- 19 Mayıs 2023
- 259
- 415
- 23
- 49
Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallahKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallahKızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Çok sağ olun darısı başınıza inşallahPozitif çıktı kuzum hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesin
İnşallah cnm . Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim kucağına almak nasip etsin inşallah
Tamam canım teşekkür ederim. Yarın gittiğimde sorarım doktoraEn iyisi ilk kalp atışını duyduğun ultrasona göre hesaplamak..orada crl diye bi ölçü var karşında haftası yazar..mesela benim kızkardeşim normal gebe kaldı son adeti 9 şubat ama crl ölçüsüne göre 19 şubat oldu, geç yumurtlama oldu çünkü..o yüzden doktorunuz söyler haftasını en doğrusu o ölçü
Amin inşallah canım bende yarın gidicem doktora kalp atışlarını duymaya. İnşallah bir sorun çıkmazAminnn allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sen ne durumdasın canım
Tamam canım saol doktorum yarın gelinceye bakalım demiş ben sabah estrofemi ismedim akşam içeyim bari. Evelde unutmuşum icemedim daha doğrusu.Evet kuzum yapabilir..doktoruna söyle onu belki estrojen içeren başka bir ilaç verir sana bir de bepanthene sensitive al eczaneden onu sür yüzüne
İnşallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsinAmin inşallah senden 3 gün sonra ben de güzel bir beta haberi veririm
Olsun canım bir dozdan birşey olmazTamam canım saol doktorum yarın gelinceye bakalım demiş ben sabah estrofemi ismedim akşam içeyim bari. Evelde unutmuşum icemedim daha doğrusu.
Kimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterirbunu düşünüp sabret kuzum❤Kızlarr günaydınnmide bulantıları ne zaman başlıyor bu sabah midem aşırı bulanıyor ilaçlar mi yapıyor yoksa anlayamadım yaşayaniniz var mı? 5+1 iz bugün
Miniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedimKimi gebede erken başlar kuzum..bulantı çok rahatsız etse de bebişin yerinde olduğunu gösterirbunu düşünüp sabret kuzum❤
31 mayıs ta yapıldı benim pazartesi kan testi vereceğimKızlar selam 30 mayısta transfer oldum bugün 9. Gün benimle aynı gün olann test yapan varmi aranızda
Bizim minikler geriden geliyor inşallah toparlarlar canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi tekrar kan verdim. Doktor artışa tekrar bakmak istedi. O kadar heyecanlıyım ki.. Sürekli dua ediyorum. Allahım inşallah herşey yolundadır. Ne olur yoluna girsin
Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz tez zamanda yavruna kavuşursun inşallah seninde herşey gönlünce olsun
İlaçların yan etkisi de olabilir çünkü bulantı yapıyorlar,bebişde olabilir bunu ayırt etmenin bir yolu yok sanırımMiniklerim iyi olsunlar yeter ki her türlü zorluğa katlanırız inşallah canım Mindamin bebişlerden olabilir mi bu kadar erken yada ilaçlardan mi bulanıyor acaba diye fikrinizi almak istedim
Ahh canım ya çok üzüldüm. Umutluyduk oysaki demekki vakti saati gelmemiş. Herşey Rabbimin elinde. Bir daha ki denemende inşallah sağsalim bebişlerini kucağına alırsın canım. Allah dualarını kabul etsin kucağını boş bırakmasın. İyi dileklerin için de teşekkür ederim. En kısa zamanda tekrar aramıza katılırsın inşallah
sebebi ne olursa olsun katlancaz artık Allah yardımcımız olsunİlaçların yan etkisi de olabilir çünkü bulantı yapıyorlar,bebişde olabilir bunu ayırt etmenin bir yolu yok sanırım