- 23 Mayıs 2023
- 383
- 631
- 23
- 28
Sıra sende hayırlı haberlerini bekliyoruzBende cuma günü gideceğim 5+2 olacak . İnşallah bende hayırlısıyla görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıra sende hayırlı haberlerini bekliyoruzBende cuma günü gideceğim 5+2 olacak . İnşallah bende hayırlısıyla görürüm
Ayy iyi ki çay yapmamışsınOfff sorma haftasonu bütün eziyeti ettim kendime regl olayım diye mekikler,squatlar,sürekli sıcak suyla duş Allahtan üşendiğim için biberiye çayı yapmadım yok yok bomba gibiyim dış gebelik biraz kötüymüş ondan korktum yoksa negatif tabi ki olabilir herşeye hazırım
Dualarımız seninle canım. Güzel sonuçlar alacaksın inşallahkızlar yarın 10. gün kan vercem nolur dua edin bana da ne çıkacak çok heyecanlıyım
Canım bekle 3.gün embriyosu geç çıkar, zaten bir kez çift çizgi gördüysen pozitif demektir tekrar tekrar yapma idrar testlerine pek güven olmuyor..kan gününde hayırlısıyla güzel beta ile mutlu et bizi inşallahmerhaba, bugün transferden 9. günüm, yarın kan vercem ama normal gebelik testi 7. gün yapmıştım 2. çizgi acayip silik çıktı, sonra 8. günde yaptım o zaman da hayalet çizgi gibi, bugünde var mı yok mu anlamıyorum, daha erken mi gebelik testi ile kafa karıştırmamak mı lazım, 3. gün embriyosu için beklemek mi lazım bilemedim
Kanda çıkar canım ver kanını, inşallah bebeğin seninledir sımsıkı tutunmuştur sanakaramm35 merhaba canım, şimdi benimde 3. gün embriyosu, normalde 8 haziranda kan ver dediler ama endokrin randevum olduğu için 6 haziranda o zaman kan ver dediler, yani yarın 10. gün oluyor, kanda çıkar değil mi varsa
Yaaa süper çok sevindim canım. Sağlıkla ilerlesin inşallahbenim testim de 596 çıkmış allahıma şükürler olsun
Çooookk sevindim canım benim gözün aydın, sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah ❤rabbim bize de böyle haber vermeyi nasip etsinbenim testim de 596 çıkmış allahıma şükürler olsun
Canım hayırlısıyla bebişin seninle ve güzel bir beta çıksın inşallah dualarımız seninlekızlar yarın 10. gün kan vercem nolur dua edin bana da ne çıkacak çok heyecanlıyım
ayy inşallah canım bakalım, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah, sonuçlarımız güzel çıksın katlana katlana aminDualarımız seninle canım. Güzel sonuçlar alacaksın inşallah
inşallah güzel haberlerle canım :)Canım hayırlısıyla bebişin seninle ve güzel bir beta çıksın inşallah dualarımız seninle
amin teşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberinizi alalım bebisiniz tutunsun sımsıkıCanım benim gözün aydın, hayırlısıyla sağlıcakla ilerlesin inşallah rabbim bize de nasip etsin böyle güzel sonuçlar
Cok teşekkür ederim hersey kan testiyle netleşecek. Sizinde hakkinizda hayirlisi olsun sıkıca tutunsunlar inşallah. 4. Denemem benim 29 yaşındayım 5 yıllık evliyimMerhabalar hayırlı olsun öncelikle inşallah kan degerinizde güzel cıkar allahın izniyle sizinle aynı gün transfer olmuşuz benimde 29 mayıs 2 adet 5. Gün embriyosu ben evde herhangi bir test yapmadım test günüm 9 haziran sizin kaçıncı denemeniz acaba birde yaşınız kaç ?
çok güzel hayırlı olsun inşallah katlanarak artsın sağlıcakla kavuşalım bebişlerimizebenim testim de 596 çıkmış allahıma şükürler olsun
Muhtemelen farkındadır, ama bazı erkekler nedense hiçbir konuda duygularını göstermek istemiyor. Şu yaşadıklarımızın ne kadar zor olduğuna birebir şahit oluyorlar, durumumuzu anlamama ihtimalleri yok benceAnlayandan Allah razı olsun..benimkinin umrunda değil
Aynı benim de böyle oldu hatta şaşırdım ilk yaptığım daha belirgin sonrakiler silikleşti en son yaptığım yoktı yanimerhaba, bugün transferden 9. günüm, yarın kan vercem ama normal gebelik testi 7. gün yapmıştım 2. çizgi acayip silik çıktı, sonra 8. günde yaptım o zaman da hayalet çizgi gibi, bugünde var mı yok mu anlamıyorum, daha erken mi gebelik testi ile kafa karıştırmamak mı lazım, 3. gün embriyosu için beklemek mi lazım bilemedim
Kız sürprizlerle dolusun valla, çok sevindim insallah 16haziranda da güzel haberler verirsin.progestanla benimde kanamam kesildi bugun kahverengi bile gelmedi bu saate kadar .benimde kontrolüm 16sinda ikimizde çok güzel haberler alalım hayırlısıyla.sen en başta kendi kendine ilaçlarını bıraktın orda bebeğin bir dengesi şaştı bence.ama çok dirençli çıktı maşallah ona.Annesini bırakmadı bundan sonrada hep beraber olacaksınız Allahin izniyleBenimde aklıma gelmedi değil cumadan beri yine ilaç içmiyorum gerçi sabahta hafif pembe kan geldi doktor normal bişey olmaz progestan alınca düzelir dedi
Yarın 12. Gün olacak kanda belli olur muCanım gidip kanda baktır kaset testlere güvenme
Sağol inşallahÇok şükür çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler
Amiin canım inşallahamin teşekkür ederim inşallah sizinde güzel haberinizi alalım bebisiniz tutunsun sımsıkı