• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

😄sebebi ne olursa olsun katlancaz artık Allah yardımcımız olsun🤲🥰
Amin canım 🙏 yine bulantı olması güzel şey bebişin hayatta ve büyüyor bunun göstergesi. Benim bulantım hala yok bazen diyorum ne oluyor içerde gelişimi yavaş mı 🤔 bulansa bir dert bulanmasa ayrı bir dert 🥰

Amin canım 🙏 yine bulantı olması güzel şey bebişin hayatta ve büyüyor bunun göstergesi. Benim bulantım hala yok bazen diyorum ne oluyor içerde gelişimi yavaş mı 🤔 bulansa bir dert bulanmasa ayrı bir dert 🥰
Canım inşallah büyümeye devam ederler yeter ki büyüsünler yaşadığımız süreç başından itibaren zaten zordu zorda olacak ama Allah güç veriyor gerçekten🥰hiç öyle düşünme canım her gebelikte farklı oluyor demekki Mindamin Mindamin cimde öyle söyledi ya🥰bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah kavuşalım🤲Aminnn❤️

Selam kızlar, bugün tahlil günümdü malesef yine negatif gördüm😔 Ben elendim grubunuzdan, diliyorum ki pozitif gören herkes 9 ay sağlıkla ilerlesin ve kavuşsun yavrusuna🙏 Mindamin Mindamin
ve Karamm35 Karamm35 yorumlarda verdiğiniz moral ve destek için çok teşekkürler, gönlünüzce olsun herşey🍀
Çok üzüldüm kuzum zamanı gelmedi demekki evladına kavuşmanın..rabbim en güzel zamanda kavuşturacaktır sizi canım benim🤲🤲🤲kendini toparlayıp hazır hissedince tekrar dene canım benim❤

Canım doktoruna söyle kan sulandırıcıları kesebilir ve istirahat et..çok kişinin başına geliyor böyle kanamalar.. kahverengi olduğu sürece korkma
Merhaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bu durumu? Ben dün pozitifi gördüm ancak bugün kahverengi lekelenme var ve afedersiniz idrarda minik nokta gibi kan pıhtısı vardı 3 adet :( doktor yarın da test istedi ona göre kan sulandırıcıları keseriz dedi.

Canım inşallah büyümeye devam ederler yeter ki büyüsünler yaşadığımız süreç başından itibaren zaten zordu zorda olacak ama Allah güç veriyor gerçekten🥰hiç öyle düşünme canım her gebelikte farklı oluyor demekki Mindamin Mindamin cimde öyle söyledi ya🥰bebişlerimiz sağlıkla büyüsünler inşallah kavuşalım🤲Aminnn❤️
Amin canım inşallah 🤲 tek dileğimiz sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak🙏

Merhaba kan sulandırıcılar mı yapıyor bu durumu? Ben dün pozitifi gördüm ancak bugün kahverengi lekelenme var ve afedersiniz idrarda minik nokta gibi kan pıhtısı vardı 3 adet :KK43: doktor yarın da test istedi ona göre kan sulandırıcıları keseriz dedi.
Kan sulandırıcılar sebep olabiliyor kanamaya kuzum..doktorun gerekeni yapacaktır.. hayırlısıyla alacaksın bebişini kucağına🤲🤲🤲😍

Şimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye. 😞☹️🥺
Bakalım ne diyecek canım..ultrasonla bakar yine belki kesenin durumunu görmek için

Şimdi baktım. Sonuç çıktı ama yine aynı çok yavaş yükseliş var. Pazartesi 1823 tü bügün 2486 doktora attım. Yorumunu bekliyorum. Ne düşüneceğim bilmiyorum. Bir taraftan da korkuyorum. Sağlıksız bir bebek dünyaya getirmeye. 😞☹️🥺
İnşallah sağlıklı güzel bir bebek olur canım benim🤲 dualarım seninle

Bakalım canım doktorun ne diyecek. Değerine göre belki vajinal ultrasondan bakabilir keseye. İnşallah bebişin iyidir canım 🤲 dualarımız seninle

Back