Çok geçmiş olsun canım toparla biraz kendini çünkü senin iyi olman lazım.Kimyasal gebelik geçirdikten sonra doğal yolla hamile kalan çok var inşallah tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan kavuşursun bebeğine ama üzme kendini tedavi olabiliyoruz sonuçta pes etmek yokMerhaba bayanlar, bugün doktor aradı kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırak 4-5 gün içerisinde adet olucaksın dedi. Adet olduktan sonra gel tekrar devam edelim dedi ama ben biraz kendimi dinlendirmek istiyorum. Hem dış gebelik hem kimyasal gebelik biraz yıprattı yaşayanlar anlar beni
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok insan varmış, bende akışına bırakmak istiyorum.Herşey Allahtan. Belki rahim filmi çektiririm sadece.hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor buna yoğunlaşırım. gönül isterdiki bu topiğe devam edeyim ama olmadı malesef. Güzel yazışmalar oldu, güzel vakit geçirdim.İnşallah isteyen herkesin olur çünkü tüp bebek zor bir süreçmiş hep duyardım ama bilmezdim
Ikiz bu tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi oluyor canımMerhaba kızlar ayın 2 sinde kan testi vermiştim değerim 401 çıkmıştı bugün tekrar verdim 2530 çıktı sizce ikiz olma ihtimali varmi tek embriyo konulmuştu
Önce şırıngada yarısını belirle sonra o çizgiye kadar ilacı boşalt kalanını vurKızlar ya bişey sorucam bugün ovitrelle iğne vurulucam transferin 3.günündeyim yarısı vur dedi ama nasıl yarıyı anlicam iğneyi vururken bi aşağı bi yukarı tam belli olmuyor
Bende merak ettim ve şaşırdım da..görevi kötüye kullanmak ve daha neler anlatmış.. ne kötü insanların umutlarıyla oynamakMerak ettim bakalım kimmiş bu beyefendi ??
Biraz öyle oldu bu sayede daha çok şükretmeyi öğrendim negatif olsa bile üzülmemek lazımmış beterin beteri varmış…Sizin minik nazlı çıktı ne uğraştırdı siziçok sevindim inşallah sağlıkla ilerler darısı bizim keselere haftaya gidicem vakit geçmek bilmiyor
Ayy evet benimki halis muhlis anlamayan Türk erkeği sanırsamYok şekerim ya halis muhlis Türk erkeği bunlar tabi ki anlamazlaristisnalar denk geldiyse ne şanslısınız
Yolun hep açık ve aydınlık olsun. Rahim filminden sonra doğal gebelik çok rahat oluyor benim başıma gelmişti. İnşallah güzel haberlerini alırızMerhaba bayanlar, bugün doktor aradı kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırak 4-5 gün içerisinde adet olucaksın dedi. Adet olduktan sonra gel tekrar devam edelim dedi ama ben biraz kendimi dinlendirmek istiyorum. Hem dış gebelik hem kimyasal gebelik biraz yıprattı yaşayanlar anlar beni
Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok insan varmış, bende akışına bırakmak istiyorum.Herşey Allahtan. Belki rahim filmi çektiririm sadece.hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor buna yoğunlaşırım. gönül isterdiki bu topiğe devam edeyim ama olmadı malesef. Güzel yazışmalar oldu, güzel vakit geçirdim.İnşallah isteyen herkesin olur çünkü tüp bebek zor bir süreçmiş hep duyardım ama bilmezdim
İnşallah artar umudunu kaybetme doktor bana ilaçları bıraktırdı %1 ihtimal bile vermiyorum dedi keseyi gördük seninde değerin 2 gün sonra yükselebilir zaten bu ilk değerler bazen yavaş ilerleyebiliyor inşallah seninki de artar5. Gün embriyosu 10. Günü bugün. Dr %90 sağlıksız gebelik dedi. İlaçları kullanıyorum 2 gün sonra tekrar test yapacağım
18 Mayıs transfer tarihim 18 gün sonra gördümKızlar kese transferden sonra ne zaman görülüyor.
Kuzum bu yaşadıkların zor tabiki, ama hepsi deneyimin bir parçası..kendini toparla ve sonra devam edersin..rabbim evladına en güzel zamanda kavuşturacak seniMerhaba bayanlar, bugün doktor aradı kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırak 4-5 gün içerisinde adet olucaksın dedi. Adet olduktan sonra gel tekrar devam edelim dedi ama ben biraz kendimi dinlendirmek istiyorum. Hem dış gebelik hem kimyasal gebelik biraz yıprattı yaşayanlar anlar beni
O zaman biraz erken bana daha çok zor ya sürekli iyi birşey duymayı bekliyoruz18 Mayıs transfer tarihim 18 gün sonra gördüm
Evet canım sabrettik bekledik benzer sonuçlar aldıkHayırlı olsun canım sonuclarimiz çok yakın
Benimde cuma 650 idi vajinal bakıyor değil mi?22 sinde transfer oldum betam cuma 506 gelmişti bugğn muayeneye gittim hiçbirşey görünmedi beta verdim bekliyorum
15 mayıs transfer günümdü, bugün gördüm. 3 hafta sonra benimKızlar kese transferden sonra ne zaman görülüyor.
Evet cnm vajinal baktı zaten iç açıcı da konuşmadı düşmüş olabilir beta dedi bekleyeceğim artık napcamı şaşırdımBenimde cuma 650 idi vajinal bakıyor değil mi?
Benim normal ultrasonla bakıp gördüBenimde cuma 650 idi vajinal bakıyor değil mi?
Bana biraz erken o zaman inşallah beta düşmemiştir de şu yüzümüz bi güler artık15 mayıs transfer günümdü, bugün gördüm. 3 hafta sonra benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?