- 20 Ocak 2023
- 308
- 389
- 23
Annemde biz hep hamileyken içerdik bişey olmaz diyor ama bilemedim bendeGeçmiş olsun Nane iyi değil diye okumuştum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemde biz hep hamileyken içerdik bişey olmaz diyor ama bilemedim bendeGeçmiş olsun Nane iyi değil diye okumuştum.
Bence de o tarz karışımlardan bu süreçte uzak durmak lazım. Gebelikte de kullanılan mide ilaçları var çok rahatsızsanız bir doktorunuza onu danışabilirsinizAnnemde biz hep hamileyken içerdik bişey olmaz diyor ama bilemedim bende
Rabbim şifa versin inşallah öyledirCanım inşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin benim kızkardeşim o testlere güvenip ilaç içti meğer test bozukmuş gebeymiş bir sürü uğraştık ki hala uğraşıyoruz..o yüzden kanda bakın o testlere güvenmeyin
Bende tam bilmiyorum ama nette ve burda öyle okudum. Bende haşlanmış yumurtaya nane koymayı seviyorum o yüzden araştırmıştım.Annemde biz hep hamileyken içerdik bişey olmaz diyor ama bilemedim bende
Ne kadar da pahalıymış şuan bile çoğu iyi yerde o fiyattan çok daha ucuza doğum yapılabiliyor.Kayseri deyim ben de. Bana çok dediler Gökalp diye araştırdım çoğu kişinin şikayetlerini duydum okudum. Gereksiz testler yapıldığı gibi. Şimdi tanımayanlar kızmasın. Geçen yıl doğum 40 000 TL dı Eşimde söyledi git diye. Gittim tanıştım. Hiç içime sinmedi. Fakülteye Fulya Çağlı Hocaya gidiyorum. Çok memnunum
Çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Mutlaka haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Ben herkese dua ediyorum.Yarabbim inşallah yarın içerde minicik ufacık düzgün bir kesecik görürsünüzcanım yaaa rabbim büyük, inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebişini rabbim nasip etsin❤ yarin bize haber ver mutlaka
Evet nane içmemelisin sanırım leblebi yesenBayanlar benim midem çok fena sizce nane limon kaynatıp içsem bişey olur mu bilginiz var mı ?
Bende sağlık ocağına yaptırdım ertesi gün çıkıyor sonuçlarBana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
Aşırıya kaçmadıkça bişey olmazmışBayanlar benim midem çok fena sizce nane limon kaynatıp içsem bişey olur mu bilginiz var mı ?
Nane içme canım nane ve maydanoz önerilmiyor hele de kaynatıp hiç içmeBayanlar benim midem çok fena sizce nane limon kaynatıp içsem bişey olur mu bilginiz var mı ?
Hayırlısıyla taşınırsın kazasız belasız inşallah5+2 olacak cuma günü öyle vallahi annem ve ablam saolsunlar yardım ediyorlar çok eşimde öyle. Kazasız belasız tasinsaydim bir rahatlayacaktim.
Kraker ve soda içtim az bişey aklınızda bulunsun iyi geldi nane limon da yaptı annem ama daha içmedim içersem çok az icicem çok fenaydı sanki midemi biri eliyle kaziyordu teşekkür ederim canimmAşırıya kaçmadıkça bişey olmazmış
Tamam canım sağolun hepiniz yazdınız icmeyim o zaman ya bişey olursa içime dert olurNane içme canım nane ve maydanoz önerilmiyor hele de kaynatıp hiç içme
Evet canım karından bakıldı. Haftaya darısı başına o zaman inşallahYaa ne güzel benimde transfer günüm 15 mayıstı ama haftaya verdiler kese kontrolünü karından mı bakıldı
Canım çoğunu yapıyor devlet, bikac tanesi özel. Onlara da tüp bebek doktorun bakar. Bana doktorum haftaya aile hekimine tahlil yaptır kalan ozelleri burda yaparız dediBana tüp bebek doktorum bir liste verdi aç karnına yaptırmam gereken tahliller.7.haftaya girdim artık.saglik ocagi hepsini yapar mi?devlet hastanesinde randevu 13hazirana bulabildim 3gün sonrada kontrolüm var.hemen çıkıyor mu tahliller acaba ?daha önceden deneyimi olanlar bilgilendirirse sevinirim :)
İnşallah canım bi hayırlısıyla görsek keseyiEvet canım karından bakıldı. Haftaya darısı başına o zaman inşallah
Nane iyi değil diye okumuştum rahimde kasılmalara sebep oluyormuş. Siz doktorunuza danışın yine de istersenizBayanlar benim midem çok fena sizce nane limon kaynatıp içsem bişey olur mu bilginiz var mı ?
Leblebi de gaz yapıyor mide yanmasına iyi geliyor ama doğruEvet nane içmemelisin sanırım leblebi yesen
Tamam canım içmedim çoğunluk öyle yazınca tuzlu kraker yedim soda içtim hafifledi arada tabi yine geliyo aradaNane iyi değil diye okumuştum rahimde kasılmalara sebep oluyormuş. Siz doktorunuza danışın yine de isterseniz