• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar transfer süreci ilaçsız doğal siklus olan kimler var?

Tebrik ederim transfer gününün üzerine kac gün ekleyerek buluyorsunuz haftanizi.
Teşekkür ederimm😊önceki kontrolümde doktorum söylemişti bana bende takip ediyorum ama adet günümü takip ettigim bir program vardı orda da aynı gün sayısını verdi son adet gününden hesaplıyor sanırım

Tek yumurta ikizi şöyle olur, embriyo yerleşmeden önce ikiye bölünüp iki ayrı embriyo oluyor sonra herkes kendi yoluna gidiyor ve keseleri de ayrı oluyor, iki plasenta oluşuyor yani..dolayısıyla ilk ultrasonda görünüyor ama tek embriyo konmuş ve çift kese varsa tek yumurta ikizi diyebilirsin, iki embriyo koymuşsa emin olmazsın belki ikisi de tutmuştur, ya da biri tutunmaz ve diğeri ikiye bölünüp iki kese oluşturursada ancak doğumda anlarsın tek yumurta ikizi olduğunu
Aa ben çift yumurta ikizleri ayrı keselerde, tek yumurta ikizleri aynı kesede sanıyordum 🙈🙈

Merhaba Mindamin Mindamin bugün doktora gittim. Keseyi gördük hatta içerisinde yolk kesesi de oluşmuş. Fakat kese çok düzgün değil. Endometyum ve rahim duvarı da yeterli kalınlıkta değilmiş. Tüm bunlara rağmen biraz daha bekleyelim dedi. Çok küçük bir ihtimalde olsa toparlaya bilir dedi. Artışta düşüş olmazsa çok çok küçük ihtimal düzelme şansı olabilir dedi. Ama sanırım bu mucize gibi bişey. Peki bu durumda olup düzelen hastalarınız oldu mu hiç dedim. Olmasa bekleyelim demem zaten dedi. Yani umut dünyası. Burada ki tüm arkadaşlardan ricam. Şu durumda hepimizin birbirimize yaptığı duaların kabul olacağı düşüncesindeyim. Ne olur birbirimize dua edelim. Birde korktuğun şey böyle bir hamilelik devam ederse özürlü yada dowmlu olma ihtimali var mı dedim. Hayır bu durum onu belirlemez dedi. Yine bir bilinmezlik içerisine hapsedildim. Ama hayırlısı bakalım. Azda olsa umut var ona tutunuyorum. 😔
Ben hep senden yana umutlu hissediyorum. Olacak bu sefer bence bebek de direniyor hem. Mindamin Mindamin o kadar güzel anlatmış ki bence de bağ kurmalısın. Dualarımız seninle 🤲 Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

kızlar aranızda bacakları ve kasıkları ağrıyan var mı ? benim bildiğin adet öncesi ağrı gibi ağrım var. geçmiyor da bugün biraz fazla ayakta kaldım sanki daha çok ağrıdı

Aslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Benim doktorum acayip yoğundu 2 dakika gördüm görmedim bana hiç yorum yapmadı kese şöyle böyle diye ama sorun olsa moralimi bozmak için kesin söylerdi herhalde 🫣

Back