Öncekiler düzensizdi doktor hiç ihtimal vermemişti ilaçları da bırak dediE güzel yükselmiş. 3 günde neredeyse 3 katı olmuş. Ay hadi inşallah sağlıklıdır
Yok değil pembe kırmızıİnşallah korktugumuz şey çıkmaz rabbim sağlıkla nasip eder inşallah kanama rengi çamur gibimi acaba
Öyle demişti ama bence umut var güzel de yükselmiş değerin canım. Vajinal mı bakacak bu değerle keseyi görebilir.Öncekiler düzensizdi doktor hiç ihtimal vermemişti ilaçları da bırak dedi
Belki ilaçları bıraktığın için gelmiştir.Yok değil pembe kırmızı
Hadi inşallah güzel haberler alırsınızinşallah ya 2 saat sonra çıkar dediler
Bana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükürinşallah ya 2 saat sonra çıkar dediler
Merhaba erken gebelik testi yaptınız mı27 mayıs da 3. gün embriyosu transferi oldum ya kızlar, sizce evde gebelik testine ne zaman yapayım :)
Maşallah. Artışların sağlıkla devam etsinBana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükür
Evet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyımÖyle demişti ama bence umut var güzel de yükselmiş değerin canım. Vajinal mı bakacak bu değerle keseyi görebilir.
MaşallahBana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükür
Çok yorucu bir süreç değerleri beklemek sonra kararı beklemek. Allah yardımcınız olsunEvet vajinal bakıyor hep ,çok emin olmasa ilaçları bıraktırmazdı herhalde dış gebelik olmasın da kimyasal olsun ona da razıyım
Aaa çok güzel artmış yaaDoktor birazdan muayene edecek.650 idi 3 gün geçti 1856 olmuş sabah biraz kanama oldu bakalım ne diyecek
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle inşallah kan degerinizde güzel cıkar allahın izniyle sizinle aynı gün transfer olmuşuz benimde 29 mayıs 2 adet 5. Gün embriyosu ben evde herhangi bir test yapmadım test günüm 9 haziran sizin kaçıncı denemeniz acaba birde yaşınız kaç ?Merhaba kızlar 29 mayısta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldu 8 haziran test günüm ama ben dayanamayıp bu sabah kaset test yaptım silik bir çizgi çıktı
Yok canım 5. Gün embriyosu hayırlısı bakalım3. Gün embriyosu olabilir sizin oyuzden 10 hazirandir. Bence 2 gün daha bekleyin yapmak icin
Maşallah gözünüz aydın şükürler olsunBana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükür
2 gün sonra bir daha isteyecektir canımcımKızlarr 2 gün önce ilk tahlilde beta 208 di bugün 369 çıktı daha doktorla konuşmadım ama en az %66 gibi bişey okumuştum. İyi mi sizce doktorla öğleden sonra görüşücem
yaa çok sevindim ne güzel darısı bana inşallah ben bakıyorum da daha belli olmamışBana da 2 saat demişlerdi çıktı sonuç. 557 çıkmış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?