İnşallah canım inşallahŞimdi tekrar kan verdim. Doktor artışa tekrar bakmak istedi. O kadar heyecanlıyım ki.. Sürekli dua ediyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. Ne olur yoluna girsin
Amin canımsebebi ne olursa olsun katlancaz artık Allah yardımcımız olsun
Kızlar kaşık bölgem de aşırı gaz var ama dönüp duran bir gaz yani çıkmıyor. Ağrıyor 2 Haziran transfer günümdü sizce belirti olabilir mi
Bilmiyorum ki canım çok uzun süredir böyleyimBelki gaz ağrısı değildir belirtidir canım, gaz olsa mutlaka bir şekilde ya absorbeolur ya çıkar
Canım inşallah büyümeye devam ederler yeter ki büyüsünler yaşadığımız süreç başından itibaren zaten zordu zorda olacak ama Allah güç veriyor gerçektenAmin canımyine bulantı olması güzel şey bebişin hayatta ve büyüyor bunun göstergesi. Benim bulantım hala yok bazen diyorum ne oluyor içerde gelişimi yavaş mı bulansa bir dert bulanmasa ayrı bir dert
Evet canım olabiliyor hatta kimileri o kadar hassas ki bhcg salgılamaya başlayınca bulantı başlıyorMiniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canımMindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim
Çok üzüldüm kuzum zamanı gelmedi demekki evladına kavuşmanın..rabbim en güzel zamanda kavuşturacaktır sizi canım benim
İnşallah çok güzel bir sonuç çıkar canım benim dua ediyorum senin içinŞimdi tekrar kan verdim. Doktor artışa tekrar bakmak istedi. O kadar heyecanlıyım ki.. Sürekli dua ediyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. Ne olur yoluna girsin
Canım doktoruna söyle kan sulandırıcıları kesebilir ve istirahat et..çok kişinin başına geliyor böyle kanamalar.. kahverengi olduğu sürece korkma
Çok teşekkür ederim. Hala çıkmadı bekliyorumİnşallah çok güzel bir sonuç çıkar canım benim dua ediyorum senin için
Merhaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bu durumu? Ben dün pozitifi gördüm ancak bugün kahverengi lekelenme var ve afedersiniz idrarda minik nokta gibi kan pıhtısı vardı 3 adetCanım doktoruna söyle kan sulandırıcıları kesebilir ve istirahat et..çok kişinin başına geliyor böyle kanamalar.. kahverengi olduğu sürece korkma
Amin canım inşallahCanım inşallah büyümeye devam ederler yeter ki büyüsünler yaşadığımız süreç başından itibaren zaten zordu zorda olacak ama Allah güç veriyor gerçektenhiç öyle düşünme canım her gebelikte farklı oluyor demekki Mindamin cimde öyle söyledi ya bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah kavuşalım Aminnn
Selam canım çıktı mı sonucunÇok teşekkür ederim. Hala çıkmadı bekliyorum
Çıkmadı mı canım?Çok teşekkür ederim. Hala çıkmadı bekliyorum
Kan sulandırıcılar sebep olabiliyor kanamaya kuzum..doktorun gerekeni yapacaktır.. hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağınaMerhaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bu durumu? Ben dün pozitifi gördüm ancak bugün kahverengi lekelenme var ve afedersiniz idrarda minik nokta gibi kan pıhtısı vardı 3 adetdoktor yarın da test istedi ona göre kan sulandırıcıları keseriz dedi.
Kuzum çıktı mı sonuçÇok teşekkür ederim. Hala çıkmadı bekliyorum
Selam canım çıktı mı sonucun
Kuzum çıktı mı sonuç
Şimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye.Çıkmadı mı canım?
Bakalım ne diyecek canım..ultrasonla bakar yine belki kesenin durumunu görmek içinŞimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye.
İnşallah sağlıklı güzel bir bebek olur canım benimŞimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye.
Amin amin ağzınız bal yesinKan sulandırıcılar sebep olabiliyor kanamaya kuzum..doktorun gerekeni yapacaktır.. hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına
Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canımŞimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?