2023 Mayıs ayında tüp bebek ve transfer olacaklar💓

Öyle demişti ama bence umut var güzel de yükselmiş değerin canım. Vajinal mı bakacak bu değerle keseyi görebilir.
Evet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyım

Evet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyım
Çok yorucu bir süreç değerleri beklemek sonra kararı beklemek. Allah yardımcınız olsun Şükür ki bir evladınız var, Allah onu bağışlasın ve kardeşini de güzel zamanda nasip etsin size inşallah

Merhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle inşallah kan degerinizde güzel cıkar allahın izniyle sizinle aynı gün transfer olmuşuz benimde 29 mayıs 2 adet 5. Gün embriyosu ben evde herhangi bir test yapmadım test günüm 9 haziran sizin kaçıncı denemeniz acaba birde yaşınız kaç ?

Kızlarr 2 gün önce ilk tahlilde beta 208 di bugün 369 çıktı daha doktorla konuşmadım ama en az %66 gibi bişey okumuştum. İyi mi sizce doktorla öğleden sonra görüşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…