karından su çekmelerine gerek kalmadı dimi. Bebişleri gördün mü nasıllar
İyi iyi süper bilmem belki de bölünüp iki olmuştur yarın inşallah güzel haberler alırsın bize de verirsinYok canım doktorum tercih etmedi su çekmeyi, Allah söyletti herhalde 2 taneler mi yoksa benmki tek embriyo canım yok yarın gidicem doktora bakalım ne diycek. Ödem atmaya başladım ama sanki geçen haftaki gibi kötü değilim sadece şişkinliğim kaldı o da geçecek inşallah
Söyledim canım sulandırıcıyı kesti yarında kontrole çağırdıCanım doktoruna söyledin mi kan sulandırıcıyı kesebilir
Bugün perde aşmaya geldiler eve oldum korkusundan akşama kadar midem bulandı gecede kızartma kokusu geldi gaipten bir yerden ona bulandım Taksim'de dükkanı olan senmiydin canım şuan oraya gidiyorumHe erıge taktık 2-3gundur ekşılı hoşuma gıdıyor ama koku uzmanı oldum ben nasıl bı burun oldu benımkısı uzaktan alıyorumparfum sıktım yataga heryerı şmdıde o kalınca onun kokusuda rahatsız etmeye başladı
Geç gelışıyor olabılır üzülme guzel düşün ınşallah güzel olurMerhabalar 12.gün beta sonucum 142 14.gün sonucum 239 çıktı düşük gidiyor. Sanırım sıkıntılı olucak çok üzgünüm
Ay hıç sorma canım ya koku berbat eşım dun sogan yemış geldı çıldırdımbıde çamaşırlarımı hemen asmadı beyfendı kaldı makınede sonra astı koku gırmış pıjamada onu getırmış dün aglama krızıne gırdım pıs kokuyorum dıyeBugün perde aşmaya geldiler eve oldum korkusundan akşama kadar midem bulandı gecede kızartma kokusu geldi gaipten bir yerden ona bulandım Taksim'de dükkanı olan senmiydin canım şuan oraya gidiyorum
Evet canım bızım 2dukkqn var bırı aznavur pasajında bırıde hazzopullo pasajında gıt gez dolaş guzel yerler var taksımdedeBugün perde aşmaya geldiler eve oldum korkusundan akşama kadar midem bulandı gecede kızartma kokusu geldi gaipten bir yerden ona bulandım Taksim'de dükkanı olan senmiydin canım şuan oraya gidiyorum