• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Canım hayırlısı..zamanı gelmedi henüz evladına kavuşmanın..rabbim en güzel zamanda nasip etsin anne olmayı, evladına kavuşmayı🤲🤲🤲 kaçıncı denemendi bu
ilk denememizdi. yaşım 31. üç yumurta toplandı. bir tanesi beşinci günü gördü. taze transfer yapıldı. 4 haziran yani dün betahcg yapıldı negatif. yarın ikinci kez betahgc testi yapacağız, muhtemelen o da negatif gelecek. adetin ikinci günü yeniden muayene için gideceğim. 2 sene kadar önce amh testi yaptırmıştım 3 civarı gelmişti. ama yumurta toplamada şok olduk. 3 yumurta toplanabildi.

ilk denememizdi. yaşım 31. üç yumurta toplandı. bir tanesi beşinci günü gördü. taze transfer yapıldı. 4 haziran yani dün betahcg yapıldı negatif. yarın ikinci kez betahgc testi yapacağız, muhtemelen o da negatif gelecek. adetin ikinci günü yeniden muayene için gideceğim. 2 sene kadar önce amh testi yaptırmıştım 3 civarı gelmişti. ama yumurta toplamada şok olduk. 3 yumurta toplanabildi.
Amh gayet iyi canım, düşük doz ilaç vermişlerdir bir de her ay çıkacak yumurta sayısı farklılık gösterir..negatif çıksa bile denwyim kazanıyorsun, ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorsun ve bir dahaki sefere daha az stres yapacaksın, tedaviye yanıt da daha iyi olacaktır..ve rabbim evlat isteyen bunun için uğraşan herkesi evladına kavuşturacaktır buna inan🤲🥰

Amh gayet iyi canım, düşük doz ilaç vermişlerdir bir de her ay çıkacak yumurta sayısı farklılık gösterir..negatif çıksa bile denwyim kazanıyorsun, ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorsun ve bir dahaki sefere daha az stres yapacaksın, tedaviye yanıt da daha iyi olacaktır..ve rabbim evlat isteyen bunun için uğraşan herkesi evladına kavuşturacaktır buna inan🤲🥰
Merhaba nasılsın kusura bakma yazamadım bı türlü hayırlı olsun transferın ınşallah guzel haberler verırsın nasıl gıdıyor?

Merhaba benimde ilk denemem başarısızdı, yumurta sayısına takılmayın, önemli olan kaliteli yumurta olması... benim ilkinde 9 yumurta toplanmıştı 1 adet 5.günü gördü. Olmadı... Bu defa sadece 4 toplandı, 1 adet 5.gün gördü ve pozitif sonucu aldım. O nedenle 50 yumurtada toplansa 3 de toplansa ihtiyacınız olan sadece 1 kaliteli yumurta :) bir sonrakinde başarılı olacağına inanıyorum. Kendimde de öyle düşünmüştüm :)

Evet geçen sene pgtlı boş gebelık yaşadım malesef çozuldugu zaman kalıtesı düşmüş demişti doktorum tutdu ama 8+3te ılaçlarla düşük yaptım🥲
Pgt yaptırdınız boş gebelik yaşadınız öyle mi? Ozaman bu testte görülemiyor offf benim de bir boşum var doğal olmuştu. Vedalaşmak ve kabullenmek çok zor, haliyle şimdiden kafamda deli sorular. Geçmiş olsun size de

Pgt yaptırdınız boş gebelik yaşadınız öyle mi? Ozaman bu testte görülemiyor offf benim de bir boşum var doğal olmuştu. Vedalaşmak ve kabullenmek çok zor, haliyle şimdiden kafamda deli sorular. Geçmiş olsun size de
Evet malesef geçen sene şmdı de hamıleyım pgtlı yıne şmdı bıraz kanamam oldu neyapacam bılmıyorum🥲🥲

Bıraz kanamam var neyapacam bılmıyorum kalbım sıkışıyor burda bıkaç arkadaş vardı kanaması olan durumlarını yazarsa😔benım ıkız gebelık pgtlı geçen hafta kese ve bebklerı gormuştuk🥲dua edın banada

Sevindim canım o zaman belirti olması daha büyük ihtimal😄
Kabızlık varmi tuvalete cikabiliyormusun diye sordu maşallah ben çıkıyorum her ikisinde sadece çok gaz olduğunu söyledim normal oldugunusoyledi hiç korkma 2 -3 güne güzel haber alacagiz dedi çok mutlu oldum 🥰🙏🏻

Merhaba nasılsın kusura bakma yazamadım bı türlü hayırlı olsun transferın ınşallah guzel haberler verırsın nasıl gıdıyor?
Teşekkür ederim canım benim iyiyim yalnız biraz önce şiddetli bir kaşık ağrısıyla uyandım kısa sürdü ama uyandırdı beni..13 haziran test günüm, inşallah ben de pozitifler arasına katılırım🤲🤲🤲 senin nasıl gidiyor

Bıraz kanamam var neyapacam bılmıyorum kalbım sıkışıyor burda bıkaç arkadaş vardı kanaması olan durumlarını yazarsa😔benım ıkız gebelık pgtlı geçen hafta kese ve bebklerı gormuştuk🥲dua edın banada
Maşallah canım benim.. sağlıcakla kucağına alırsın bebişlwri inşallah 🤲🤲🤲inşallah sorunsuz güzel bir gebelik geçirirsin🤲🤲🤲evet canım birkaç arkadaşın hem de ciddi kanamaları olmuştu ama şimdi gayet iyiler çok şükür🤲 progesteron takviyesi verdi doktorları ve kan sulandırıcıları kestiler,.istirahat ettiler..gittikçe kanama rengi kahverengiye donüyor ve kesiliyor sonra..senin kanma rengin nasıl takviye progesteron alıyormusun

Günaydın canlar😍 biraz önce keskin bir kasık ağrısıyla uyandım ama allahtan uzun sürmedi soluğum kesildi o derece, sonra bi baktım ilaç zamanım gelmiş😅 dedim inşallah bebiş uyandırdı beni kalk ilaçlarını iç bekliyorum diye🤲🤲🤲😅
Bendede böyle bir an olmuştu ama gece yarısı oldu bende trasnferin 2. Günü gecesi Allah diye kalktım yataktan😂😂🥰 kesin seninkiler uyandırdı canım. Şimdiden başladılar uyutmamaya🫣🤗

Bendede böyle bir an olmuştu ama gece yarısı oldu bende trasnferin 2. Günü gecesi Allah diye kalktım yataktan😂😂🥰 kesin seninkiler uyandırdı canım. Şimdiden başladılar uyutmamaya🫣🤗
Amiin inşallah🤲..ben nöbet tutmaya alışkınım yeterki olsunlar da uyandırsınlar🤲😅🙈

Maşallah canım benim.. sağlıcakla kucağına alırsın bebişlwri inşallah 🤲🤲🤲inşallah sorunsuz güzel bir gebelik geçirirsin🤲🤲🤲evet canım birkaç arkadaşın hem de ciddi kanamaları olmuştu ama şimdi gayet iyiler çok şükür🤲 progesteron takviyesi verdi doktorları ve kan sulandırıcıları kestiler,.istirahat ettiler..gittikçe kanama rengi kahverengiye donüyor ve kesiliyor sonra..senin kanma rengin nasıl takviye progesteron alıyormusun
Şmdı hastaneden çıktım bı problem yok dedı haftaya gel dedı normal dedı ben estrofem prograf coraspın folık asıt tıroıd ılacı glıfor fıtıl lutınus 2de defa bıde enoxla prolutex ıgne yapıyorum 1er tane gunde ınşallah hakkımızda hayırlısı canım kasık agrı bende 4gunden sonra başladı gıt gıde şıddetlendı hala defam ustune bıde kramplar eklendı bıdr ıştahsızlık var bende bışey yıyemıyorum senın kasık agrında ınşallah guzel haberlerın habercısıdır ınşallah🥰🙏🧿

Günaydın canım benim de kanamam olmuştu. Kanaman ne renk ve yoğun mu. Benim kanamam kese dışındaydı ama kese içinde olan arkadaşlarda var. Doktor bana kan sulandırıcıları kestirdi. Progestron iğne oluyordum zaten günde iki ampul benim için yeterliydi ama sen sorarsın doktoruna 10 gün rapor verdi yatacaksın ev işi vs yok dedi. Sulandırıcıları kesince bir iki gün içinde kanama kesiliyor. Şuan iyiyim senin de geçer canım telaş yapma. Doktorunla konuş için de rahatlasın. Bebişlerin de iyidir inşallah 🙏

Kızlar benim olmadı sanıyorum😔 8i test günüm, bugün erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. Yine 8inde kan vericem tabi ama, silik de olsa bişe çıkmadığı için çok üzüldüm. 😢 İki tane 5.gün embriyosuydu.

Back