• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

benim de mi öyle acaba. benim doktorum çok ilaç veriyor. estrofemi günde 6 tane içiyorum. coraspriin, kan ilacı , değişik ikili ogamy mi ne vitamin . günde bir ocspar. sabah akşam da purolutex iğne . bir de sabah akşam fitil var progestan gibi bir şey . bu kadar ilaç kullanıyor mısınız ölğyorum ben bacaklarımın ve kasıjlaeımın ağrısından
Ama benim ağrım yok

progestan fitil mi sizin benim hap gibi bir fitil. ben erken alayım.
fazla abarttım ben de normale dönme işini galiba
Ben biraz rahat birisiyim en çok normale dönen benimdir burda herhalde 😂ama ağrım sızım yok olsaydı dinlenirdim ağrınız olunca yormayın tabiki kendinizi….benim progestan kalçadan var bir de göbekte iğne olarak yani ikisi de

Kesin söylerdi doktorlar gizlemez

Ben kullanıyorum..estrofem sabah 2 akşam 2, progestan fitil günde 3 kez hem de ağızdan günde iki kez, oksapar, coraspin, folik asit, vitamin, omega3, prolutan iğne 3 günde bir, prednol kullanıyorum
sizin ilaçlarınız benimkinden de çokmuş bir ben bu kadar kullanıyorum sanıyordum. ayakta kalmaktan galiba bu kadar ağrıdı bilmiyorım biraz daha bekleyip olmazsa yarın bir doktora giderim. kanama falan yok şükür sadece bacaklarımın ağrısı şiddetlendi.
oğlumda da transfer sonrası bacaklarım ağrırdı hatırlıyorum ama şimdi şiddetli bir ağrı ağrı kesici de almak istemedi m

Kuzum doktorunla konuşsaydın, bulantı zamanları veriyorlar rapor
10 gündür raporluydum ya iş yerinde sıkıntı olacak diye korkuyorum. Son iki gün çünkü sonra zaten uzaktan çalışabileceğim. O nedenle dayanayım istiyorum ama yarın bir doktora soracağım

Bebis ihtiyacı olanı alır sen hiç merak etme. Sen kendin güçsüz kalmamaya dikkat et sadece 🤍
Teşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın :(

sizin ilaçlarınız benimkinden de çokmuş bir ben bu kadar kullanıyorum sanıyordum. ayakta kalmaktan galiba bu kadar ağrıdı bilmiyorım biraz daha bekleyip olmazsa yarın bir doktora giderim. kanama falan yok şükür sadece bacaklarımın ağrısı şiddetlendi.
oğlumda da transfer sonrası bacaklarım ağrırdı hatırlıyorum ama şimdi şiddetli bir ağrı ağrı kesici de almak istemedi m
O kadar ağrın varsa boşuna eziyet etme kendine bence parol içebiliyoruz

Ben biraz rahat birisiyim en çok normale dönen benimdir burda herhalde 😂ama ağrım sızım yok olsaydı dinlenirdim ağrınız olunca yormayın tabiki kendinizi….benim progestan kalçadan var bir de göbekte iğne olarak yani ikisi de
ben de istemsiz dönmek zorunda kalıyorum evde çpcık olunca . bir de çok yatarak düzeleceğine inanmıyorum açıkçası. evde full yatıp hep negatifi görüyordum. oğlumda normale erken dönmüştüm sağlıkla geldi şükür. yiyecek ekmeği olanın önüne geçilmiyor geliyor tabii ki ama işte yine de bir daha bu kadar yormam kendimi 😂😂

Teşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın :KK43:
Betahcg hızlı artışı buna sebep olabiliyor çoğu kişide 12 haftada bitiyor bulantılar tabi doğuma kadar sürenlerde var ama dediğiniz gibi bebiş olsun ona da katlanılır

ben de istemsiz dönmek zorunda kalıyorum evde çpcık olunca . bir de çok yatarak düzeleceğine inanmıyorum açıkçası. evde full yatıp hep negatifi görüyordum. oğlumda normale erken dönmüştüm sağlıkla geldi şükür. yiyecek ekmeği olanın önüne geçilmiyor geliyor tabii ki ama işte yine de bir daha bu kadar yormam kendimi 😂😂
Bende öyle düşünüyorum geleceği varsa gelir tutunmuş sağlıklı bebeği biz ne yaparsak düşüremeyiz zaten … o işler öyle kolay değil tabi çok ekstrem durumlar olabilir. O zaman yatarsın o ayrı

Allah korusun uzan dinlen bugün ,dinlenmek iyi geliyor bazen bende bugün 4 saat araba kullandım İstanbul trafiğinde baktım azıcık pembelik var yaptım progestanı kesildi hemen birazdanda uyutur beni 🙈
Ben de demin içtim progestan, zor görüyorum..eşim de yok biri beni yatağa taşısa veya burda yatayım en iyisi gözlerimi zor açıyorum

Ben de demin içtim progestan, zor görüyorum..eşim de yok biri beni yatağa taşısa veya burda yatayım en iyisi gözlerimi zor açıyorum
Hahaha bende aynı dizileri bile izleyemeden bayılıyorum üstüne örtü al kıvrıl sende.. yarın görüşürüz bende biraz tv bakıp uyuyım 😘

Canım zaten günlük 15 adet progestan kapsül alıyorum 100 mg lık alttan ve ağızdan aynen devam dedi. Artırmadı. Bu arada merak ettim. Sağlık sektöründe misin
Evet canım hemşireyim, bir tüp bebek ünitesi kurdum bir hocamla ve orada 10 yıl çalıştım..sonra doktoraya başlayınca okula gitmek zorunda kaldım ve nöbetli bir yere geçmek zorunda kaldım..3 yıldır ayrıldım oradan..söylemesi ayıp nacizane bilgim oradan, çok iyi bir prof ile çalıştım

Back