Bakalım bende yarın gideceğim ne diyecek doktorumAyni durumu dün akşam yaşadım bende hemen doktoruma ulaştım konuştum oksaparı kestik dinlen tuvalet ihtiyacı haricinde kalkma dedi ayaklarımın altına iki tane yastık koyuyorum yatıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bende yarın gideceğim ne diyecek doktorumAyni durumu dün akşam yaşadım bende hemen doktoruma ulaştım konuştum oksaparı kestik dinlen tuvalet ihtiyacı haricinde kalkma dedi ayaklarımın altına iki tane yastık koyuyorum yatıyorum
Peki kilolu anne adaylarında daha geç duyulma durumu oluyor mu Mindamin6.haftada duyuluyor genelde vajinal ultrasonla bakılınca
Hayır niye olsun ki kuzum, vajinal bakıldığı sürece kilolu zayıf farketmez canımPeki kilolu anne adaylarında daha geç duyulma durumu oluyor mu Mindamin
Ay insallah o zaman bende 6 haftada kontrol oluyoe duyulmaz olsada diye korkuyodm. İlk hamileliğimde doğal olmuştu hamile kaldığım hafta covid aşısı olmuşum bilmeden gelişmedi kalbi atmadı.Hayır niye olsun ki kuzum, vajinal bakıldığı sürece kilolu zayıf farketmez canım
Allahın izniyle güzel bir tıkır tıkır tıkır tıkır dünyanın en güzel sesini duyacaksın canım benim❤sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallahAy insallah o zaman bende 6 haftada kontrol oluyoe duyulmaz olsada diye korkuyodm. İlk hamileliğimde doğal olmuştu hamile kaldığım hafta covid aşısı olmuşum bilmeden gelişmedi kalbi atmadı.
2. Tüp benek kanamam oldu kesem kaydı selvikse bozuldu vs sonra geçte olsa benek görüldü ama yine kalp yok
Bu 3. Hamileliğim buda tüp bebek kanamam yine oldu ama ötekine göre az kese düzgündü kanamaya rağmen ama yine kalbi atmayacak diye ömrümdem ömür gidiyor bir duysam bir oh ceksem
Ay evet bu sefer gördüm, 6milim annem ve eşimle gittik, minicik kalbini de gördüm... Gerçekten zaman geçmiyor ve hep stresAynen yok canım cuma günü dinlemeye gidecem inşallah. Elim şehir dışında bir kaç gündür gelince gidicez bakalım. Heyecanlıyım ama senin nasıldı bebiş büyümüş mü bebişi gördün mü
Çok teşekkür ederim inanılmaz bir duygu gerçekten... Darısı inşallah sizin başınıza, o kadar kişiye umut olmuşsunuz, artık sizinde istediğiniz gibi olacak artık herşey inşallahDinledin demi ne güzel tıkır tıkır tıkır tıkır atar❤❤❤ o kadar çok dinledim ki ve her dinleyişimde aynı heyecanı duydum, kimbilir anne olarak ne güzel bir duygu oluyor, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah ❤rabbim bana da benim bebişimin kalp atışını dinlemeyi nasip etsin
Aminn inşallah, burada evladını bekleyen bütün kardeşlerime nasip olsun inşallah ❤❤❤Çok teşekkür ederim inanılmaz bir duygu gerçekten... Darısı inşallah sizin başınıza, o kadar kişiye umut olmuşsunuz, artık sizinde istediğiniz gibi olacak artık herşey inşallah
İnşallah hayırlı haberler alırsın benim de 10 Haziran test günümİnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin canım hayırlısıyla güzel bir beta değeri görürüz inşallah
Peki canım 3 günlük veya 5 günlük embriyo olmasının bir ayrımı yok muBiz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk
Yaa biz bebemizin ne zaman kondugunu bile biliyoruz ama çok keyifli değil miHey maşallah. Bir de bize bakın
Ben sadece folik asit ve progestan fitil kullanıyorum, doktorum 8.haftaya kadar devam edelim dedi. Ondan sonrasına kontrol edip bakar heralde tamam mı devam mı diye. Şimdilik kaldı 2 haftamKızlar doktorunuz ilaçları ne zaman kesti?
Yani E2 değeri be progesteron değerinin artması kan tahlillerinde gebeliğe mi işarettirAslında kalınlaşmayı östrojen yapıyor yani estrofem, progesteron tutunmayı yapıyor
Valla canım netten hesaplama robotuna göre cuma günü 7+2 oluyorum. Aman Mindamin inciğimin hesabına göre de 6+3 oluyorum kafam karıştı.Canım cuma sen kaç günlük oluyorsun ben 5+3 oluyorum kalp atışını için erken benim değil mi?
Aynen canım erken ama vajinal bakarsa belki bir ihtimal duyabilirsiniz.Canım cuma sen kaç günlük oluyorsun ben 5+3 oluyorum kalp atışını için erken benim değil mi?
Benim doktorum doğal siklusa göre transfer olduğum için son adet tarihine göre hesaplarız dedi benim gebeligim icin. Ama normal yumurtlama dönemine göre daha geç transfer olduysa hesaplama şekli degisiyormusBiz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk
Keyifli ama aynı zaman da çok stresli daha günümüzü hesaplayamıyoruzYaa biz bebemizin ne zaman kondugunu bile biliyoruz ama çok keyifli değil mi
Olsun canım doktorun seni güvendiği birine emanet ediyor. En azından hiç Araştırma yapmak zorunda kalmadan gidersin. İyi olur inşallah evham yapmaCumartesi cuma günüde doktor randevumuz var işte. Kendi doktorumun İstanbul Anadolu yakasında bir doktor arkadaşı var ona gönderecek bakalım ama nasıl biri?