2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kızlar transfer süreci ilaçsız doğal siklus olan kimler var?

Tebrik ederim transfer gününün üzerine kac gün ekleyerek buluyorsunuz haftanizi.
Teşekkür ederimmönceki kontrolümde doktorum söylemişti bana bende takip ediyorum ama adet günümü takip ettigim bir program vardı orda da aynı gün sayısını verdi son adet gününden hesaplıyor sanırım

Aa ben çift yumurta ikizleri ayrı keselerde, tek yumurta ikizleri aynı kesede sanıyordum

Aslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Yanlışsam düzeltin ama progestron tabakayı kalınlaştırmıyor mu zaten dozunu artırsa daha mı iyi olur acaba

Ben hep senden yana umutlu hissediyorum. Olacak bu sefer bence bebek de direniyor hem. Mindamin o kadar güzel anlatmış ki bence de bağ kurmalısın. Dualarımız seninle Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar aranızda bacakları ve kasıkları ağrıyan var mı ? benim bildiğin adet öncesi ağrı gibi ağrım var. geçmiyor da bugün biraz fazla ayakta kaldım sanki daha çok ağrıdı

Aslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Benim doktorum acayip yoğundu 2 dakika gördüm görmedim bana hiç yorum yapmadı kese şöyle böyle diye ama sorun olsa moralimi bozmak için kesin söylerdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…