• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Olsun kuzum üzülme bunun için, rabbimin bir olanı vardır belki bu adette başlasaydın az yumurta olacaktı, pozitif düşün canım Allah en hayırlısını verir bunu unutma nitekim ilahi planın bir parçasıyız..inşallah ilk denemende bebişini kucağına alırsın🤲🤲🤲🥰
İnşallah kuzum bende bu ay hayıt suyuna devam edicem geçen ay 20 gün sabah akşam içtim etkisini gördüm adetim benim aşırı sancılı geçer beni maffeder ama bu adetimde hiç ağrı sancı çekmedim şimdi yarın içmeye başlıcam tekrat belki bi umut bu ayda hamilelik için işe yarar 🙏🥺

Haklısın kuzum tam ümitliydim bu ay gidicez diye aksilik çıktı benim doktorum yakında değil 1buçuk saatlik yolu var bende telefonla aradım söyledim bu ay gelemiş sıradaki adete kaldı diye oda aynısını üzülme folik asit kullan bu ay yumurtlamanı takip et dedi belki gebe kalıp gelirsin dedi olmazsa suradaki adetinde nasipse bekliyorum dedi
Aynen canım. Bakarsın gebe olarak gidersin doktoruna 🥰 hayırlısı olsun hakkında inşallah 🤲

Ay arkadaşlar size bir itirafta bulunacağım. Boş zamanlarımda bana umut olsun diye TLC kanalında Hamile olduğumu bilmiyordum diye bir program vardı. Youtube dan açıp onu izliyorum. İnsanlar 9 ay boyunca hamileliğini anlamıyorlar ve birden doğum yapıyorlar. Ve hepside düzenli adet görüyordum diyor. Yani Rabbim dilerse adet görecekte doğuruyorsun 😂😊🥲
Aynen öyle🤣

Mindamin Mindamin canımcım selamlar bugün embriyolarımın beşinci günü akşama doğru dondurulacaklar fakat sana da sormaj istediğim bir konu var. Dört embriyomdan bir tanesi 2ab kalitede, iki tanesi ortablast 4.sünü marula yarına kadar o bekleyecekmiş. Şimdi sorum biyopsi 2ab ve orta kalitedekilere yapabiliriz dedi dr um fakat 2 ab ye yapalım akşamı bekleyip bir daha değerlendirelim dedi bilemedim. Senin 10 yıllık gözlemin tecrübenden yola çıkarak yorumun ne olur?
Benim naçizane yorumum şu ki eğer olacaksa bozuk denilen 2.gün embriyosundan da oluyor..kalitelerine çok takılma..ne 5aa kalitede 5.gün embriyoları tutmadı ama 2.gün bozuk denen embriyolar tuttu..Allah nasip edecekse harfe sayıya bakmıyor zira bozuk denen embriyo bile rahme girince kendini tamamlayıp onarıp sapasağlam nurtopu gibi bebiş olabiliyor canım..şahsen görmüşümdür

Kızlar benim sonuçlar da şöyle
3 Haziran 208
5 Haziran 369
7 Haziran 589

Ay öyle bi durumdayım ki ne sevinebiliyorum ne bişey😔daha doktorla görüşemedim ama 2 katı artmadığı için hep umutsuz davranış sergiliyolar. Ne olcak bakalım
Kuzum yüzde 60 artıyor, ne dedi doktorum

Benim naçizane yorumum şu ki eğer olacaksa bozuk denilen 2.gün embriyosundan da oluyor..kalitelerine çok takılma..ne 5aa kalitede 5.gün embriyoları tutmadı ama 2.gün bozuk denen embriyolar tuttu..Allah nasip edecekse harfe sayıya bakmıyor zira bozuk denen embriyo bile rahme girince kendini tamamlayıp onarıp sapasağlam nurtopu gibi bebiş olabiliyor canım..şahsen görmüşümdür
Çok teşekkür ederim. Biraz önce embriyolog aradı üçüde 2ab seviyesine ulaşmış ve biyopsi için örnek alınmış. Yapsak mı etsek mi diye düşünürken almışlar. Lab a gönderilecekmiş kalakaldım. Ben hiç dokunulmasa acaba diye düşünürken alınmış bile örnek.

Erken gebelik testi 5.gün tek embriyo silik çizgi çıkması normal mi? Transferden sonraki 7.gün. Koyu mu olması gerekiyordu?
Yok kuzum benim erken dönemde hep silik çıkar, çünkü beta daha yeni yeni idrara geçiyordur bir kere silik görmüşsen oldu bu iş demektir😅hayirlı olsun sağlıcakla ilerlesin🤲🤲🤲😍

Kızlar ben çok kötüyüm yuruyemiyorum nefes alamıyorum hafif ohss ama karin bölgem çok sis çok agriyo nefes aldıkça batıyo. Hayırlısıyla kalp atışını duyunca gececekmis inşallah pozitif olur da bunca şeye değer 🙏🏻🙏🏻😢
Amin canım benim yat istirahat et kuzum elinden gelen bu şu anda..inşallah çabucak geçer 🤲

Çok teşekkür ederim. Biraz önce embriyolog aradı üçüde 2ab seviyesine ulaşmış ve biyopsi için örnek alınmış. Yapsak mı etsek mi diye düşünürken almışlar. Lab a gönderilecekmiş kalakaldım. Ben hiç dokunulmasa acaba diye düşünürken alınmış bile örnek.
Hadi hayırlısı canım benim inşallah ilk denemede bebişine kavuşursun🤲🤲🤲

Kızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur:(

Kızlar selam dün geceden beri sinirlerim bozuk dün gece evde böcek gördüm çığlık attım elim ayağım titredi çünkü büyüktü ve fobim var. İnş bebeğe bişey olmamıştır. Bugün de sabahtan beri çok eğilip çömeldim sizce çok hareket etmekten veya korkmaktan bişey olmuş mudur:KK43:
Ya olur mu öyle şey daha neler 😄 ben transfer gününden beri evimin tüm işini eğilmeli kalkmalı kendim görüyorum avm de fink atıyorm kıyafetler deniyorum 😄 korkmayla bebeğe ne olacak harekette iyidir hiç korkmahın

Back