2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canım dualarımız seninle
Salı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.

Kuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallah

Kuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallah
Mindamin çok amin. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Ben aslında vazgeçmiştim. Ama senin sayende tekrar motive oldum. İnşallah sende mutlu haberi alırsın bunu canı gönülden diliyorum

İnşallah tez zamanda düzelir canım. Bebişin de gelmek için direniyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn
Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erkenmaşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dedi

Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erkenmaşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dedi
Canım yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuş 3 gün önce onun etkisi olabilir mi?

Hanımlar bir sorum olucak size. Sivilce problemi yaşayan var mı aranızda? Normalde çok sivilce çıkaran biri değilim, çıkarsa da tek tek çıkar Yüzümün her yerinde ayrı bi sivilce çıktı ilaç da sadece progestan fitil kullanıyorum, normal midir yaa gecer mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…