• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canım 🤲 dualarımız seninle
Salı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.🤷‍♀️

Salı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.🤷‍♀️
Kuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallah 🤲🤲🤲

Kuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallah 🤲🤲🤲
Mindamin Mindamin çok amin. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Ben aslında vazgeçmiştim. Ama senin sayende tekrar motive oldum. İnşallah sende mutlu haberi alırsın bunu canı gönülden diliyorum 🥰😘😍

Kızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn

Eklentiler

• IMG_3845.jpeg
    IMG_3845.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 33
İnşallah tez zamanda düzelir canım. Bebişin de gelmek için direniyor 🥰 inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲

Kızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn
Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erken😍maşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲😍 bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dedi😍😍😍

Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erken😍maşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲😍 bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dedi😍😍😍
Canım yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuş 3 gün önce onun etkisi olabilir mi?

Hanımlar bir sorum olucak size. Sivilce problemi yaşayan var mı aranızda? Normalde çok sivilce çıkaran biri değilim, çıkarsa da tek tek çıkar 😂 Yüzümün her yerinde ayrı bi sivilce çıktı 🙈🙈 ilaç da sadece progestan fitil kullanıyorum, normal midir yaa gecer mi 🙄

Back