• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur:KK43:
Transferimin 5.günü yatakta kitap okurken, kolum kaşındı, diğer elimle kolumu kaşıdım bi anda aynı kaşıntı hızlı bir şekilde elimin üzerine geçti... Ama yerinde durmuyor hareket ediyor... Sonra bakmamla çığlık atıp yataktan fırlamam bir oldu... Nurtopu gibi bir örümcek🕸... Küçükte değil yani... Eşim sesime geldi sağolsun yakaladı camdan attık falan... Ama birşey olmadı... Bugün kalp sesini duyduk hatta... Korkmayın, bir doktor öyle ufak şeylerle gidecekse bebek zaten durmaz diyordu...

Ya olur mu öyle şey daha neler 😄 ben transfer gününden beri evimin tüm işini eğilmeli kalkmalı kendim görüyorum avm de fink atıyorm kıyafetler deniyorum 😄 korkmayla bebeğe ne olacak harekette iyidir hiç korkmahın
Baya stres yaptım nerden girdi diye o yüzden korktum ama içimi rahatlattınız 😊

Transferimin 5.günü yatakta kitap okurken, kolum kaşındı, diğer elimle kolumu kaşıdım bi anda aynı kaşıntı hızlı bir şekilde elimin üzerine geçti... Ama yerinde durmuyor hareket ediyor... Sonra bakmamla çığlık atıp yataktan fırlamam bir oldu... Nurtopu gibi bir örümcek🕸... Küçükte değil yani... Eşim sesime geldi sağolsun yakaladı camdan attık falan... Ama birşey olmadı... Bugün kalp sesini duyduk hatta... Korkmayın, bir doktor öyle ufak şeylerle gidecekse bebek zaten durmaz diyordu...
Doğru diyorsun canım durmazsa durmaz işte korkuyor ve en kötüsü kendisini suçluyor insan

Ya olur mu öyle şey daha neler 😄 ben transfer gününden beri evimin tüm işini eğilmeli kalkmalı kendim görüyorum avm de fink atıyorm kıyafetler deniyorum 😄 korkmayla bebeğe ne olacak harekette iyidir hiç korkmahın
😂😂 Maşallah sizee... Ama yine de dikkat edin, aynı sizin gibiydim bende 10 gün önceye kadar.. Önce kendimi çok yormadan geziyordum avm, yürüyüşler... Sonra baktım bişi olmuyo, evi temizledim, lavabo, klozet ovdum eğildim kalktım, 1 saat sonra kanamam oldu, sonra doktor 10 gün yatış verdi... Belki alakası yoktur ama çok kendini yorma dedi... Sizde yine de kendinizi yormayın çok eğilme kalkma biraz sıkıntılı sanırım... Daha bugün yürüyüş ve dışarı çıkma iznimi aldım ☺️

😂😂 Maşallah sizee... Ama yine de dikkat edin, aynı sizin gibiydim bende 10 gün önceye kadar.. Önce kendimi çok yormadan geziyordum avm, yürüyüşler... Sonra baktım bişi olmuyo, evi temizledim, lavabo, klozet ovdum eğildim kalktım, 1 saat sonra kanamam oldu, sonra doktor 10 gün yatış verdi... Belki alakası yoktur ama çok kendini yorma dedi... Sizde yine de kendinizi yormayın çok eğilme kalkma biraz sıkıntılı sanırım... Daha bugün yürüyüş ve dışarı çıkma iznimi aldım ☺️
Aynen benim de öyle valla. Zaten senle aynı şeyleri yaşadık canım 😊 Hafta sonu tam bir temizlik yapmıştım ki pazartesi kanamam olmuştu 10 gündür yatmış maalesef. Aslında o kadar yormasak kendimizi daha iyiymiş 😊

Hayırlısı hakkımızda beni şimdiden aşırı stres bastı, kararımıza bırakmaları bazı şeyleri biraz yorucu oluyor. Nasip olursa belki bende iki transfer yaptırırım. Senden bi cesaret. Benim de yaşım 41 olmak üzere 🙈
Ben 42 olucam temmuzda ve 4.transferim oldu bu, hiç vazgeçmedim, inanıyorum ki rabbim beni evladıma kavuşturacak🤲 sakın denemekten vazgeçme..benim 49 yaşındaki ablam eşimin kuzeni 9.denemesinde evladina kavuştu, 4 aylık oldu oğlu..hep bu gelsin aklına canım benim😍

Kızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur:KK43:
Yoknkuzum olmamıştır korkma, çok hareketsiz kalmamak gerek zaten hareket dolaşımı hızlandırır..ilaçlat evini sıcaklar gelince böcekler bastı..benim de aklımdan geçiyordun var mı sancı belirti birşey

Kiloda mı almamışlar benim kuzenimde 5 ay farketmemiş regl düzensizmiş zaten ilk aylar çok kiloda alınmıyor direk yarışa ortadan başladı bizde yarış öncesi antremanlar koş koş koş koş
Bir tanesi sürekli spor yapıyormuş. Hiç kilo almamış hatta 51 kiloya düşmüş. 2700 gr çocuk doğurmuş. Diğerleri de kilo alıyorlar ama hamile olduklarını bilmedikleri için düzensiz beslenmeye yoruyorlar. Bir de Amerikalılar zaten iriler o yüzden de pek farketmiyorlar

Ahh canım ya. Geçecek inşallah unutup gideceğiz bunları. Doktorundan ilaç istedin mi. Senin bir de ikizler olunca vücut daha fazla reaksiyon gösteriyordur muhtemelen. Allah yardımcın olsun canım 🤲
Yok geçen senede ılaç vermedı ama daha azdı bulantı ama bu sefer şmdı tost yedım kaşar kokuyorum resmen ya 10defa elımı yuzumu yıkadım eşım alışırsın dıyor bıde aşırı kokulara hassasım dün hastanede mılletın kokusunu 10metreden alıyordum😂😂

Koku demeyin bana bugün asansörde kusuyordum parfüm ve sigara kokusundan inşallah hamileyimdir. Yoksa progesteronmu yapıyor bulanti
İnşallah öylesindir canım, inşallah tutunmuştur bebişin🤲😍 ama benim de arada bulanıyor, ilaçlar da yapıyor bazan

Aynen benim de öyle valla. Zaten senle aynı şeyleri yaşadık canım 😊 Hafta sonu tam bir temizlik yapmıştım ki pazartesi kanamam olmuştu 10 gündür yatmış maalesef. Aslında o kadar yormasak kendimizi daha iyiymiş 😊
Evet gerçekten herşey aynı ilerliyor bizim... Kedi sevgimiz bile benziyor bak 😂😂Kalp atışını geçenlerde dinledin sen değil mi kontrole gidince? Benim bugündü.

Evet gerçekten herşey aynı ilerliyor bizim... Kedi sevgimiz bile benziyor bak 😂😂Kalp atışını geçenlerde dinledin sen değil mi kontrole gidince? Benim bugündü.
Dinledin demi ne güzel tıkır tıkır tıkır tıkır atar❤❤❤😍 o kadar çok dinledim ki ve her dinleyişimde aynı heyecanı duydum, kimbilir anne olarak ne güzel bir duygu oluyor, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah 🤲❤rabbim bana da benim bebişimin kalp atışını dinlemeyi nasip etsin🤲😍

Aynen 🥰 yok canım cuma günü dinlemeye gidecem inşallah. Elim şehir dışında bir kaç gündür gelince gidicez bakalım. Heyecanlıyım ama 🙈 senin nasıldı bebiş büyümüş mü bebişi gördün mü❤️

Arkadaşlar benim son regl tarihim 3 Mayıs , 25inde transfer oldum ve bebiş tutundu , şimdi ben nasıl hesaplama yapacağım , bebek kaç günlük ? Tavsiye edeceğiniz bir uygulama var mi

Back