- 15 Ekim 2022
- 2.658
- 2.890
- 63
- 44
Çanım çok teşekkür ederim iltifatın için..nacizane bildiğim şeylerden açıklamaya çalısıyorumEvet evet baştacımız kendisi,pozitif yükleyicimiz aynı zamanda eski bir tüp bebek hemşiresi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çanım çok teşekkür ederim iltifatın için..nacizane bildiğim şeylerden açıklamaya çalısıyorumEvet evet baştacımız kendisi,pozitif yükleyicimiz aynı zamanda eski bir tüp bebek hemşiresi
İşte bu..ona bu sinyali göndermelisinHepinize çok teşekkür ederim. Öncelikle de Mindamin den benimde ne bileyim içimde bir umut belirdi. Vazgeçmeyeceğim bebeğimden ve onunda vazgeçmesine izin vermeyeceğim
Mihtemelen yorgunluktan dinlen canım..her şeyi de bi günde yapma canımmsanırım bugün çok ayakta kaldım. evde olunca daha çok ayakta kalıyorum gerçekten çalışmak dinlenmek benim için. saf hibi şurayı toplayayım burayı düzelteyim bir hava alalım dışarıda dedim . yemek yap et inşallah yorgunlıktandır
O zaman ikingun dayanırsın belki de kafan dağılacağı için yemek düşünmeyeceğin için iyi gelir10 gündür raporluydum ya iş yerinde sıkıntı olacak diye korkuyorum. Son iki gün çünkü sonra zaten uzaktan çalışabileceğim. O nedenle dayanayım istiyorum ama yarın bir doktora soracağım
Aynen öyle..bebiş heyy ben burdayım diyorTeşekkür ederim, yiyebildiğim kadarını yiyorum ama yine baya perişan etti beni. Ama düşününce bu durum herşeyin yolunda gittiğini gösteriyorsa eğer bana çekmeye de razıyım, yeterki başka sıkıntılar olmasın
Evet belkide, eşim sağolsun gelecek benimle beraber zaten sabahtan öğlene mesaim iki gün.. Ama sabahları en kötü halim... Bakalım Allah güç verir bir şekildeO zaman ikingun dayanırsın belki de kafan dağılacağı için yemek düşünmeyeceğin için iyi gelir
yatmak biraz iyi geldi. inşallah geçerMihtemelen yorgunluktan dinlen canım..her şeyi de bi günde yapma canımm
Aynen..yeğenim 4 yaşında tospik dedi, ben de tospik diyorumTospik robot mu
Yok kuzum olmazİyi yapıyorsun canım ben de bulaşık makinesini falan dizdim eğildim baya inş bişey olmaz
Bölünme süresine göre değişiyor zaten değil mi :)Bazan çok nadir öyle de oluyor, mono koryonik mono amniotik diyorlar ona ama biraz riskli bir durum oluşturuyor..kimsenin başına böyle birşey gelmesin inşallah
Bende 25 Mayıs'ta transfer oldum , o zaman 16si gibi belki beni de çağırırlarkızlar
23 mayıs da transfer oldum 14 hazirandan kese görmek için çağırdılar. inşallah görebiliriz.
Canım sen de yarın gidecek misin beta için?Bende 25 Mayıs'ta transfer oldum , o zaman 16si gibi belki beni de çağırırlar
Cok uzuldum Umarim en dogru zamanda guzel haberler alirsiniz…selam arkadaşlar
benim sonuç negatif maalesef, inşallah sonuç bekleyen herkesin sonuçları pozitif olur :)
Ay bu uyuklama hali progestandan mı. Bende hamilelikten sanıyordum. Saat akşam 10 nu zor görüyorum. Homini gırtlak, pusunu Kandil, domini yatak oluyorum. Öğlende 3 gibi bir uyukluyorum 1 saat ama yine doymuyorum uykuyaHahaha bende aynı dizileri bile izleyemeden bayılıyorum üstüne örtü al kıvrıl sende.. yarın görüşürüz bende biraz tv bakıp uyuyım
Ay benim de çok geliyor gün içinde. Ama çalıştığım için yarı uyanık geziyorum. İmrendim öğlen uykuna :)Ay bu uyuklama hali progestandan mı. Bende hamilelikten sanıyordum. Saat akşam 10 nu zor görüyorum. Homini gırtlak, pusunu Kandil, domini yatak oluyorum. Öğlende 3 gibi bir uyukluyorum 1 saat ama yine doymuyorum uykuya
Normalde bende çalışıyorum. Ama bu süreçte işe günde 1-2 saat gidip kendimi eve atıyorum. İşteykende eve gitsemde yatsam hayali kuruyorumAy benim de çok geliyor gün içinde. Ama çalıştığım için yarı uyanık geziyorum. İmrendim öğlen uykuna :)
büyük ihtimalle doktorunuz ile konuşmadınız mı ? ben iki kere kan verdim ikinci kan sonucu sonrası randevu verdiler. aslında biraz daha durup kalp atışı zamanı mı çağırsalar daha iyi. şimdi gideceğiz kese var mı diye sonra da kalp atışı için ayrı çağırıyorlar her bekleyiş insanı yoruyor . oğlumda sanki keseye diye gidip kalp atışını da duymuştuk öyle olsa ikisi birden çıksaBende 25 Mayıs'ta transfer oldum , o zaman 16si gibi belki beni de çağırırlar
korkma canım fitil falan kullanıyorsan o ya yapmış olabilir. ben hamileyken fitilden öyle olmuştu. biraz büyüktü bebek gittik ultrasonda kese etrafında bir şey yoktu. fitilden demişti doktor. yine de dinlen telaş yapmaKızlar çok hafif pembe lekelenmem oldu benim elim ayağım titriyordoktorumla konuştum oksaparı kestik dinlencem tuvalet ihtiyacım için kalkicam sadece