Ben bir çoğunu yaptırdım sağlık ocağında aman hemen çıkmadı sonucu bir kaç güne çıkıyor.Bana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
İnşallah canım benim, inşallah yaşadıkların gebelik belirtilerindirBulantı kusma yok b3nde de öyle acı çekmiyorum da nefes almada da güçlük yok yazdım bakalım ne cevap verecek inşallah kötü bi durum yoktur
Bende cuma günü kalp atışını duymaya gideceğimCuma günü kese görmeye gideceğim inşallahhayırlı haberlerle gelirim. Erken gebelikte daha net çıkar sonrada 10 gün kan verin bence 12. Gün takibi daha dolay olur.
Bana da tüp bebek öncesi yapıldı bir çoğu..sağlık ocağında yapılıyor yapılmayan olursa 13 hazirandaki randevunda yaptırırsınBana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
Ayy inşallah değildir canım yaaAynisi işte bende de var canım yaz doktoruna görün bence biraz araştırdım ohss yi transfer sonrası olirsa sıkıntı bnden 20 yumurta toplandı hatta opu günü de ağrım vardı şişti karnim normal yumurtaların çok güzel gelişmiş dedilerdi. Korktum sorun olur taze transfer yapmazlar diye şu an öyle acı icindeyim ki acaba yapmasalae daha mi sağlıklı olurdum diye düşünüyorum. Transfer sonrası da gerceklesebiliyormus hele bide pozitif olursa o zman mudahele edemiyorlar direkt haztaneye yatırıp takibe alıyorlarmış ama şükür bende bulantı kusma yok. Hafif seviyede ilerliyor kanaatimce
Doktorum cevapladı normal olduğunu söyledi ohss olması için sebep yok 4 yumurta topladık dedi rahatladım inşallah sizde de sorun çıkmazAynisi işte bende de var canım yaz doktoruna görün bence biraz araştırdım ohss yi transfer sonrası olirsa sıkıntı bnden 20 yumurta toplandı hatta opu günü de ağrım vardı şişti karnim normal yumurtaların çok güzel gelişmiş dedilerdi. Korktum sorun olur taze transfer yapmazlar diye şu an öyle acı icindeyim ki acaba yapmasalae daha mi sağlıklı olurdum diye düşünüyorum. Transfer sonrası da gerceklesebiliyormus hele bide pozitif olursa o zman mudahele edemiyorlar direkt haztaneye yatırıp takibe alıyorlarmış ama şükür bende bulantı kusma yok. Hafif seviyede ilerliyor kanaatimce
Ne güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu anDoktorum cevapladı normal olduğunu söyledi ohss olması için sebep yok 4 yumurta topladık dedi rahatladım inşallah sizde de sorun çıkmaz
Güzel haberler gelecek bence sizdenÇoook sevindim şükürler olsun darısı da hepimize olsun. Tamamdır yarın sabah ilk iş erken gebelik yapacağım.
Ay hadi İnşallah ben kalp atışını İstanbul'da bir doktoraa gidip orda duyacağım sanırım taşınıyorum buradaki doktorum orada başka bir doktora yönlendirecek umarım iyidir.Bende cuma günü kalp atışını duymaya gideceğimhayırlı haberler alırız inşallah
Korkma bence tutunma belirtisi yaşıyorsunuz hakkınızda en güzeli ne ise o olsunNe güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an
İyidir umarım. Kaç haftalık oldu belki kalp atışını gitmeden duyarsın. Bu süreçte taşınmak zor Allah yardımcın olsun canımAy hadi İnşallah ben kalp atışını İstanbul'da bir doktoraa gidip orda duyacağım sanırım taşınıyorum buradaki doktorum orada başka bir doktora yönlendirecek umarım iyidir.
Sevindim canım o zaman belirti olması daha büyük ihtimalDoktorum cevapladı normal olduğunu söyledi ohss olması için sebep yok 4 yumurta topladık dedi rahatladım inşallah sizde de sorun çıkmaz
İnşallah değildir kuzumNe güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an
Benimde 9 yumurta toplanmıştı çok şişmiştim nefes alamıyordum sizinde fazla olduğu için böyle hissetmeniz çok normal inşallah ohss değilsinizdirNe güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an
Yok şekerim ya halis muhlis Türk erkeği bunlar tabi ki anlamazlaristisnalar denk geldiyse ne şanslısınız
5+2 olacak cuma günü öyle vallahi annem ve ablam saolsunlar yardım ediyorlar çok eşimde öyle. Kazasız belasız tasinsaydim bir rahatlayacaktim.İyidir umarım. Kaç haftalık oldu belki kalp atışını gitmeden duyarsın. Bu süreçte taşınmak zor Allah yardımcın olsun canım
Sağolsunlar onlar olmasa çok zor olurdu topla yeni evi yerleştir yorucu şeyler. Sorunsuz şekilde hallolur inşallah5+2 olacak cuma günü öyle vallahi annem ve ablam saolsunlar yardım ediyorlar çok eşimde öyle. Kazasız belasız tasinsaydim bir rahatlayacaktim.
Geçmiş olsunBayanlar benim midem çok fena sizce nane limon kaynatıp içsem bişey olur mu bilginiz var mı ?
İnşallah değildir. Benden de 21 toplandı o hafta çok kötüydüm. Karın mide gazla doluyor gibi. Rahatlatıcı şeyler bulmak lazım.Ne güzel canım bana direkt karın içi su toplamış olabilir bı bakalım denildi benden 20 yumurta toplandı.korkuyorum valla şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?