• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlarr günaydınn🌸mide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım🤦‍♀️ yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün🥰

En iyisi ilk kalp atışını duyduğun ultrasona göre hesaplamak..orada crl diye bi ölçü var karşında haftası yazar..mesela benim kızkardeşim normal gebe kaldı son adeti 9 şubat ama crl ölçüsüne göre 19 şubat oldu, geç yumurtlama oldu çünkü..o yüzden doktorunuz söyler haftasını en doğrusu o ölçü
Tamam canım teşekkür ederim. Yarın gittiğimde sorarım doktora😊

Evet kuzum yapabilir..doktoruna söyle onu belki estrojen içeren başka bir ilaç verir sana bir de bepanthene sensitive al eczaneden onu sür yüzüne
Tamam canım saol doktorum yarın gelinceye bakalım demiş ben sabah estrofemi ismedim akşam içeyim bari. Evelde unutmuşum icemedim daha doğrusu.

Kızlarr günaydınn🌸mide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım🤦‍♀️ yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün🥰
Kimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterir😍bunu düşünüp sabret kuzum❤

Kimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterir😍bunu düşünüp sabret kuzum❤
Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin Mindamin 🥰 bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim😀😍

Şimdi tekrar kan verdim. Doktor artışa tekrar bakmak istedi. O kadar heyecanlıyım ki.. Sürekli dua ediyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. Ne olur yoluna girsin 😔
Bizim minikler geriden geliyor inşallah toparlarlar canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🌸

Selam kızlar, bugün tahlil günümdü malesef yine negatif gördüm😔 Ben elendim grubunuzdan, diliyorum ki pozitif gören herkes 9 ay sağlıkla ilerlesin ve kavuşsun yavrusuna🙏 Mindamin Mindamin
ve Karamm35 Karamm35 yorumlarda verdiğiniz moral ve destek için çok teşekkürler, gönlünüzce olsun herşey🍀
Selam kızlar, bugün tahlil günümdü malesef yine negatif gördüm😔 Ben elendim grubunuzdan, diliyorum ki pozitif gören herkes 9 ay sağlıkla ilerlesin ve kavuşsun yavrusuna🙏 Mindamin Mindamin
ve Karamm35 Karamm35 yorumlarda verdiğiniz moral ve destek için çok teşekkürler, gönlünüzce olsun her
Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah 🙏🏻seninde herşey gönlünce olsun 🌸

Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin Mindamin 🥰 bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim😀😍
İlaçların yan etkisi de olabilir çünkü bulantı yapıyorlar,bebişde olabilir bunu ayırt etmenin bir yolu yok sanırım 🙃

ve Karamm35 Karamm35 yorumlarda verdiğiniz moral ve destek için çok teşekkürler, gönlünüzce olsun herşey🍀
Ahh canım ya çok üzüldüm.😢 Umutluyduk oysaki demekki vakti saati gelmemiş. Herşey Rabbimin elinde. Bir daha ki denemende inşallah sağsalim bebişlerini kucağına alırsın canım🤲🤲🤲. Allah dualarını kabul etsin kucağını boş bırakmasın. İyi dileklerin için de teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın inşallah ❤️🤲

Back