2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar kaşık bölgem de aşırı gaz var ama dönüp duran bir gaz yani çıkmıyor. Ağrıyor 2 Haziran transfer günümdü sizce belirti olabilir mi

Kızlar özellikle Mindamin yüzümde elmacık kemiklerinde kızarıklık şişlik ve yanma var şimdi ilaçların prospektusune baktim estrofemde nadir belirtilerde var bakarmisin bir ve pul pul yüzümde dökülmeler

Eklentiler

• 16861987698374625160532343673174.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 46
29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum.bugün 10 günüm . Pazartesi test günümdü. Dayanamadım idrar testi yaptım
Benim de 10. Gün böyle çıkmıştı kaset testte kan verin bence ama kanı 12. Gün verin erken verince gün aşırı çok vermiş oluyorsunuz. Şuan rahat olun kanda zaten görürsünüz hayırlı olsun

Valla canım netten hesaplama robotuna göre cuma günü 7+2 oluyorum. Aman Mindamin inciğimin hesabına göre de 6+3 oluyorum kafam karıştı.
En iyisi ilk kalp atışını duyduğun ultrasona göre hesaplamak..orada crl diye bi ölçü var karşında haftası yazar..mesela benim kızkardeşim normal gebe kaldı son adeti 9 şubat ama crl ölçüsüne göre 19 şubat oldu, geç yumurtlama oldu çünkü..o yüzden doktorunuz söyler haftasını en doğrusu o ölçü

Benim doktorum doğal siklusa göre transfer olduğum için son adet tarihine göre hesaplarız dedi benim gebeligim icin. Ama normal yumurtlama dönemine göre daha geç transfer olduysa hesaplama şekli degisiyormus
Aynen doğal siklusta doğal döngüne göre yapıldığı için son adet tarihini doğrudur..ama mesela benim adetimin 24.günündw transfer oldu, baya geç yani o yüzden ben son adet tarihini göre hesaplayamam

Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah baya uzun gun verdi, duyabilirsin kalp atışını belki de

Kızlar günaydın şimdi idrar testi yaptım.sonucuma bakar mısınız?
Benimde 10.gun böyle çıktı. Hayırlı olsun güzel başlangıç bence. Ben kan testi yaptırmaya 11.gun basladim benden 4 kere istediler. Son testten bir hafta on gün sonrada kese için gidebilirsin dediler. Geçmedi bir hafta yarın gidicem inşallah güzel haberler alırız hepimiz

Evet kuzum yapabilir..doktoruna söyle onu belki estrojen içeren başka bir ilaç verir sana bir de bepanthene sensitive al eczaneden onu sür yüzüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…