Aslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi miEvet yeterli hızda gelişmiyor. Mayısın 11inde transfer olmuştum. 23 gün oldu.
Teşekkür ederimmTebrik ederim transfer gününün üzerine kac gün ekleyerek buluyorsunuz haftanizi.
Ben varım canımKızlar transfer süreci ilaçsız doğal siklus olan kimler var?
Aa ben çift yumurta ikizleri ayrı keselerde, tek yumurta ikizleri aynı kesede sanıyordumTek yumurta ikizi şöyle olur, embriyo yerleşmeden önce ikiye bölünüp iki ayrı embriyo oluyor sonra herkes kendi yoluna gidiyor ve keseleri de ayrı oluyor, iki plasenta oluşuyor yani..dolayısıyla ilk ultrasonda görünüyor ama tek embriyo konmuş ve çift kese varsa tek yumurta ikizi diyebilirsin, iki embriyo koymuşsa emin olmazsın belki ikisi de tutmuştur, ya da biri tutunmaz ve diğeri ikiye bölünüp iki kese oluşturursada ancak doğumda anlarsın tek yumurta ikizi olduğunu
Yanlışsam düzeltin ama progestron tabakayı kalınlaştırmıyor mu zaten dozunu artırsa daha mı iyi olur acabaAslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Canım kaçıcı günündesin transferinin ben 4.günümdeyim de şey soracaktım hani biz ilaç kullanmıyoruz ya acaba yan etki olmadığı için belirti mi olmuyor. Bnm hiç belirtim yok sende durum nasıldı?Ben varım canım
Ben hep senden yana umutlu hissediyorum. Olacak bu sefer bence bebek de direniyor hem.MerhabaMindamin bugün doktora gittim. Keseyi gördük hatta içerisinde yolk kesesi de oluşmuş. Fakat kese çok düzgün değil. Endometyum ve rahim duvarı da yeterli kalınlıkta değilmiş. Tüm bunlara rağmen biraz daha bekleyelim dedi. Çok küçük bir ihtimalde olsa toparlaya bilir dedi. Artışta düşüş olmazsa çok çok küçük ihtimal düzelme şansı olabilir dedi. Ama sanırım bu mucize gibi bişey. Peki bu durumda olup düzelen hastalarınız oldu mu hiç dedim. Olmasa bekleyelim demem zaten dedi. Yani umut dünyası. Burada ki tüm arkadaşlardan ricam. Şu durumda hepimizin birbirimize yaptığı duaların kabul olacağı düşüncesindeyim. Ne olur birbirimize dua edelim. Birde korktuğun şey böyle bir hamilelik devam ederse özürlü yada dowmlu olma ihtimali var mı dedim. Hayır bu durum onu belirlemez dedi. Yine bir bilinmezlik içerisine hapsedildim. Ama hayırlısı bakalım. Azda olsa umut var ona tutunuyorum.
Bende öyle sanıyordumAa ben çift yumurta ikizleri ayrı keselerde, tek yumurta ikizleri aynı kesede sanıyordum
Kese kaçıncı günde görülüyor ?Bu arada kızlar bugün kontrolüm vardı keseleri daha net görebildik15 hazirana kalp atışlarını duyabilmek için randevumuz var. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla ilerler diye dualarım Allah hepimizin yardımcısı olsun
23 mayıs da transfer oldum 14 hazirandan kese görmek için çağırdılar. inşallah görebiliriz.Kese kaçıncı günde görülüyor ?
5. Haftada sanırımKese kaçıncı günde görülüyor ?
Estrofem kalınlaştırıyor canımYanlışsam düzeltin ama progestron tabakayı kalınlaştırmıyor mu zaten dozunu artırsa daha mı iyi olur acaba
Kesinlikle öyle belirti diye sorulanların hepsi ilaçlardanCanım kaçıcı günündesin transferinin ben 4.günümdeyim de şey soracaktım hani biz ilaç kullanmıyoruz ya acaba yan etki olmadığı için belirti mi olmuyor. Bnm hiç belirtim yok sende durum nasıldı?
Benim doktorum acayip yoğundu 2 dakika gördüm görmedim bana hiç yorum yapmadı kese şöyle böyle diye ama sorun olsa moralimi bozmak için kesin söylerdi herhaldeAslında yolk kesesi oluşmuş iyi bu..endometrium ince olduğu için bhcg yeterli yükselemiyor ve kese ondan düzgün değil..progesteron takviyesi verdi mi
Transferden 18 gün sonra gördümKese kaçıncı günde görülüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?