• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Kayseri deyim ben de. Bana çok dediler Gökalp diye araştırdım çoğu kişinin şikayetlerini duydum okudum. Gereksiz testler yapıldığı gibi. Şimdi tanımayanlar kızmasın. Geçen yıl doğum 40 000 TL dı Eşimde söyledi git diye. Gittim tanıştım. Hiç içime sinmedi. Fakülteye Fulya Çağlı Hocaya gidiyorum. Çok memnunum

Kayseri deyim ben de. Bana çok dediler Gökalp diye araştırdım çoğu kişinin şikayetlerini duydum okudum. Gereksiz testler yapıldığı gibi. Şimdi tanımayanlar kızmasın. Geçen yıl doğum 40 000 TL dı Eşimde söyledi git diye. Gittim tanıştım. Hiç içime sinmedi. Fakülteye Fulya Çağlı Hocaya gidiyorum. Çok memnunum
Ne kadar da pahalıymış şuan bile çoğu iyi yerde o fiyattan çok daha ucuza doğum yapılabiliyor.

Yarabbim inşallah yarın içerde minicik ufacık düzgün bir kesecik görürsünüz🤲🤲🤲canım yaaa rabbim büyük, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini rabbim nasip etsin🤲🤲🤲😍❤ yarin bize haber ver mutlaka
Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Mutlaka haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Ben herkese dua ediyorum. 😍🥰😘

Bana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
Bende sağlık ocağına yaptırdım ertesi gün çıkıyor sonuçlar

Eklentiler

• F33EF4A5-D2FD-4370-AECA-DE163B363C70.jpeg
    F33EF4A5-D2FD-4370-AECA-DE163B363C70.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 45
Bana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
Canım çoğunu yapıyor devlet, bikac tanesi özel. Onlara da tüp bebek doktorun bakar. Bana doktorum haftaya aile hekimine tahlil yaptır kalan ozelleri burda yaparız dedi 😊

Back