2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Hayır niye olsun ki kuzum, vajinal bakıldığı sürece kilolu zayıf farketmez canım
Ay insallah o zaman bende 6 haftada kontrol oluyoe duyulmaz olsada diye korkuyodm. İlk hamileliğimde doğal olmuştu hamile kaldığım hafta covid aşısı olmuşum bilmeden gelişmedi kalbi atmadı.
2. Tüp benek kanamam oldu kesem kaydı selvikse bozuldu vs sonra geçte olsa benek görüldü ama yine kalp yok
Bu 3. Hamileliğim buda tüp bebek kanamam yine oldu ama ötekine göre az kese düzgündü kanamaya rağmen ama yine kalbi atmayacak diye ömrümdem ömür gidiyor bir duysam bir oh ceksem

Allahın izniyle güzel bir tıkır tıkır tıkır tıkır dünyanın en güzel sesini duyacaksın canım benim❤sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah

Ay evet bu sefer gördüm, 6milim annem ve eşimle gittik, minicik kalbini de gördüm... Gerçekten zaman geçmiyor ve hep stres

Çok teşekkür ederim inanılmaz bir duygu gerçekten... Darısı inşallah sizin başınıza, o kadar kişiye umut olmuşsunuz, artık sizinde istediğiniz gibi olacak artık herşey inşallah

Çok teşekkür ederim inanılmaz bir duygu gerçekten... Darısı inşallah sizin başınıza, o kadar kişiye umut olmuşsunuz, artık sizinde istediğiniz gibi olacak artık herşey inşallah
Aminn inşallah, burada evladını bekleyen bütün kardeşlerime nasip olsun inşallah ❤❤❤

Biz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk
Benim doktorum doğal siklusa göre transfer olduğum için son adet tarihine göre hesaplarız dedi benim gebeligim icin. Ama normal yumurtlama dönemine göre daha geç transfer olduysa hesaplama şekli degisiyormus

Cumartesi cuma günüde doktor randevumuz var işte. Kendi doktorumun İstanbul Anadolu yakasında bir doktor arkadaşı var ona gönderecek bakalım ama nasıl biri?
Olsun canım doktorun seni güvendiği birine emanet ediyor. En azından hiç Araştırma yapmak zorunda kalmadan gidersin. İyi olur inşallah evham yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…