2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

sebebi ne olursa olsun katlancaz artık Allah yardımcımız olsun
Amin canım yine bulantı olması güzel şey bebişin hayatta ve büyüyor bunun göstergesi. Benim bulantım hala yok bazen diyorum ne oluyor içerde gelişimi yavaş mı bulansa bir dert bulanmasa ayrı bir dert

Amin canım yine bulantı olması güzel şey bebişin hayatta ve büyüyor bunun göstergesi. Benim bulantım hala yok bazen diyorum ne oluyor içerde gelişimi yavaş mı bulansa bir dert bulanmasa ayrı bir dert
Canım inşallah büyümeye devam ederler yeter ki büyüsünler yaşadığımız süreç başından itibaren zaten zordu zorda olacak ama Allah güç veriyor gerçektenhiç öyle düşünme canım her gebelikte farklı oluyor demekki Mindamin cimde öyle söyledi yabebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah kavuşalımAminnn

Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim
Evet canım olabiliyor hatta kimileri o kadar hassas ki bhcg salgılamaya başlayınca bulantı başlıyor

Çok üzüldüm kuzum zamanı gelmedi demekki evladına kavuşmanın..rabbim en güzel zamanda kavuşturacaktır sizi canım benimkendini toparlayıp hazır hissedince tekrar dene canım benim❤

Canım doktoruna söyle kan sulandırıcıları kesebilir ve istirahat et..çok kişinin başına geliyor böyle kanamalar.. kahverengi olduğu sürece korkma
Merhaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bu durumu? Ben dün pozitifi gördüm ancak bugün kahverengi lekelenme var ve afedersiniz idrarda minik nokta gibi kan pıhtısı vardı 3 adet doktor yarın da test istedi ona göre kan sulandırıcıları keseriz dedi.

Amin canım inşallah tek dileğimiz sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak

Kan sulandırıcılar sebep olabiliyor kanamaya kuzum..doktorun gerekeni yapacaktır.. hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına

Bakalım ne diyecek canım..ultrasonla bakar yine belki kesenin durumunu görmek için

İnşallah sağlıklı güzel bir bebek olur canım benim dualarım seninle

Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…