- 8 Aralık 2022
- 1.303
- 1.386
- 63
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canım dualarımız seninle
Kuzum hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah ❤yavaş yavaş düzelecektir durumun ve gebeliğinin tadını çıkaracaksınKızlar selam ben ohss li hasta anne adayıyım bugün pozitif haberi aldık Allah'ım bu sayfadaki herkese nasip etsin
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allahım kucağına almak nasip etsin inşallahKızlar selam ben ohss li hasta anne adayıyım bugün pozitif haberi aldık Allah'ım bu sayfadaki herkese nasip etsin
Kuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallahSalı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.
Mindamin çok amin. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Ben aslında vazgeçmiştim. Ama senin sayende tekrar motive oldum. İnşallah sende mutlu haberi alırsın bunu canı gönülden diliyorumKuzum şans veriyor bebeğe..rabbim ona o şansı versin ve sana bağlansın sağlıcakla kucağına gelsin inşallah
Çok sevindim gözün aydınKızlar selam ben ohss li hasta anne adayıyım bugün pozitif haberi aldık Allah'ım bu sayfadaki herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün bebişin inşallahKızlar selam ben ohss li hasta anne adayıyım bugün pozitif haberi aldık Allah'ım bu sayfadaki herkese nasip etsin
İnşallah tez zamanda düzelir canım. Bebişin de gelmek için direniyor inşallah sağlıkla kucağına alırsınSalı günü bakmıştı keseye. Kese şekli bozuktu ama içerisinde yolk kesesi oluşmuş fakat çok umut vadetmiyor demişti. Bende peki böyle olup düzelen oldu mu hiç dedim. Evet o yüzden ilaçlara devam ettiriyorum dedi. Şimdi de ilaçlara devam dedi ilave olarak progestan iğne verdi.
Bariz belli oluyor canım. Hadi hayırlı olsun dağlıkla tutunsun bebişin canımKızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn
Amin canım benim inşallah verecek rabbim bebeklerimizi kucağımızaMindamin çok amin. Sana nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Ben aslında vazgeçmiştim. Ama senin sayende tekrar motive oldum. İnşallah sende mutlu haberi alırsın bunu canı gönülden diliyorum
Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erkenmaşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dediKızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn
Canım yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuş 3 gün önce onun etkisi olabilir mi?Muhteşem kuzum benim çok erken yakaladın, çıkmazdı normalde bu kadar erkenmaşallah hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin inşallah bak belirti verdi bebiş işte annesi ben buradayım dedi
Amin canım inş 3 gün önce yarım doz çatlatma iğnesi vurulmuştum ondan olabilir miBariz belli oluyor canım. Hadi hayırlı olsun dağlıkla tutunsun bebişin canım
Benim 10unda cumartesi umarım pozitif okur hepimizin31 mayıs ta yapıldı benim pazartesi kan testi vereceğim
Yaa inşallah hepimizin olurBenim 10unda cumartesi umarım pozitif okur hepimizin
Tebrikler canım çatlatma değildir 9. Gün bu kadar etki etmez bende hep çatlatma sonrası test yaptım kalmamıştır etkisiKızlar 2 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum dayanamadım hamilelik testi yaptım bi bakınnnnnn