- 15 Ekim 2022
- 2.658
- 2.891
- 63
- 44
Bazan çok nadir öyle de oluyor, mono koryonik mono amniotik diyorlar ona ama biraz riskli bir durum oluşturuyor..kimsenin başına böyle birşey gelmesin inşallahBende öyle sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazan çok nadir öyle de oluyor, mono koryonik mono amniotik diyorlar ona ama biraz riskli bir durum oluşturuyor..kimsenin başına böyle birşey gelmesin inşallahBende öyle sanıyordum
yok sabah aç karnına ile başlayıp akşama kadar bir döngü sadece ilaç değildir çünkü transferden beri hepsini kullanıyorum bugün çok oldu bu ağrı. transferden sonra başladı ağrı hep vardı ama bugün şiddetli oldu. kaç gündür oğlum eve kapandı vicdan azabı yaptım çocuğu hiç çıkarmadım diye dışarı çıktık ondan mı bilmiyorım inşallah düşük falan değildir .Hepsini birden içmiyorsun değil mi haplar arasına biraz zaman bırak 15dk gibi. kötü bişey yoktur umarım
Hayırlısıyla göreceksin inşallahkızlar
23 mayıs da transfer oldum 14 hazirandan kese görmek için çağırdılar. inşallah görebiliriz.
anca bir uzandım inşallah ilaçlardandırOnlar yapıyordur canım bugün bence uzan hiç bişey yapma
Merak etme canım ondandır bol su iç dinlenanca bir uzandım inşallah ilaçlardandır
Çokvayakta kalma canım ağrı olabiliyor..kızkardeşim 14 haftalık gebe bana kızıyor çok ayakta kalıncakendisinin hep sancısı olmuşkızlar aranızda bacakları ve kasıkları ağrıyan var mı ? benim bildiğin adet öncesi ağrı gibi ağrım var. geçmiyor da bugün biraz fazla ayakta kaldım sanki daha çok ağrıdı
Benim 3 hafta oldu, keseyi gördüm belirti olması gibi olmaması da normal. Benim karın ağrım oluyordu hala devam ediyor arada. Bir de birer kez pembe ve kahverengi akıntım olmuştu. Onun dışında pek belirtim olmadı benim de normal adet öncesi dönemimdeki gibiyimCanım kaçıcı günündesin transferinin ben 4.günümdeyim de şey soracaktım hani biz ilaç kullanmıyoruz ya acaba yan etki olmadığı için belirti mi olmuyor. Bnm hiç belirtim yok sende durum nasıldı?
Allah korusun uzan dinlen bugün ,dinlenmek iyi geliyor bazen bende bugün 4 saat araba kullandım İstanbul trafiğinde baktım azıcık pembelik var yaptım progestanı kesildi hemen birazdanda uyutur beniHepsini birden içmiyorsun değil mi haplar arasına biraz zaman bırak 15dk gibi. kötü bişey yoktur umarım
yok sabah aç karnına ile başlayıp akşama kadar bir döngü sadece ilaç değildir çünkü transferden beri hepsini kullanıyorum bugün çok oldu bu ağrı. transferden sonra başladı ağrı hep vardı ama bugün şiddetli oldu. kaç gündür oğlum eve kapandı vicdan azabı yaptım çocuğu hiç çıkarmadım diye dışarı çıktık ondan mı bilmiyorım inşallah düşük falan değildir .
Canım zaten günlük 15 adet progestan kapsül alıyorum 100 mg lık alttan ve ağızdan aynen devam dedi. Artırmadı. Bu arada merak ettim. Sağlık sektöründe misinAslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Ben 15 Mayısta transfer oldum, dün gördük yaklaşık gebeliğin 5.haftasina denk geliyorKese kaçıncı günde görülüyor ?
Ayyy ne güzel beraber hamiş hamiş gezersinizÇokvayakta kalma canım ağrı olabiliyor..kızkardeşim 14 haftalık gebe bana kızıyor çok ayakta kalıncakendisinin hep sancısı olmuş
Canım hayırlısı, rabbim bebeğinin doğum saatini belirledi ve o bu saat değil..bize düşen o saati bulmak yani denemek..inşallah en güzel zamanda bebeğini kucağına alacaksınselam arkadaşlar
benim sonuç negatif maalesef, inşallah sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur :)
Kesin söylerdi doktorlar gizlemez emin olBenim doktorum acayip yoğundu 2 dakika gördüm görmedim bana hiç yorum yapmadı kese şöyle böyle diye ama sorun olsa moralimi bozmak için kesin söylerdi herhalde
Evet evet baştacımız kendisi,pozitif yükleyicimiz aynı zamanda eski bir tüp bebek hemşiresiCanım zaten günlük 15 adet progestan kapsül alıyorum 100 mg lık alttan ve ağızdan aynen devam dedi. Artırmadı. Bu arada merak ettim. Sağlık sektöründe misin
Hepinize çok teşekkür ederim. Öncelikle de Mindamin den benimde ne bileyim içimde bir umut belirdi. Vazgeçmeyeceğim bebeğimden ve onunda vazgeçmesine izin vermeyeceğimBen hep senden yana umutlu hissediyorum. Olacak bu sefer bence bebek de direniyor hem. Mindamin o kadar güzel anlatmış ki bence de bağ kurmalısın. Dualarımız seninle Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sanırım bugün çok ayakta kaldım. evde olunca daha çok ayakta kalıyorum gerçekten çalışmak dinlenmek benim için. saf hibi şurayı toplayayım burayı düzelteyim bir hava alalım dışarıda dedim . yemek yap et inşallah yorgunlıktandırÇokvayakta kalma canım ağrı olabiliyor..kızkardeşim 14 haftalık gebe bana kızıyor çok ayakta kalıncakendisinin hep sancısı olmuş
dimi özellikle benim canım güleryüzlü,tatlı ama hep en kötüye hazırlayan canım doktorumsa bence de söylerdi…Kesin söylerdi doktorlar gizlemez emin ol
progestan fitil mi sizin benim hap gibi bir fitil. ben erken alayım.Allah korusun uzan dinlen bugün ,dinlenmek iyi geliyor bazen bende bugün 4 saat araba kullandım İstanbul trafiğinde baktım azıcık pembelik var yaptım progestanı kesildi hemen birazdanda uyutur beni
İşte bu güçlü anneHepinize çok teşekkür ederim. Öncelikle de Mindamin den benimde ne bileyim içimde bir umut belirdi. Vazgeçmeyeceğim bebeğimden ve onunda vazgeçmesine izin vermeyeceğim
Kesin söylerdi doktorlar gizlemezBenim doktorum acayip yoğundu 2 dakika gördüm görmedim bana hiç yorum yapmadı kese şöyle böyle diye ama sorun olsa moralimi bozmak için kesin söylerdi herhalde
Ben kullanıyorum..estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde 3 kez hem de ağızdan günde iki kez, oksapar, coraspin, folik asit, vitamin, omega3, prolutan iğne 3 günde bir, prednol kullanıyorumbenim de mi öyle acaba. benim doktorum çok ilaç veriyor. estrofemi günde 6 tane içiyorum. coraspriin, kan ilacı , değişik ikili ogamy mi ne vitamin . günde bir ocspar. sabah akşam da purolutex iğne . bir de sabah akşam fitil var progestan gibi bir şey . bu kadar ilaç kullanıyor mısınız ölğyorum ben bacaklarımın ve kasıjlaeımın ağrısından