• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Arkadaşlar benim son regl tarihim 3 Mayıs , 25inde transfer oldum ve bebiş tutundu , şimdi ben nasıl hesaplama yapacağım , bebek kaç günlük ? Tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mi
Biz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk

Benim bugüne kadar bir ağrım yoktu sadece transferin ilk günleri olmuştu adet günümü geçinci zınk diye kesilmişti şimdi tekrar başladı sağlı solu batmalar bunlar normal mi?

Iyi akşamlar kızlar dün keseyi gördüm 5+2 olmusuz bugün regl agrisi gibi ağrım oldu biraz ardından koyu kahve lekelenmem oldu ve kesildi aynı durumu yaşayan var mı

Aynen 🥰 yok canım cuma günü dinlemeye gidecem inşallah. Elim şehir dışında bir kaç gündür gelince gidicez bakalım. Heyecanlıyım ama 🙈 senin nasıldı bebiş büyümüş mü bebişi gördün mü❤️
Canım cuma sen kaç günlük oluyorsun ben 5+3 oluyorum kalp atışını için erken benim değil mi?

Günaydın canım. Benim de geçen gün kalçam bacaklarım çok ağrıdı ama benimkisi vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum istemsiz kasıyorum kendimi düşündüm de ondan olmuştu.
benim yorgunluktandı galiba bugün okula gittim eve gelip dinlendim sonra tekrar çıktım çok ağrım yok aralarda hep dinlenerek günü bitirdim. çok hafif bacaklarım ağrıyo sadece dün çok kötüydüm. yormamak lazom ya da en azından fırsatlarla buldukça dinlenip tekrar öyle güne deva m etmek lazım

Günaydın kızlar 😊
Bende kese ve kalp için 15 inde gideceğim.
Yalnız şöyle bir durum var bende bir kaç gün öncesine kadar sık idrara çıkma vardı bu kesildi ve son 3 gündür hep regli olacakmışım gibi hissediyorum. Kasiklarim hep ağrıyor. Aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum ama boş gebelik kimyasal vs olabilir mi sizce ?
adet sancısı gibi ağrıyı ben oğlumda yaşadım canım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım. şu anda da adet belirtileri transferden beri devam ediyo pozitif 🥰bizde 14 ünde kese görmeye gideceğiz. güzel düşün moral bozma 🌸

Dinledin demi ne güzel tıkır tıkır tıkır tıkır atar❤❤❤😍 o kadar çok dinledim ki ve her dinleyişimde aynı heyecanı duydum, kimbilir anne olarak ne güzel bir duygu oluyor, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲❤rabbim bana da benim bebişimin kalp atışını dinlemeyi nasip etsin🤲😍
Bana da inşallah.. Hepimize…🥺

Biz tüp bebek gebelerini hesaplarken transfer tarihinden 12 gün önceye gidiyorduk ve son adet tarihini o tarih olarak kabul ediyorduk
O zaman benim bebiş bugün 25 günlük oluyor , yani 3+4 :) kese için 21 Haziran verildi peki kalp atışı ne zamana verilir , hemşireler hiç bişey demiyor bekletiyorlar hep :) adım adım gidiyorlar doğru olan bu ama bizler de merak ediyoruz ✨

Benim bugüne kadar bir ağrım yoktu sadece transferin ilk günleri olmuştu adet günümü geçinci zınk diye kesilmişti şimdi tekrar başladı sağlı solu batmalar bunlar normal mi?
Bir süre ağrı olabiliyor, rahim genişleyince ağrı yapıyor canım ilk haftalarda normal bunlar

Iyi akşamlar kızlar dün keseyi gördüm 5+2 olmusuz bugün regl agrisi gibi ağrım oldu biraz ardından koyu kahve lekelenmem oldu ve kesildi aynı durumu yaşayan var mı
Canım doktoruna söyle kan sulandırıcıları kesebilir ve istirahat et..çok kişinin başına geliyor böyle kanamalar.. kahverengi olduğu sürece korkma

Kuzum yüzde 60 artıyor, ne dedi doktorum
2 katı kadar olmasa da artışın değerli olduğunu söyledi, ben progestan dex iğne, estrofem, progestan fitil, duphaston ve oksapar kullanıyorum. Bu ilaçlara aynı şekilde devam etmemi söyledi. Artışa Cuma günü tekrar bakılacak artış olduğu sürece beklicez dedi bakalım Allah’tan ümit kesilmez🙏🏻🙏🏻

Bir süre ağrı olabiliyor, rahim genişleyince ağrı yapıyor canım ilk haftalarda normal bunlar
Benim hiç bir yerim ağrımıyor da acayip depresif moddayım yine bugün 🙈boş gebeliğe düştüm şimdide çıkamıyorum hiç farkı da yokmuş… Haftaya Cumaya kadar işkence bu 🥲

Back