Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize inşallahKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Var değil mi ? Çizginin net olmasına gerek yok yani değil mi?Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin hepimize inşallah
Yaa var tabi canım benim 8. Gün hayalet çizgi gibiydi sonra koyulaşti seninki baya görünüyor zaten.Var değil mi ? Çizginin net olmasına gerek yok yani değil mi?
29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum.bugün 10 günüm . Pazartesi test günümdü. Dayanamadım idrar testi yaptımYaa var tabi canım benim 8. Gün hayalet çizgi gibiydi sonra koyulaşti seninki baya görünüyor zaten.
Benim de 10. Gün böyle çıkmıştı kaset testte kan verin bence ama kanı 12. Gün verin erken verince gün aşırı çok vermiş oluyorsunuz. Şuan rahat olun kanda zaten görürsünüz hayırlı olsun29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum.bugün 10 günüm . Pazartesi test günümdü. Dayanamadım idrar testi yaptım
Amin inşallah senden 3 gün sonra ben de güzel bir beta haberi veririmİnşallah hayırlı haberler alırsın benim de 10 Haziran test günüm
İki günü çok önemsemiyorduk zira bebek büyürken bir haftaya kadar ileri veya geri oynuyor..normal kabul ediliyor buPeki canım 3 günlük veya 5 günlük embriyo olmasının bir ayrımı yok mu
Sağ olun. Teşekkür ederimBenim de 10. Gün böyle çıkmıştı kaset testte kan verin bence ama kanı 12. Gün verin erken verince gün aşırı çok vermiş oluyorsunuz. Şuan rahat olun kanda zaten görürsünüz hayırlı olsun
Hayır canım o degerlwr aldığımız ilaçlardan dolayı artıyor..bebeğin olduğunu gösteren tek değer var o da bhcg değeriYani E2 değeri be progesteron değerinin artması kan tahlillerinde gebeliğe mi işarettir
En iyisi ilk kalp atışını duyduğun ultrasona göre hesaplamak..orada crl diye bi ölçü var karşında haftası yazar..mesela benim kızkardeşim normal gebe kaldı son adeti 9 şubat ama crl ölçüsüne göre 19 şubat oldu, geç yumurtlama oldu çünkü..o yüzden doktorunuz söyler haftasını en doğrusu o ölçüValla canım netten hesaplama robotuna göre cuma günü 7+2 oluyorum. Aman Mindamin inciğimin hesabına göre de 6+3 oluyorum kafam karıştı.
Aminnn allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sen ne durumdasın canımAynen canım. Bakarsın gebe olarak gidersin doktoruna hayırlısı olsun hakkında inşallah
Aynen doğal siklusta doğal döngüne göre yapıldığı için son adet tarihini doğrudur..ama mesela benim adetimin 24.günündw transfer oldu, baya geç yani o yüzden ben son adet tarihini göre hesaplayamamBenim doktorum doğal siklusa göre transfer olduğum için son adet tarihine göre hesaplarız dedi benim gebeligim icin. Ama normal yumurtlama dönemine göre daha geç transfer olduysa hesaplama şekli degisiyormus
Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah baya uzun gun verdi, duyabilirsin kalp atışını belki deMerhaba arkadaşlar bende perşembe 8.günü beta 85 çıktı cumartesi 174 pazartesi 355 doktorum başka baktırma na gerek yok dedi 15 gün sonra ultrason için gel dedi sizce o zaman gittiğimizde kalp atışını da duyabilir miyiz
Belki gaz ağrısı değildir belirtidir canım, gaz olsa mutlaka bir şekilde ya absorbeolur ya çıkarKızlar kaşık bölgem de aşırı gaz var ama dönüp duran bir gaz yani çıkmıyor. Ağrıyor 2 Haziran transfer günümdü sizce belirti olabilir mi
Pozitif çıktı kuzum hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesinKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Benimde 10.gun böyle çıktı. Hayırlı olsun güzel başlangıç bence. Ben kan testi yaptırmaya 11.gun basladim benden 4 kere istediler. Son testten bir hafta on gün sonrada kese için gidebilirsin dediler. Geçmedi bir hafta yarın gidicem inşallah güzel haberler alırız hepimizKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Evet kuzum yapabilir..doktoruna söyle onu belki estrojen içeren başka bir ilaç verir sana bir de bepanthene sensitive al eczaneden onu sür yüzüneKızlar özellikle Mindamin yüzümde elmacık kemiklerinde kızarıklık şişlik ve yanma var şimdi ilaçların prospektusune baktim estrofemde nadir belirtilerde var bakarmisin bir ve pul pul yüzümde dökülmeler