2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Ben bir çoğunu yaptırdım sağlık ocağında aman hemen çıkmadı sonucu bir kaç güne çıkıyor.

Bana da tüp bebek öncesi yapıldı bir çoğu..sağlık ocağında yapılıyor yapılmayan olursa 13 hazirandaki randevunda yaptırırsın

Ayy inşallah değildir canım yaa

Doktorum cevapladı normal olduğunu söyledi ohss olması için sebep yok 4 yumurta topladık dedi rahatladım inşallah sizde de sorun çıkmaz

Doktorum cevapladı normal olduğunu söyledi ohss olması için sebep yok 4 yumurta topladık dedi rahatladım inşallah sizde de sorun çıkmaz
Ne güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an

Ay hadi İnşallah ben kalp atışını İstanbul'da bir doktoraa gidip orda duyacağım sanırım taşınıyorum buradaki doktorum orada başka bir doktora yönlendirecek umarım iyidir.
İyidir umarım. Kaç haftalık oldu belki kalp atışını gitmeden duyarsın. Bu süreçte taşınmak zor Allah yardımcın olsun canım

Ne güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an
Benimde 9 yumurta toplanmıştı çok şişmiştim nefes alamıyordum sizinde fazla olduğu için böyle hissetmeniz çok normal inşallah ohss değilsinizdir

İyidir umarım. Kaç haftalık oldu belki kalp atışını gitmeden duyarsın. Bu süreçte taşınmak zor Allah yardımcın olsun canım
5+2 olacak cuma günü öyle vallahi annem ve ablam saolsunlar yardım ediyorlar çok eşimde öyle. Kazasız belasız tasinsaydim bir rahatlayacaktim.

5+2 olacak cuma günü öyle vallahi annem ve ablam saolsunlar yardım ediyorlar çok eşimde öyle. Kazasız belasız tasinsaydim bir rahatlayacaktim.
Sağolsunlar onlar olmasa çok zor olurdu topla yeni evi yerleştir yorucu şeyler. Sorunsuz şekilde hallolur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…