• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Keşke bende senin gibi pozitif düşünebilsem ama olsaydı idrarda muhakkak cıkardı allahım nasip etmedi vardır bie hayır 😣
Aynen öyle vardır bir hayır. Vakti saati gelmemiştir. Rabbim bilir en iyi zamanını. Ama kaset test yüzünden de moral bozmak olmaz ki. Yarın beta değerin bakılır olmadıysa da üzüntünü o zaman yaşarsın. Şimdi net olmayan bir şey için üzülüp (varsa bence olabilir) bebişin de canını sıkma annesi. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah 🤲

Aynen öyle vardır bir hayır. Vakti saati gelmemiştir. Rabbim bilir en iyi zamanını. Ama kaset test yüzünden de moral bozmak olmaz ki. Yarın beta değerin bakılır olmadıysa da üzüntünü o zaman yaşarsın. Şimdi net olmayan bir şey için üzülüp (varsa bence olabilir) bebişin de canını sıkma annesi. Rabbim sağlıkla tutundursun inşallah 🤲
Teşekkür ederim güzel dileklerin için allah razı olsun inşallah yarın bir mucize olur🤲

Ben normalde transferden 2-3 gün önce çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kafam karıştı 🙃
Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım

Her doktor farklı zamanlarda uygulatıyor sanırım:) evet biraz erken oldu ama bakalım yedekte testim var pazar gününe kadar ara ara yaparım
Bende dayanamayıp hep erken test yaptım ama çatlatmanın etkisi 8 günde geçiyor senin yarım doz onu bilemiyorum ama cumartesi yapsan sonuç alırsın diye düşünüyorum

Back