• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Merhaba bayanlar, bugün doktor aradı kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırak 4-5 gün içerisinde adet olucaksın dedi. Adet olduktan sonra gel tekrar devam edelim dedi ama ben biraz kendimi dinlendirmek istiyorum. Hem dış gebelik hem kimyasal gebelik biraz yıprattı yaşayanlar anlar beni

Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok insan varmış, bende akışına bırakmak istiyorum.Herşey Allahtan. Belki rahim filmi çektiririm sadece.hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor buna yoğunlaşırım. gönül isterdiki bu topiğe devam edeyim ama olmadı malesef. Güzel yazışmalar oldu, güzel vakit geçirdim.İnşallah isteyen herkesin olur çünkü tüp bebek zor bir süreçmiş hep duyardım ama bilmezdim
Çok geçmiş olsun canım toparla biraz kendini çünkü senin iyi olman lazım.Kimyasal gebelik geçirdikten sonra doğal yolla hamile kalan çok var inşallah tüp bebeğe ihtiyaç kalmadan kavuşursun bebeğine ama üzme kendini tedavi olabiliyoruz sonuçta pes etmek yok

Merhaba kızlar ayın 2 sinde kan testi vermiştim değerim 401 çıkmıştı bugün tekrar verdim 2530 çıktı sizce ikiz olma ihtimali varmi tek embriyo konulmuştu
Ikiz bu tek embriyo bölünüp tek yumurta ikizi oluyor canım😅 sağlıcakla ilerlesin inşallah 🤲🤲🤲

Kızlar ya bişey sorucam bugün ovitrelle iğne vurulucam transferin 3.günündeyim yarısı vur dedi ama nasıl yarıyı anlicam iğneyi vururken bi aşağı bi yukarı tam belli olmuyor 😔
Önce şırıngada yarısını belirle sonra o çizgiye kadar ilacı boşalt kalanını vur

Sizin minik nazlı çıktı ne uğraştırdı sizi 🤭 çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler darısı bizim keselere haftaya gidicem vakit geçmek bilmiyor 🤗
Biraz öyle oldu bu sayede daha çok şükretmeyi öğrendim negatif olsa bile üzülmemek lazımmış beterin beteri varmış…

Merhaba bayanlar, bugün doktor aradı kimyasal gebelik olmuş ilaçları bırak 4-5 gün içerisinde adet olucaksın dedi. Adet olduktan sonra gel tekrar devam edelim dedi ama ben biraz kendimi dinlendirmek istiyorum. Hem dış gebelik hem kimyasal gebelik biraz yıprattı yaşayanlar anlar beni

Tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan çok insan varmış, bende akışına bırakmak istiyorum.Herşey Allahtan. Belki rahim filmi çektiririm sadece.hamile kalabiliyorum ama devamı gelmiyor buna yoğunlaşırım. gönül isterdiki bu topiğe devam edeyim ama olmadı malesef. Güzel yazışmalar oldu, güzel vakit geçirdim.İnşallah isteyen herkesin olur çünkü tüp bebek zor bir süreçmiş hep duyardım ama bilmezdim
Yolun hep açık ve aydınlık olsun. Rahim filminden sonra doğal gebelik çok rahat oluyor benim başıma gelmişti. İnşallah güzel haberlerini alırız

5. Gün embriyosu 10. Günü bugün. Dr %90 sağlıksız gebelik dedi. İlaçları kullanıyorum 2 gün sonra tekrar test yapacağım
İnşallah artar umudunu kaybetme doktor bana ilaçları bıraktırdı %1 ihtimal bile vermiyorum dedi keseyi gördük seninde değerin 2 gün sonra yükselebilir zaten bu ilk değerler bazen yavaş ilerleyebiliyor inşallah seninki de artar

22 sinde transfer oldum betam cuma 506 gelmişti bugğn muayeneye gittim hiçbirşey görünmedi beta verdim bekliyorum

Kuzum bu yaşadıkların zor tabiki, ama hepsi deneyimin bir parçası..kendini toparla ve sonra devam edersin..rabbim evladına en güzel zamanda kavuşturacak seni🤲🤲🤲

Back