• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

merhabalar, ben dün Gonal F ile başladım sürece. 3 gün boyunca 150 mg vurup Salı günü kontrole gideceğim. Ama süreç nasıl ilerleyecek, yumurtalar büyümüşse dondurulacak mı çatlatılacak mı? Toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor hiçbir şey bilmiyorum maalesef. Bilgisi olan var mı
Merhabalar, benim transferim 27 Mayısta yapıldı. Sürece ben de gonal f 150 ile başladım. Belirli aralıklarla sizi çağırıp iğneye devam etmenizi isteyecek. Foliküllerinizin istenilen boyuta geldiği zaman da ek bi iğne daha veriyorlar, kontrolsüz çatlamayı durdurmak için. Çünkü çatlama gününe kendileri karar veriyorlar. İstenilen büyüklüğe ulaştığında size çatlatma iğnesi verecekler ve belli bir süre sonra yumurta toplama işlemi için çağıracaklar. Yumurtalarınız toplandıktan sonra takibi yapılacak ve hangi gün transfere gideceğiniz konusunda da bir gün önce sizi arayacaklar. Aynı zamanda yumurtaları topladıktan sonra sizi günlük olarak Laboratuvar dan arayarak Yumurtalarınızın spermle buluşması sonrasında döllenme süreci vs hakkında günlük bilgi verecekler.

5. Gün embriyosu 10. Günü bugün. Dr %90 sağlıksız gebelik dedi. İlaçları kullanıyorum 2 gün sonra tekrar test yapacağım
Bırakma ilaçları canım iki gün sonra bakalım toparlar mı beta, 10.güne göre biraz düşük ama bazan olabiliyor sonradan hızlı hızlı ilerliyor beta

İnşallah artar umudunu kaybetme doktor bana ilaçları bıraktırdı %1 ihtimal bile vermiyorum dedi keseyi gördük seninde değerin 2 gün sonra yükselebilir zaten bu ilk değerler bazen yavaş ilerleyebiliyor inşallah seninki de artar
İnşallah bakalım hayırlısı ya ne diyeceğimi bilmiyorum şoktayım vardır bunda da bir hayır ben göremiyorumdur

İlk 3 dakikada hayalet bir çizgi gördüm. Transferimin 9. Günü bugün. Heyecanlanmalı mıyım tutamadım kendimi yine yaptım testi. Kan günüm cuma ama bugün gidip yaptırsam mı bilemedim. Ne olur fikir verin bana, bu şekilde hayalet çizgi görüp gebelik haberi alan oldu mu ?

Eklentiler

• IMG_5428.jpeg
    IMG_5428.jpeg
    194,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_5427.jpeg
    IMG_5427.jpeg
    184,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5426.jpeg
    IMG_5426.jpeg
    227,4 KB · Görüntüleme: 68
16 Haziran randevu verdi evet ilaçlara devam dedi.bunları söylerken biraz olumsuz gibi söylüyor o yüzden insan sevinemiyor ama buna da şükür dış gebelik okunmaktan kafayı yemek üzereydim … bundan sonra ne olursa olsun
Benimki de iç açıcı konuşmadı yani bilmiyorum ki bizim doktorlar bir değişik ne zaman çıkacak sonucun?
Bende bugün kan verdim en son perşembe 1010 du. Bugün 1823 oldu. Doktor yine ilaçlara devam dedi. Yarında muayeneye çağırdı. Umutlanmalıyım hala bilmiyorum. Benimde yavaş artan beta hgc forumları okumaktan gözüm çıktı. 😊 arada baş dönmem oluyor. Onun dışında da nadir de olsa kaşık bölgeme kısa ve dayanabilir kırampcıklar oluyor.

Merhaba anne adayları arkadaşlarım ☺️ benin transferin 6 günü bugün cif embriyo 5. Gün karnım 5 aylik gibi şişti aranızda bu durumu yaşayan varmi bugün yürüyüşe çıktım hamilemisin diye sordu herkes o kadar şiş

İlk 3 dakikada hayalet bir çizgi gördüm. Transferimin 9. Günü bugün. Heyecanlanmalı mıyım tutamadım kendimi yine yaptım testi. Kan günüm cuma ama bugün gidip yaptırsam mı bilemedim. Ne olur fikir verin bana, bu şekilde hayalet çizgi görüp gebelik haberi alan oldu mu ?
Ben hayalet çizgiyi 8. Gün erken gebelik testinde gördüm 10. Gün kaset testte net gördüm erken gebelik alıp yarın tekrar edin sonra kan verin bence.

Kuzum istersen Çarşamba günü tekrar ver artışına bakarız..kimi doktorlar istemiyorlar çok beta, gerek görmüyorlar
Acaba sürekli beta istememekte doğru mu acaba .. hamilelik kesinleşince 2 hafta sonra direk muayeneye çağırmak dahamı doğru . Hiç değilde stres olmuyor ve umutla bekliyorsunuz. Böyle olunca her kan verişte ve sonucu alınca stres olup umutsuzluğa kapılıyorsunuz.
Saat 13.00 benimde.edirne İstanbul arası 2,5saat yol gidiyoruz çok değil ama yine sarsilmaktan ve kanama olmasından korkuyorum bende.bir gittik geldik ertesi gün kanamam başladı insan korkuyor yine olur mu diye.ben yaticam valla o tarihe kadar gözüm korktu :)ben bu bebek için herseyden feragat ettim
Canım benim doktorum yola çıkmadan ekstra progestan aldırdı bana yoldan etkilenmeyeyim diye. Bu durumu doktorunla konuştuğum. Yani yola çıkman gerektiğini

Ben hayalet çizgiyi 8. Gün erken gebelik testinde gördüm 10. Gün kaset testte net gördüm erken gebelik alıp yarın tekrar edin sonra kan verin bence.
6. Günde Hiçbirşey yoktu kasette, bugün 3. Dk da bu şekilde çıktı. Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik uygulayım o halde. Çok teşekkür ederim. Gebeliğiniz oluştu mu peki sizin

Back