• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

selam arkadaşlar
benim sonuç negatif maalesef, inşallah sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur :)
Selam birçoğumuz negatifleri gördük zor ama zamanı değilmiş..dondurulmuş embriyon vardır umarım herşey daha kolay olur bebeğine de kavuşursun 🙏🏻

Kesinlikle öyle belirti diye sorulanların hepsi ilaçlardan 😝
benim de mi öyle acaba. benim doktorum çok ilaç veriyor. estrofemi günde 6 tane içiyorum. coraspriin, kan ilacı , değişik ikili ogamy mi ne vitamin . günde bir ocspar. sabah akşam da purolutex iğne . bir de sabah akşam fitil var progestan gibi bir şey . bu kadar ilaç kullanıyor mısınız ölğyorum ben bacaklarımın ve kasıjlaeımın ağrısından

benim de mi öyle acaba. benim doktorum çok ilaç veriyor. estrofemi günde 6 tane içiyorum. coraspriin, kan ilacı , değişik ikili ogamy mi ne vitamin . günde bir ocspar. sabah akşam da purolutex iğne . bir de sabah akşam fitil var progestan gibi bir şey . bu kadar ilaç kullanıyor mısınız ölğyorum ben bacaklarımın ve kasıjlaeımın ağrısından
oğlumdayken başka doktora gidiyorduk sadece ocsapar fitil ve gün de üç tane edtrofem bardı

selam arkadaşlar
benim sonuç negatif maalesef, inşallah sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur :)
en kısa zamanda allah hayırlı evlat nasip etsin. üzmeyin kendinizi lütfen. Pes etmeyin Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın. Benim üçüncü de oldu. inşallah bir dahakine tutunur dağlıkla

selam arkadaşlar
Canım çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardır. Vakti zamanı geldiğinde olacak inşallah. Hiç birimiz bilmiyoruz olup olmayacağını bekliyoruz 😔

progestan ve etrofem hormon ilaçları bu ikisi yan etki yapıyor bacak ağrısı yapar mı onu bilemedim ama 🙈çoğu kişi bunları artı kan sulandırıcı artı vitamin kullanıyor benim gibi yaramaz değilse tabi 🙈estrofeme iyi dayanıyorsun 6 tane 😂

Aa ben çift yumurta ikizleri ayrı keselerde, tek yumurta ikizleri aynı kesede sanıyordum 🙈🙈
Aslında mono koryonik mono amniotik olanlar da var ama çok nadir ve biraz sıkıntılı bir gebelik oluyor..hani duydunuz mu bilmiyorum ikiden ikize transfüzyon olayı oluşuyor riskli bir durum..ben 10 yıllık tecrübemde 4-5 tane görmüşümdür

Aynı ilaçları kullanmışsın da Şuan dozları artmış her doktorun yöntemi farklı oluyor. dozu arttığı için fazla rahatsız olman normal bence
evet dozu çok fazla git gide mi rahatsız ediyor bilmiyorum ama bacaklarımı hissetmiyor gibi ağrıyor inşallah ilaçların yan etkisidir 😔 kötü bir şey değildir

Canım kaçıcı günündesin transferinin ben 4.günümdeyim de şey soracaktım hani biz ilaç kullanmıyoruz ya acaba yan etki olmadığı için belirti mi olmuyor. Bnm hiç belirtim yok sende durum nasıldı?
Aynen öyle kuzum..ilaçlar belirti gibi etkiler yapıyor vücutta ama herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı..mesela bende progesteron şişkinlik ve uyku hali yapıyor ama transferden önce de vardı bunlar..o yüzden onları belirti diye saymıyorum

Aynen öyle kuzum..ilaçlar belirti gibi etkiler yapıyor vücutta ama herkesin ilaçlara verdiği tepki farklı..mesela bende progesteron şişkinlik ve uyku hali yapıyor ama transferden önce de vardı bunlar..o yüzden onları belirti diye saymıyorum
Anladım canım ben Progesteronu fitil olarak kullandığım için o belirtilerde yok bende bi de normal hayatına geri döndün ya ev işi falan yapıyor musun

Progestana dün başladım karnım nasıl gergin çatlamak üzereyim iğne bile batmıyooor

Back