• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

sanırım bugün çok ayakta kaldım. evde olunca daha çok ayakta kalıyorum gerçekten çalışmak dinlenmek benim için. saf hibi şurayı toplayayım burayı düzelteyim bir hava alalım dışarıda dedim . yemek yap et inşallah yorgunlıktandır 😔
Mihtemelen yorgunluktan dinlen canım..her şeyi de bi günde yapma canımm

10 gündür raporluydum ya iş yerinde sıkıntı olacak diye korkuyorum. Son iki gün çünkü sonra zaten uzaktan çalışabileceğim. O nedenle dayanayım istiyorum ama yarın bir doktora soracağım
O zaman ikingun dayanırsın belki de kafan dağılacağı için yemek düşünmeyeceğin için iyi gelir

Teşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın :KK43:
Aynen öyle..bebiş heyy ben burdayım diyor😅

Bazan çok nadir öyle de oluyor, mono koryonik mono amniotik diyorlar ona ama biraz riskli bir durum oluşturuyor..kimsenin başına böyle birşey gelmesin inşallah 🤲
Bölünme süresine göre değişiyor zaten değil mi :)
Kaçıncı gün bölündüğüne göre ya tek kese ya çift kese vs araştırmıştım bir ara baya

Mindamin Mindamin canim benim 2 3 güne kadar bulantım yoktu hiç ama son 3 gündür bulantım artmaya başladı gebelikte bu kadar erken mi başlıyor bulantı? ilaçlardan desem yeni başladı birde koku duyunca midem bulanıyor özellikle .

Hahaha bende aynı dizileri bile izleyemeden bayılıyorum üstüne örtü al kıvrıl sende.. yarın görüşürüz bende biraz tv bakıp uyuyım 😘
Ay bu uyuklama hali progestandan mı. Bende hamilelikten sanıyordum. Saat akşam 10 nu zor görüyorum. Homini gırtlak, pusunu Kandil, domini yatak oluyorum. Öğlende 3 gibi bir uyukluyorum 1 saat ama yine doymuyorum uykuya

Ay bu uyuklama hali progestandan mı. Bende hamilelikten sanıyordum. Saat akşam 10 nu zor görüyorum. Homini gırtlak, pusunu Kandil, domini yatak oluyorum. Öğlende 3 gibi bir uyukluyorum 1 saat ama yine doymuyorum uykuya
Ay benim de çok geliyor gün içinde. Ama çalıştığım için yarı uyanık geziyorum. İmrendim öğlen uykuna :)

Bende 25 Mayıs'ta transfer oldum , o zaman 16si gibi belki beni de çağırırlar
büyük ihtimalle doktorunuz ile konuşmadınız mı ? ben iki kere kan verdim ikinci kan sonucu sonrası randevu verdiler. aslında biraz daha durup kalp atışı zamanı mı çağırsalar daha iyi. şimdi gideceğiz kese var mı diye sonra da kalp atışı için ayrı çağırıyorlar her bekleyiş insanı yoruyor . oğlumda sanki keseye diye gidip kalp atışını da duymuştuk öyle olsa ikisi birden çıksa 🥲

Kızlar çok hafif pembe lekelenmem oldu benim elim ayağım titriyor🥺doktorumla konuştum oksaparı kestik dinlencem tuvalet ihtiyacım için kalkicam sadece
korkma canım fitil falan kullanıyorsan o ya yapmış olabilir. ben hamileyken fitilden öyle olmuştu. biraz büyüktü bebek gittik ultrasonda kese etrafında bir şey yoktu. fitilden demişti doktor. yine de dinlen telaş yapma

Back