• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Iyi akşamlar kızlar dün keseyi gördüm 5+2 olmusuz bugün regl agrisi gibi ağrım oldu biraz ardından koyu kahve lekelenmem oldu ve kesildi aynı durumu yaşayan var mı
Ayni durumu dün akşam yaşadım bende hemen doktoruma ulaştım konuştum oksaparı kestik dinlen tuvalet ihtiyacı haricinde kalkma dedi ayaklarımın altına iki tane yastık koyuyorum yatıyorum😊

2 katı kadar olmasa da artışın değerli olduğunu söyledi, ben progestan dex iğne, estrofem, progestan fitil, duphaston ve oksapar kullanıyorum. Bu ilaçlara aynı şekilde devam etmemi söyledi. Artışa Cuma günü tekrar bakılacak artış olduğu sürece beklicez dedi bakalım Allah’tan ümit kesilmez🙏🏻🙏🏻
Artışın yeterli seviyede bence bir sonra ki ölçümde daha fazla artar benim ve burada bir başka arkadaşın da öyle oldu 500 lerden sonra daha iyi arttı seninde öyle olur umarım sağlıkla kavuşursun

Biz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk
Yalnız bu dediğim hesap taze transferde geçerli, donmuş embriyo transferinde transfer günleri değişiyor yani 17 ile 25 gün arasında yapılıyor o yüzden gebelik haftası ultrasona uyumlu olarak belirlense daha iyi ki ilk kalp atışını duyduğunuz ultrasondaki hafta doğrudur

O zaman benim bebiş bugün 25 günlük oluyor , yani 3+4 :) kese için 21 Haziran verildi peki kalp atışı ne zamana verilir , hemşireler hiç bişey demiyor bekletiyorlar hep :) adım adım gidiyorlar doğru olan bu ama bizler de merak ediyoruz ✨
6.haftada duyuluyor genelde vajinal ultrasonla bakılınca

Benim hiç bir yerim ağrımıyor da acayip depresif moddayım yine bugün 🙈boş gebeliğe düştüm şimdide çıkamıyorum hiç farkı da yokmuş… Haftaya Cumaya kadar işkence bu 🥲
Oyy kuzum seninki boş olsaydı artmazdı o kadar..bebişine güven canım o seninle❤ bırak daha okuma ayrıca herkeste ağrı olacak diye bir koşul yok canim benim..hayırlısıyla alacaksın kucağına bebeğini 🤲😍

2 katı kadar olmasa da artışın değerli olduğunu söyledi, ben progestan dex iğne, estrofem, progestan fitil, duphaston ve oksapar kullanıyorum. Bu ilaçlara aynı şekilde devam etmemi söyledi. Artışa Cuma günü tekrar bakılacak artış olduğu sürece beklicez dedi bakalım Allah’tan ümit kesilmez🙏🏻🙏🏻
Aynen öyle canım yüzde 60 in üzeri yeterli ki seninki de öyle..inşallah cuma günü de güzel yükselir🤲🤲🤲

Oyy kuzum seninki boş olsaydı artmazdı o kadar..bebişine güven canım o seninle❤ bırak daha okuma ayrıca herkeste ağrı olacak diye bir koşul yok canim benim..hayırlısıyla alacaksın kucağına bebeğini 🤲😍
İnşallah görünce fotoları paylaşırız hemen 🙃gerisayım başladı sende de 6 gün bile kalmadı 🙈geliyor bebeklerimizzz 👶👧

Yalnız bu dediğim hesap taze transferde geçerli, donmuş embriyo transferinde transfer günleri değişiyor yani 17 ile 25 gün arasında yapılıyor o yüzden gebelik haftası ultrasona uyumlu olarak belirlense daha iyi ki ilk kalp atışını duyduğunuz ultrasondaki hafta doğrudur
Benim hesabım doğru değil o zaman, yine hastaneye gitmeyi beklemek en dogrusu

Back