2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlarr günaydınnmide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün

Tamam canım teşekkür ederim. Yarın gittiğimde sorarım doktora

Evet kuzum yapabilir..doktoruna söyle onu belki estrojen içeren başka bir ilaç verir sana bir de bepanthene sensitive al eczaneden onu sür yüzüne
Tamam canım saol doktorum yarın gelinceye bakalım demiş ben sabah estrofemi ismedim akşam içeyim bari. Evelde unutmuşum icemedim daha doğrusu.

Kızlarr günaydınnmide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün
Kimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterirbunu düşünüp sabret kuzum❤

Kimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterirbunu düşünüp sabret kuzum❤
Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim

Şimdi tekrar kan verdim. Doktor artışa tekrar bakmak istedi. O kadar heyecanlıyım ki.. Sürekli dua ediyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. Ne olur yoluna girsin
Bizim minikler geriden geliyor inşallah toparlarlar canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah seninde herşey gönlünce olsun

Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim
İlaçların yan etkisi de olabilir çünkü bulantı yapıyorlar,bebişde olabilir bunu ayırt etmenin bir yolu yok sanırım

Ahh canım ya çok üzüldüm. Umutluyduk oysaki demekki vakti saati gelmemiş. Herşey Rabbimin elinde. Bir daha ki denemende inşallah sağsalim bebişlerini kucağına alırsın canım. Allah dualarını kabul etsin kucağını boş bırakmasın. İyi dileklerin için de teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…